טיול לתאלינד + לאוס או קמבודיה

annaush

New member
טיול לתאלינד + לאוס או קמבודיה

אנחנו 2 חברות טסות לתאילנד בין התאריכים 13.2-11.3 ורוצות המלצה למסלול. שבועיים מהטיול אנחנו רוצות לבלות בדרום תאילנד (באיים) ובנוסף לשלב עוד מדינה (לאוס או קמבודיה).
נשמח לשמוע המלצות לאיזה מדינה כדאי ואיזה מסלול כדאי לעשות. או שלחילופין, כדאי לוותר על המדינות האלה ובמקום לעשות את צפון תאילנד.

צול1

New member
תלוי מה אתן מחפשות

אפשר להעביר בצפון תאילנד בכייף גם חודש. צ'אנג מאי וצ'אנג ראי מדהימות וכך גם מה הונג סון (או מה הון סונג. כבר לא זוכר). את פאי מאד לא אהבתי אבל זה טעם אישי. רק שימו לב שאתן נוסעות שם באופן זהיר עם נהג ולא מתחילות לעלות על אופנועים בלי רישיון או עם כל מיני חבר'ה שיגידו לכן שהכל בטיחותי. זה שטויות. אנשים עושים שם תאונות על בסיס יום יומי.
בקיצור יש המון מה לראות בצפון. תוכלו לעצור בדרך לצפון גם בסוקות'אי ולראות שם מקדשים עתיקים.
ללאוס לא הייתי ממליץ להיכנס לשבועיים בכל מצב, אלא אם בא לכן ממש לדחוס את הדברים.
אם בא לכן לראות את קמבודיה (שהיא מדהימה) במקום צפון תאילנד, אז הצעה נוספת היא לנסוע מבנגקוק אחרי האיים לסיהנוקוויל (קמבודיה), שהיא עיירת חוף מדהימה, ממנה לפנום פן (המדהימה גם כן) ומשם לראות את האנגור וואט.
תלוי בכן ובמה שאתן מחפשות.

annaush

New member
תודה :)

אני יותר מחפשת חופים ונופש וחברה שלי מחפשת יותר הרפתקאות. אז אנחנו בבעיה.

צול1

New member
אז סעו גם לקמבודיה

אם בא לכן להתפנק ולהרגיש משהו שהוא קצת "אחר" אז קמבודיה היא המקום. תעשו כמה ימים בחופים של סיהנוקוויל ולאחר מכן סעו לפנום פן. יש שם אחלה פאבים והמון מה לראות.
לאחר מכן תסעו לאנגקור וואט. על לאוס בכל מקרה הייתי ממליץ לוותר, אלא אם כן בא לכן פשוט לנסוע ישר למסיבות בואן ויאנג.

למעלה