טיול לשדרות מטעם האגודה - יום שישי הקרוב

ישתבח בורא לעולם, היה מדהים!

בס"ד היינו בקבר רשב"י ובקבר של רבי מאיר בעל הנס... אמרנו הרבה דברי תורה, נתנו צדקות ברוך השם! התפללתי על מלא אנשים בכללי ועל זיווג התפללתי על בערך 30 איש!!! מחילה שלא הזכרתי אותך ואת איתמר ואת יפתחקול הדובוווווווןןן..... אבל אני עדיין מודה לכם על השבת הנפלאה שהיתה לי אצלכם, וחשתי חובה קודם כל לדאוג למי שאין לו... איזה כיף ש-ה' זיכה אותי ליום הזה בפרט, ולהיות יהודי בכלל!

opelpopel

New member
טיול לשדרות מטעם האגודה - יום שישי הקרוב

חבר'ה אני לא יודע אם כולם יודעים אבל האגודה מארגנת סיור לאזור שדרות. זו לשון המייל שקיבלתי: אגודת הסטודנטים מארגנת מבצע ההזדהות עם תושבי שדרות ויישובי עוטף עזה! ביום שישי הקרוב, 29.2.08, אגודת הסטודנטים בשיתוף עם "ארץ נהדרת" ובי"ס שדה כפר עציון, תעמיד אוטובוסים משער הרכב, בעלות של 30 ₪ למשתתף, לטיול בוקר מודרך בצפון הנגב שיכלול כלניות, אנדרטאות, תצפית, קיבוץ, חניה לכשעתיים בשדרות לצורך בילוי ועריכת קניות. השבוע יצטרפו לסיורים תא"ל מיל אביגדור קהלני, יו"ר הוועד למען החיל, וד"ר עוזי לנדאו, מייסדה של עמותת "ארץ נהדרת – אדמה, אנשים רוח", הפועלת לחיזוק הקשר בין העם לארצו ולחידוש תחושת המחויבות והערבות ההדדית בתוכנו. יש להירשם מראש בדוא"ל [email protected] או בטלפון 03-5343666 שלוחה 226

למעלה