טיול לתאילנד

טיול לתאילנד

שלום אני נוסעת בסוף חודש מאי לתאילנד לאיים שבתאילנד האם התקופה טובה? אשמח לקבל המלצות על האיים: קופנגן,קופיפי,קוסומוי

orfarb

New member
היי ענבל.בנוגע לאיים.

קודם כל חשוב שתדעי שאני ממש מקנא בך ובעוד אני כותב לך עכשיו עולים בי זכרונות... אין עונה טובה ולא טובה באיים,בגלל שמזג האויר שם הוא תמיד לא יציב. את יכולה להגיע לשם וכל היום יפלו עלייך מונסונים וגשמים.אין מה לעשות עם זה.ככה זה באזורים טרופיים.אני אתחיל עם קוסמוי: חשוב שתדעי שקוסמוי זהו אי גדול,מאוד תיירותי,עם הרבה דסקוטקים ,פאבים ומסעדות,שכל אלו מלאים בבחורות וליידי בוי´ס שמחפשים את התיירים בשביל בילוי ליילי תמורת תשלום.המקום מאוכלס ברובו בתיירים יותר מבוגרים מאשר באיים אחרים...קחי לתשומת ליבך. בכל מקרה הייתי מציע לך להעביר שם יום -יומיים,להשכיר ג´יפ נחמד ,לא יקר(בשום אופן לא אופנוע!!!-מלא תאונות,חבל עלייך)יש בקוסמוי מפלים יפים ששווה לראות,והאי בכללו,הוא אי יפה לאללה.לדעתי יום יומיים יספיקו. לאחר מכן,מעבורת לקופנגן,שזה מבחינתי גן עדן ....בערך שעה מעבורת מקוסמוי.. זהו אי קטן,בטן גב כל היום,ים,מסג´ על החוף,סרטים במסעדות,ואיזה מסיבה טובה על החוף בקקטוס,או במקום אחר על החוף.פעם בחודש יש foolmoon party. אין שם הרבה מה לראות,בקופנגן,רק לנוח,לעשן-אם את בקטע,חשוב להיזהר שם ממלא שוטרים מקומיים סמויים שמחפשים במיוחד ישראלים עם סמים. בקופנגן יש את האיזור הראשי של המטיילים,שנקרא haadrin beach האיזור הזה מחולק ל sunrize ול- sunset .המרחק בינהים הוא גג 15 דקות הליכה..אם את בקטע של שקט ,עדיף לך ה sunset.כל המסיבות פעילות באיזור השני,שוב גג 15 דקות הליכה... כאן ההחלטה היא שלך.ב sunset לא יצא לי לישון אבל אם את בקטע של ה sunrize ,שגם שם זה לא בלאגן כמו שציירתי את זה,אבל יותר המוני,קרוב לחוף,אפילו יש מקומות ממש על הים(מדהים!!) -אם את מעוניינת בפרטים נוספים על ה sunrize צרי קשר לאימייל...אתן לך המלצות לגבימקומות לינה שם... בילוי נעים. [email protected]

למעלה