טיול משפחות כיתתי

טיול משפחות כיתתי

שלום, ועד הגן של בני רוצה לארגן טיול משפחות לחצי יום. רציתי לדעת איזה ביטוח אפשר לעשות לטיול כזה? אם חו"ח קורא משהוא לאחד הילדים או ההורים מי אחראי במקרה זה? תודה

טיול משפחות כיתתי

שלום רב, לגן צריך להיות ביטוח של תאונות אישיות, זה חובה. אם את רוצה לעשות משהו בנוסף, למרות שאני לא חושבת שיש צורך, תתיעצו בפורום ביטוח כאן בתפוז. אתן גם יכולות לדרוש מהמקום אליו אתן מגיעות שתהיה לו פוליסת ביטוח צד ג'. בברכה,

הסיבה שאני שואלת

כי ראיתי בפורום טיולים דיון שאמרו מקרים שבטיול משפחות, אם חו"ח קורא משהוא הביטוח יכול לטבוע את הכסף ממארגן הטיול (במקרה שלנו זה הוועד). האם זה נכון? ד"א זה טיול לא מטעם הגן - כלומר הגננת לא נמצאת, בעצם כמו קבוצת משפחות שמטילת יחד. מוסיפה את הקישור לדיון מפורום טיולים. בנוסף אשאל גם בפורום ביטוח.

tr2006

New member
מקפיצה,

אנא תשובה גם אותי מעניין לדעת. הנושא עולה פעמים רבות בפורומים של הורים מטיילים, הנאות טיולים ואטרקציות וכו'. יש פעמים שמארגנים מבטלים טיולים כי מישהו טוען שאחד שנפצע תבע את הביטוח והביטוח תבע את המארגן. וכל החוזים שהוא עשה עם המטיילים שמסירים ממנו אחריות לא תופסים. האם זה נכון? ולמה פתאום חתימה על הסרת אחריות לא תקפה במקרה הזה ?

הסיבה שאני שואלת

שלום רב, ומתנצלת על האיחור במענה. אכן אפשר לתבוע את מארגני הטיול קרי אתכם. גם אם זה לא טיול מטעם הגן, הביטוח שעושה הגן, טוב לא בדיוק הגן, הגן הוא רק חוליה מקשרת, זה ביטוח חובה, וזה חל בכל מקום . עשו גם ביטוח צד ג' ותאונות אישיות, אין יותר מקיף מזה. בברכה,

למעלה