טיול ל-area 51

rogersmissa

New member
טיול ל-area 51

היי חבר'ה, מישהו היה פה פעם ברייצ'ל נבאדה? הבנתי שזה טיול בערך של יום מלאס ווגאס ואני אולי מתכוון לעשות את זה בחודש הבא. מישהו היה שם פעם ויכול לתת טיפים?
 

Gilliana

New member
הייתי שם בסביבה

אם כי לא נכנסתי לעיירה רייצ'ל עצמה והאמת? אין יותר מדי מה לעשות שם חוץ מלראות כמה שלטי אזהרה מאיימים שיוציאו לך את החשל להסתובב שם. לדעתי - מיותר לגמרי. עדיף להשקיע את היום הזה בטיול לאיזור הקניונים ולסכר הובר.
 

rogersmissa

New member
אמממ

אני לא ממש מתכנן להסתנן לבסיס וללכת להוכיח לעולם פעם אחת ולתמיד שיש חוצנים, רק סתם להסתובב קצת באיזור כי הבנתי שזו נסיעה קצרצרה (יחסית לארה"ב) של 3 שעות מלאס וגם ככה יש לי יום פנוי (גם אחרי הקניונים, הפארקים הלאומיים, השמורות והקזינואים). אבל תודה בכל אופן.
 

Gilliana

New member
3 שעות זה באמת קצרצר

העניין הוא שאין מה לעשות שם יום שלם - הכל שם זה חול, חול ועוד חול חוץ מכמה שלטי אזהרה ושלט ה-Extraterrestrial highway. רייצ'ל עצמה היא עיירה קטנטנה, שאפילו לא טרחתי להכנס אליה ובאמת שאין יותר מדי טיפים לתת לגבי האיזור למעט לקחת איתך הרבה הרבה מים משום שהטמפרטורה באיזור בחודשים הללו מגיעה בשקט ל-45 מעלות בצל וגם להקשיב לרדיו באופן קבוע למקרה שהוכרז באיזור Tornado watch.
 

חפY

New member
../images/Emo6.gif חבל שביום העצמאות האמריקני...

...לא נפתחים שערי הבסיס לציבור הרחב. תארו לעצמכם...
 

falson

New member
גם אם היו פותחים את הבסיסים ניראה ל

לך שהיו מראים לך משהו. אני שירתתי בבסיס חיל האויר בתור איש צוות קרקע בטייסת,למרות שהינו בטייסת, היו דתקים(דיר תת קרקעי) סגורים שערכו בהם ניסויים והגישה אליהם נמנעה מאיתנו. יותר מזה אני יגיד מטוסים שהיו טסים אצלנו בטייסת היו מגיעים לפעמים עם "מטענים" על הגוף בלי שנדע מהם(רק לנחש) והינו מכינים אותם לטיסה בנוהל רגיל. מקווה שלא חשפתי יותר מדי
יום טוב
 
למעלה