שואלת שאלה5
New member
טיול לתאילנד - מחר טסים:
היי, אנחנו זוג בני 21 ו-23 שטסים ביום שני הקרוב לתאילנד למשך 14 ימים.
1) הרופא במרפאת המטיילים המליץ שאם אני מטיילת באזור משולש הזהב (בטיול ג'יפים של טאנה) עליי לקחת כדורים נגד מלריה (יומיים לפני ההגעה לאזור ושבוע לאחר מכן). הוא אמר שזה לא חובה, אבל מומלץ מאוד. ברמה החברית, בלי שום המלצה רפואית פורמאלית, קשקוש או לקחת?
2) ביצים – צריך להיזהר מאכילת ביצים בתאילנד, או שאפשר לאכול חופשי? מה לגבי חלב?
3) המרת מטבעות – איך כדאי לבצע את תהליך ההמרה בצורה הכי זולה, יעילה ובטוחה מגניבות? מה זה טרוולרס צ'ק?
4) סגרנו מראש בארץ את כל המלונות ואת כל הטיסות (הלוך חזור ופנימיות).
כמה דולרים כל אחד מאיתנו צריך להביא, בהנחה שאנחנו כן רוצים מופעים, מוניות, שייקים, מסאג'ים (במחיר של כמה דולרים, לא יותר מדי) והרבה שופינג?
5) איך מתגוננים מיתושים? עד כמה הם מסוכנים? יש מצב שיהיו יתושים בחדרים במלונות (כולם 4 כוכבים +)?
6) האם יש צורך להביא אוכל מהארץ (שימורים, קרקרים וכו')?
7) איזה ביטוח רפואי לעשות? מה חשוב שהוא יכלול?
8) לגבי הטיול ג'יפים טאנה – מצד אחד, נשמע לי לא הגיוני שניסחב עם מזוודה ענקית במשך 3 ימים בג'יפים וברפטינג. מצד שני, איפה נאחסן את הציוד? יש פתרון אחסון מאורגן?
9) האם סביר שאמצא שם קוסמטיקאית (עיצוב גבות)?
10) האם יש שם שירותי פדיקור ומניקור זולים?
11) המלונות שלנו הם: אימפריאל (צ'אנג מאי), מלון דה-לנטרן (פוקט), מלון איסטין מקאסן (בנגקוק), מלון איארה (קוסמוי).
הערות? המלצות?
תודה!
היי, אנחנו זוג בני 21 ו-23 שטסים ביום שני הקרוב לתאילנד למשך 14 ימים.
1) הרופא במרפאת המטיילים המליץ שאם אני מטיילת באזור משולש הזהב (בטיול ג'יפים של טאנה) עליי לקחת כדורים נגד מלריה (יומיים לפני ההגעה לאזור ושבוע לאחר מכן). הוא אמר שזה לא חובה, אבל מומלץ מאוד. ברמה החברית, בלי שום המלצה רפואית פורמאלית, קשקוש או לקחת?
2) ביצים – צריך להיזהר מאכילת ביצים בתאילנד, או שאפשר לאכול חופשי? מה לגבי חלב?
3) המרת מטבעות – איך כדאי לבצע את תהליך ההמרה בצורה הכי זולה, יעילה ובטוחה מגניבות? מה זה טרוולרס צ'ק?
4) סגרנו מראש בארץ את כל המלונות ואת כל הטיסות (הלוך חזור ופנימיות).
כמה דולרים כל אחד מאיתנו צריך להביא, בהנחה שאנחנו כן רוצים מופעים, מוניות, שייקים, מסאג'ים (במחיר של כמה דולרים, לא יותר מדי) והרבה שופינג?
5) איך מתגוננים מיתושים? עד כמה הם מסוכנים? יש מצב שיהיו יתושים בחדרים במלונות (כולם 4 כוכבים +)?
6) האם יש צורך להביא אוכל מהארץ (שימורים, קרקרים וכו')?
7) איזה ביטוח רפואי לעשות? מה חשוב שהוא יכלול?
8) לגבי הטיול ג'יפים טאנה – מצד אחד, נשמע לי לא הגיוני שניסחב עם מזוודה ענקית במשך 3 ימים בג'יפים וברפטינג. מצד שני, איפה נאחסן את הציוד? יש פתרון אחסון מאורגן?
9) האם סביר שאמצא שם קוסמטיקאית (עיצוב גבות)?
10) האם יש שם שירותי פדיקור ומניקור זולים?
11) המלונות שלנו הם: אימפריאל (צ'אנג מאי), מלון דה-לנטרן (פוקט), מלון איסטין מקאסן (בנגקוק), מלון איארה (קוסמוי).
הערות? המלצות?
תודה!