טיול לתאילנד

Miss Roni

New member
טיול לתאילנד

אני וחברה רוצות לטוס לתאילנד בסביבות סוף מאי תחילת יוני, הבנתי שזו לא תקופה מומלצת אבל השאלה היא עד כמה נורא להגיע לשם בחודשים האלה?
בעיקרון טווח החודשים שלנו לטיסה הוא מסוף מרץ עד תחילת יולי כשיוני זה החודש שאנחנו שואפות אליו

ועוד שאלה, כמה כדאי לחסוך בשביל הטיול?
תודה לעוזרים :)

T o m c o

Member
מנהל
ענייני כספים - מציע להסתכל על מה שכתבתי בשרשור שעוד נמצא בעמוד זה שמתעסק בתקציב לטיול של חודש בתאילנד
אני מאמין שזה יתן לך קריאת כיוון כללית על סוגי ההוצאות ויוכל לעזור לך להתחיל לחשוב כמה לדעתך את צריכה.

Miss Roni

New member
תודה :)

זה עזר לי

מה לגביי החודש? לטוס ביוני זה באמת כל כך נורא?

T o m c o

Member
מנהל
אני לא מכיר עד הסוף את מזג האוויר בתקופה זו, אבל - אם אני זוכר נכון, זו תקופה שהיא פחות יבשה מאפריל, אבל עדיין לא רטובה כמו ספטמבר שלרוב גשום הרבה יותר.
מגשם - אין מה לפחד, גשם לא אומר שקר, גשם אומר שרטוב בלבד, יפסיק ותתיבשו די מהר, אין לדעתי מה לחשוש, גם במזג אוויר גשום ניתן להנות ולטייל. מציע לעיין באתרים המציגים סטטיסטיקה של מזג אוויר ממוצע בתקופה זו על סמך שנים קודמות. כמובן, זה לא וודאי שכך יהיה המצב (ע"ע ישראל - ינואר 2014 לעומת כל ינואר אחר בעשור האחרון).

לי אישית, יצא בעבר (בספטמבר 12) לעשות בצ'יאנג מאי את Flight Of The Gibbon בגשם, חוויה נחמדה, רטובה וכיפית.

משהו לא ברור לי

אני וחברה רוצות לטוס לתאילנד בסביבות סוף מאי תחילת יוני
עד כאן סבבה
אבל המשפט הבא הוא :בעיקרון טווח החודשים שלנו לטיסה הוא מסוף מרץ עד תחילת יולי כשיוני זה החודש שאנחנו שואפות אליו

לא הבנתי מה זה לשאוף ליוני?
ואתן טסות מסוף מאי או מסוף מרץ?

משהו כאן לא מתחבר לי....

T o m c o

Member
מנהל
הכוונה הייתה שהטווח בו הן יכולות לטוס הוא בין סוף מרץ לתחילת יולי, החודש המתאים להן ביותר הוא יוני ולכן הרצון(שאיפה) שלהן הוא לטוס בחודש זה (או סוף מאי לכל המוקדם).

קרלטון

New member
אתה גם עושה ספונג'ה?

T o m c o

Member
מנהל
תלוי... אם תחזור לגור בבנגקוק וכרטיסי הטיסה בכל פעם שתרצה ספונג'ה עלייך - אין לי בעיה, אפילו אשמח

אם אתה נשאר בארץ, כנראה שאני אוותר

אם זה כך אני יכול להצטרף לחבילה?

לפני שתעשה ספונג'ה אני אעשה אבק אוריד זבל ואפילו מוכן אחר כך להחליף את המצעים.

תראה איך אכפת לי מהבית שלך לא שיש לי אנטרס לעשות את זה אם אתה משלם את הכרטיס

קרלטון

New member
כמה שיותר!

סביר שתהנו מכל 100 ש"ח שתוציאו בטיול יותר מאותם 100 ש"ח שתוציאו בארץ.

לפחות ככה זה אצלי. ולכן מפוצץ על הטיול הזה מעל ומעבר...

למעלה