טיול לרומא ודרום איטליה

iditm20

New member
טיול לרומא ודרום איטליה

הי תודה על התשובות המהירות מקודם...
אנחנו זוג+ ילד בן 5 חשבנו לנסוע באוקטובר אך בגלל אילוצים רוצים לדחות זאת לסוף אוקטובר תחילת נובמבר האם מבחינת מזג האויר יש הבדל ממשי ? כמובן שזה עניין של מזל אך האם תחילת נובמבר בד"כ גשום מאד ? אין לנו ככ בעיה עם קור- מקסימום נתלבש היטב...
חשבנו על 3-4 ימים ברומא - נתת עיצות נהדרות לגבי דברים שמתאימים גם לילד בן 5 ,אין לי ברירה וחייבת לקחתו והוא מאד מתרגש מכך - פעם ראשונה שלו בחול...
אחכ לנסוע לסורנטו ל3 ימים הבעיה שהטיסה הינה בצהריים בסביבות 13:00 יש אפשרות להגיע משם בזמן לשדה התעופה ע"י רכבת או אוטובוס מהיר ? איננו רוצים לשכור רכב באזור זה... או שנחזור יום לפני ונישן סמוך לשדה...
תודה
עידית

רומא דרומא

היי עידית, בואי נעשה סדר.
הי תודה על התשובות המהירות מקודם...
אנחנו זוג+ ילד בן 5 חשבנו לנסוע באוקטובר אך בגלל אילוצים רוצים לדחות זאת לסוף אוקטובר תחילת נובמבר האם מבחינת מזג האויר יש הבדל ממשי ?
ככל שנכנסים חורף אמור להיות קר יותר אבל לא הייתי לוקח את זה כשיקול לביטול. ממש לא. איטליה יפה בכל מזג אוויר וכמו שאמרת ובצדק, מתלבשים יפה והכל בסדר.
כמובן שזה עניין של מזל אך האם תחילת נובמבר בד"כ גשום מאד ? אין לנו ככ בעיה עם קור- מקסימום נתלבש היטב...
חשבנו על 3-4 ימים ברומא - נתת עיצות נהדרות לגבי דברים שמתאימים גם לילד בן 5 ,אין לי ברירה וחייבת לקחתו והוא מאד מתרגש מכך - פעם ראשונה שלו בחול... אחלה. לא לוותר. להנות גם איתו.
אחכ לנסוע לסורנטו ל3 ימים הבעיה שהטיסה הינה בצהריים בסביבות 13:00 יש אפשרות להגיע משם בזמן לשדה התעופה ע"י רכבת או אוטובוס מהיר ? איננו רוצים לשכור רכב באזור זה... או שנחזור יום לפני ונישן סמוך לשדה...
אז אולי להפוך את הסדר ? תתחילו בדרום ותסיימו ברומא. ככה לא תהיו לחוצים. ולשאלתך, אם הטיסה ב 13:00 צריך להיות בשדה ב 10:00. לא תספיקו ולא הייתי מהמר. הייתי מגיע למלון ליד השדה (הילטון גארדן אין) ישן ואז עם שאטל של המלון לשדה.
מזכיר שאם מדובר בחברת תעופה ישראלית החזרה מטרמינל 5.
נסיעה טובה

תודה
עידית

theitay123

New member
היי

היי,
בכל הנוגע למזג אוויר ודברים אחרים הקשורים לרומא כמו תחבורה, אני ממליץ בחום שתיכנס לאתר "רומא בסט", יש שם המון מידע ואת כל התשובות לשאלות הללו.
בהצלחה!

למעלה