טיול משפחות בנחל אלכסנדר

טיול משפחות בנחל אלכסנדר../images/Emo65.gif

שלום לכולם. היום קיימה קבוצת הטיולים של RS SPORT טיול למשפחות עם ילדים בנחל אלכסנדר. נפגשנו בחניון הפארק ליד קיבוץ מעברות ומשם רכבנו דרך הפארק לגשר הצבים ולחוף בית ינאי. מבית ינאי חזרנו לקיבוץ מעברות. לטיול הגיעו עשרות משפחות - מבוגרים וילדים, שבאו לחוות חווית רכיבה משותפת. האוירה היתה ססגונית מאוד
ולילדים חולקו בלונים
לקשירה על האופניים. הטיול אורגן ע"י סיגל ירון, הוביל את הטיול בהצלחה רבה אייל הרשטיק ואנחנו הגענו כדי לסייע בהנעת הקבוצה הגדולה - רונן, טלטל, אורנה, הדס, ואנוכי, דרור. רונן הפליא כרגיל בצילומים, שבוודאי יפרסם לכיפתור את הבעיות שיש לו עם המחשב לאחרונה. האירוע ממחיש לדעתי את הפופולריות הרבה של ענף האופניים והפוטנציאל שלו כענף עממי - משפחות הגיעו עם כלי רכב עמוסים בזוגות אופניים והיה נהדר לראות את המבוגרים והילדים רוכבים ביחד (לא ברור תמיד למי קשה יותר - למבוגרים או לילדים הצעירים). האירוע פורסם בפורום במשך זמן רב ובנוסף פורסם לראשונה בעיתונים היומיים, מה שתרם להגדיל את מעגל האנשים שמגיעים לאירועים מסוג זה. תודה
לכל מי שהגיע וסייע להצלחת האירוע! ותודה
כמובן להדס על ה'כיבוד הקל'
שקיבלנו בסוף היום...

mtbRider

New member
כל הכבוד לכם !

תכננתי להגיע ולהציע את עזרתי אך טיילתי בכרמל וחזרתי דיי מותש
(רכיבה עם אבא _ שעה תוספת אח"כ) ודיי מאוחר (13:00) בבית או שיכולתי להגיע לנחל באותו זמן -> בכל אופן נשמע לי מאוחר מידי) כל הכבוד !

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתמונות../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

את התמונות שצילמתי ניתן לראות באלבום ה-WEBSHOTS.

ody cohen

New member
כל הכבוד! ../images/Emo47.gif

כל הכבוד לכל מי שמדביק אחרים בחיידק הבריא הזה, שגורם לאנשים להיות שמחים יותר, טובים יותר, בריאים יותר

Eyal Hershtik

New member
טוב ,תנו לי לשפוך קצת מעצמי...

לכל אחד יש דברים בחיים שפשוט עושים אותו למאושר
, לכל אחד ואחד זה שונה -וזה מובן, בשבילי,לקום בבוקרו של יום
, להגיע ולראות כל הרבה משפחות על אופניים
, לראות את שמחת הילדים
, לראות את שמחת ההורים
, לראות את הגיבוש והאהבה שיש במשפחות
, לראות את הבלונים מתנוססים ברוח
, לראות הפנינג אמיתי שכולו אופניים
, לראות את עם ישראל מטייל ונהנה בשבילים
, לראות את אותו ילד בן 4 שפשוט רכב את כל המסלול -14 ק"מ!
, לשמוע את התגובות של הקהילה הנפלאה הזו
, כל אלו עושים אותי למאושר ,נותנים לי כוחות מחודשים ופשוט עושים אותי למאושר. היה נפלא ,היה מהמם והיה מקסים
וכמובן בלי העזרה של סיגל ,דרור,טל,רונן,עדי,הדס ואורנה כל זה לא היה קורה , אז המון תודה חברים
ואסיים בשיר קצר עם שינוי קל : אם יהיה רע, והמסים עוד יעלו ובמוסקבה, השערים ינעלו והסוכר, גם הוא עוד יעלה במחיר אנחנו לא, אנחנו לא נפסיק לרכוב הודעה זו מוקדשת לאותו ילד בן 4 ... אייל הרשטיק

קירה1

New member
וואו נראה נפלא. היינו שם

בשבת שעברה, וממש רצינו להצטרף השבת, אבל: אמרו שהילדים המוזמנים הם רק מגיל 5 - לנו יש תאומות בנות שנתיים וחצי (על כיסאות). וגם השעה - שמונה וחצי - ! - אמצע הלילה מבחינתנו, ועוד בשבת... כן כן, יש לנו מזל והבנות חורפות עד שמונה בשבת בבוקר... טוב, אולי בפעם הבאה. יישר כוח למארגנים.

Eyal Hershtik

New member
והנה לך/לכם משהו לפעם הבאה ../images/Emo36.gif

תשמרי את הקובץ ,תדפיסי אותו וכשהילדות קצת יגדלו תוכלי להסביר להם קצת על האזור ולתת להם לפתור את המשחקונים . משהו שהכנתי שחולק היום בטיול ... אייל

קירה1

New member
אתה השתגעת ? ../images/Emo5.gif

אנחנו בעצמנו לא פותרים את החידות האלו ! ! ! !
סתאאאאםםםםםם. רעיון נפלא שייאלץ לחכות עוד שנים הרבה. להתראות - אולי - בטיול הבא.

Sigal Yaron

New member
פשוט הקדמתם אותי..רציתי לומר תודה!

לכל מי שעזר ותרם ליום הנפלא הזה... קודם כל לאייל הרשטיק, שהדריך ודאג והתקשר אליי כל שני וחמישי כדי לשאול מה קורה. היית אחלה! רק לקרוא את השיר שכתב כבר רואים את אהבת האדם ואהבת האופניים..פשוט כייף שאני מכירה אותו.. וכייף גם שאני מכירה אנשים כאלה מקסימים כמו: הדס, דרור, רונן, טלטל, אורנה (לא זוכרת את מי שכחתי עוד) שהגיעו במיוחד כדי לעזור..וסליחה על ההשתפכות..הייתם גדולים! אוהבת אתכם מאוד! היה באמת מהנה לראות את הקטנטנים האלה רוכבים והכי מצחיק שאותה אמא מתקשרת לאר.אס ושואלת האם היא יכולה להביא את הבן הקטן שלה בן ה 4 כי הוא מתחת לגיל שציינו והילד הזה נותן שם בראש לבני 8 ו 9. אז באמת שהיה כייף ולפי ההענות - היו איזה 80 איש (ילדים ומבוגרים) אני מאמינה שנמשיך לעשות את הטיולים האלה מדי פעם.. אז המשך יום נעים לכולם.. סיגל

MORAN 007

New member
../images/Emo13.gifשלום

הינו בטיול היה פשוט כיף ! תודה רבה על הפירגון שנתתם לאחי הקטן אוהד (הוא תותח על כמו שאמרת)נהננו מכול רגע מקווים שתזמינו אותנו בפעם הבאה תודה לאייל סיגל הדס ורונן (איפה הבוק לא לשכוח) ביי מורן

למעלה