טיול לקוסטה ריקה!!

roy60

New member
טיול לקוסטה ריקה!!

מה המצב? קוראים לי רועי ואני עוד חודש טס לטיול של חודשיים לקוסטה ריקה אז אם יש כאן מישהו שכבר טייל שם ובא לו לעזור לי עם כמה שאלות אני אשמח.... כמו כן, אם יש מישהו שטס באותה תקופה גם כן אני אשמח לדבר איתו

roy60

New member
תודה...שאלות...

האם כדאי להשכיר רכב לקנות רכב או להסתמך על תחבורה ציבורית? מבחינת מחייה אכסנייות/קמפינג מה הכי מומלץ? קראתי במאמרים על איזו האשדודי שעוזר שם לאנשים איפה זה הוא נמצא בדיוק? האם זה טיול שאפשר לעשות אותו לבד? איפה כדאי להתחיל? מה שאתה יכול לענות זה יעזור ביותר בתודה מראש!!!

odedi80

New member
התשובות הן על סמך טיול שעשיתי לפני

שנתיים וחצי אז אני משאר שחלק מהדברים השתנו קצת.... דבר ראשון אתה נוחת בסן-חוזה ומשם לוקח אוטובוס לחאקו (אתה יכול גם עם מונית אבל זה הבדל של איזה 50 דולר...) בחאקו יש בחור בשם "איזו" (קיצור של יצחק/איזומטריה/איזו מדינה ???) וממש שכחתי את השם של האכסניה שלו, אבל בזמנו הוא נתן את החדרים הכי טובים במחירים זולים מאוד לישראלים כמובן. אני בטוח שגם שם תמצא לא מעט ישראלים ושווה להצטרף לעוד מישהו מאשר להסתובב לבד. כמובן שלכל מקום יש תחבורה ציבורית אבל אם תרצה למשל לנסוע לגן העדן הידוע כפאבונס, תצטרך להשכיר רכב (4X4) וזה בטח רצוי עם עוד מישהו... קוסטה היא מדינה עם המון גשם כך שכדאי לרדת מעניין הקמפינג ולמצוא אכסניות (ושוב, בזמנו המחיר היה 10-15 דולר ללילה). יש בפורום מאמר על קוסטה. אני עשיתי את הטיול רק בצד המערבי כך שאני יכול להמליץ על נקודות כגון פאבונס,סנטה קרוז ודומיניקל... אבל באמת שלא חסרים מקומות מדהימים שם.... תבדוק, תחקור ושיהיה בהצלחה.

roy60

New member
וואלה אחי תודה רבה!!!!

עוד שאלה קצרה חאקו זה שם של עיר או מקום בסן חוזה?

למעלה