טיול משפחתי

amirh68

New member
טיול משפחתי

שלום אני חושב לקחת את כל המשפחה בקיץ הקרוב אולי לארה"ב לטיול קראוונים. האם מישהו מכיר חברה טובה להשכרת קראוונים, עם כל הפסיליטי בפנים, הכל כולל הכל, עם GPS מובנה, וכדומה. תודה

מאד פשוט

תעשה חיפוש בגוגל "השכרת קרוואנים". תקבל שלוש חברות ישראליות. תפנה לכולן. תקבל 3 הצעות מחיר. תבחר את הטובה מבינהן - כולן עובדות עם אותן חברות. אין טעם לשכור ישירות בארה"ב כי אז המחירים יהיו גבוהים יותר.

sharabiy

New member
לא מדויק. לא רק המחיר חשוב

חברה נבחנת אם הם עוזרים לך כשיש בעיות. מניסיון ובירור עם חברים שעבדו עם אחרים - בנדנה מרמת השרון ממש בעייתיים.

הכה את המומחה...2...סתאאאם

באמת ראיתי כמה אתרים שעוסקים בנושא ביקשתי הצעות משלושתם והבחנתי בכמה דברים בולטים- אני יכול להעיד על עצמי שממש עשיתי דוקטורט קטן בנושא. ראיתי שאסור לפרסם כאן שמות של חברות אז לא אכתוב שמות אבל כל אחד יכול לדעת למה אני מתכוון. נתחיל מהקל אל הכבד הראשון אתר בסיסי ביותר הכולל רק תמונות של קרוואנים ותיאור מינימלי של הקרוואן. לא מצאתי פרטים של התנאים והחוקים של ההשכרה לא ביטוח ולא דברים שתמיד נלווים לכל השכרה - ציודים וכיו"ב הכי מעצבן זה שאין מחירים והם יכולים לשנות מחיר ולשלוח לך מה שהם רוצים. הם כשביקשתי הצעת מחיר שלחו לי מחיר ביורו אבל טרחו לציין שהם מוסיפים עד 10 א"ג לכל יורו. "עד" זה אומר בעצם "נוסיף לך למחיר כמה שיתחשק לנו". התרשמתי המאתר שהוא עשוי בצורה חובבנית ולא מושקעת אפילו הייתי אומר, מבלי לפגוע, בצורה מזלזלת ולא ראויה. אני אישית תמיד נזהר לבדוק אם המוכר מתייחס לעבודה שלו ברצינות אז אני מאמין שככה הוא גם מתייחס אלי. לכן הסיכום שלי לגבי אתר זה נכשל ו- "לא הייתי קונה ממנו מכונית משומשת" האתר השני כבר ליגה אחרת. יש חוקים יש פרטים ויש מחירים.באתר הזה לא התרשמתי שמנסים לעבוד עלי ונראו ונשמעו בטלפון יותר מקצועיים מהאתר הראשון. לפקידה שדיברה איתי לא היה סבלנות אלי ולרצונות שלי. בסך הכל רציתי לדעת קצת פרטים על החברה ולמי אני משלם את הכסף שלי. כשהעזתי לשאול במה שונה דגם של קרוואן סטנדד לעומת קרוואן C נשלחתי לעשות שיעורי בית בנזיפה קלה ואמירה מעצבנת "תבדוק באתר שלנו". קיבלתי את הרושם שאני מנג'ס לפקידה ולמה אני שואל כל כך הרבה שאלות. מבחינת הקרוואנים קשה היה לדעת כמה עולה בדיוק כל קרוואן כי צריך להיכנס לכל קרוואן לחשב מחיר לתאריכים ספציפים. היה לי גם קשה להחליט כי יש הרבה קרוואנים שלא מסודרים בסדר הגיוני ואז התחלתי להתבלבל בין התנאים של קרוואן אחד לתמונה של קרוואן שני. הציון שלי אליהם "סביר אבל טעון שיפור". לפי הסולם שלי האתר השלישי עולה על שני קודמיו ברמה. יש חוקים יש פרטים ויש מחירים גם באנגלית ואפשר לבחור תאריכים ולהשוות קרוואנים שונים בכל מיני ערים. לי למשל לא אכפת היה לצאת מאיזו עיר שהיא באזור הולנד והיו לי כמה אפשרויות: אמסטרדם, רוטרדם,קלן, דיסלדורף ועוד. באתר הזה יש את המבחר הגדול ביותר וקרוואנים שאין למתחרה- והניתן להשוואה עם המחירים של אותה תקופה. אצלהם גם יש מפות והסברים איך להגיע לתחנות ההשכרה, ויש להם גם תחנות שאין למתחרה - האתר השני. סליחה, אבל את הראשון אני לא ממש מחשיב ברצינות. התרשמתי שהם הכי מנסים לתת פרטים חשובים ועיקריים ללקוח ופחות "עוטפים" את ההשכרה בפיתיונות שהלקוח יאכל אותה.כשצילצלתי וביקשתי הצעת מחיר שלחו לי הצעה מסודרת וברורה ללא סעיפים לא ברורים. אני החלטתי לשכור דרכם ונהניתי מאוד. הכל היה כמו שחשבתי גם הקרוואן וגם השרות וגם המחיר. אצלי כשאני לא ממש מתמצא בתחום מסויים אני בודק מי עושה לי את הרושם הכי אמיתי ובלי פלברות. למשל כשאני הולך לרופא או הכי גרוע למוסך, אחרי כל הדאווין והפוזות של המומחה אני לא באמת יודע אם הוא לא דחף לי משהו כי הוא מרוויח יותר או שככה בא לו. אני מנסה לראות אם אפשר להסתכל לו בעיניים והוא יראה אמין ואז אני שואל שאלות של מטומטם כדי לראות כמה ברצינות הוא עונה לי. אם אני מתרשם טוב אז עשינו עסק אם לא - שילך לחפש. אז באינטרנט אי אפשר להסתכל בעיניים אבל אל תאמינו רק למחיר זול או לכל אחד ששם תמונות של קרוואנים באתר שלו. תבדקו אם האתר מושקע, אם יש מישהו שבאמת מקשיב לכם ושאכפת לו ממכם. אז לסיכומו של דבר לא כל העצים ביער דומים ולא כל האתרים דומים. מי שמשקיע בכם ידע וזמן וסבלנות - אכפת לו ממכם קפיש? שיהיה לכולכם בהצלחה ובסבבה בקרוואנים. הכי טוב לי קרוואנים

דודזוהר

New member
ממש הזמנה של ביקורת ממי שמנהל את האתר

כנראה שיש קרבה בין האתר מספר שלוש לפורום הזה אחרת אי אפשר להסביר למה הכותב כותב משפט "ויש להם גם תחנות שאין למתחרה - האתר השני" כאשר למשל אין לאתר השלישי יון ולראשון יש. כרגיל ידועה מוזמנת של מישהו שהכינוי שלו "דחופוס מחושוס" נו באמת עם כינוי כזה כל מה שתחתוב יהיה לא ממש רציני.

למה להעליב? אבל אם כבר התחלת אז...

גם אני יודע להחזיר: יש לי קירבה רק לעצמי ולמשפחתי ולא לאתרים. הכינוי שלי הוא דחופוס משוכוס ולא "דחופוס מחושוס" ואת זה היית יודע אם הוריך היו מקריאים לך סיפורים כשהיית ילד. יכול להיות שבגלל שלא הקריאו לך אתה גם כותב "שתחתוב" במקום "שתכתוב". זה נראה רציני בעיניך? רמז: האיש שהמציא את דחופוס משוכוס הבין את שפת החיות........... ולתשובה באופן ענייני: לא התייחסתי ולא בדקתי יוון באתר הראשון כי כמו שכתבתי האתר די עלוב. אותי עניין לטייל באזור כפי שתיארתי בתגובה שלי ולא לטייל ביוון או במקומות אחרים. באתר השלישי מצאתי שמונה תחנות באזור שיכולות להתאים לי כמו קלן העיר, כמו לוורקוזן ועוד תחנות שלא ראיתי באתר השני. ולסיום נזיפה קלה, איני נוהג לפגוע בדרך כלל בבריות ואני מתנצל מראש אם דברי פגעו בך. במיוחד חשוב בעיני שלא להשתלח מעל דפי מערכת פורומים בתפוז בה אני מרבה לכתוב בניקים שונים לפי תחומי התעניינותי. איני יכול להבין למה אנשים עושים זאת בלי סיבה נראית לעין. הרי אני לא מכיר אותך, אתה לא אותי ואינך יודע עלי דבר, אולי אתה מביע תיסכול על כך שאינך יכול לבטא את עצמך בחיים הגשמיים שלך או שאתה מתלונן כפייתי. מאיפה אתה שואב את החוצפה ועוז הרוח לומר לי שאיני רציני? שיש לי קירבה לאתרים? ההסתתרות מאחורי האנונימיות בפורומים אינה בבחינת רשות לפגוע בבני אדם. מילים אי אפשר לקחת חזרה. אל תיקח אותי ללב, רק תפנים שגם לאחרים יש רגשות וכבוד עצמי וכל אדם באשר הוא אדם ראוי ליחס הולם.

דודזוהר

New member
מי זה דחופוס משוכוס

לכל הקוראים בפורום וגם לדחופוס משוכוס אם תעמדו על השם במערכת הפורים החדשה יתברר לכלום (כפי שעשיתי למטה העתק והדבק) שמדובר ב- שם: ברסלר אבי גר/ה ב: ת"א והמרכז גיל: 45 מין: זכר לא מחובר X שלח/י מסר לעולם המשתמש שהוא הבעלים והמנהל של האתר השלישי וגם הבעלים והמנהל של אתר קרוואן וגם כמובן מנהל את הפורום הזה בהרבה ניקים שונים אז במקום לנסות ללמד אותי ולנסות לנזוף תפסיק לשקר לקוראי הפורום הקשר שלך לאתרים נחשף וחוסר אמת של והשקרים נגלו לבושתך לעיני כולם , אתה פשוט חצוף ומתחזה ד"ר קרוואן או אולי ד"ר דוליטל

sigalmog

New member
תתבייש לך דודזוהר

מי אתה דודזוהר ומה זה צריך להיות? יש פורום שתפקידו לתת מידע ולקיים שיח ודיון. מה אכפת לי מי זה דחופוס ומי זה שמוחצוס? הצטרפתי בשאלה על שאלה שהיתה כאן וגם השאלה וגם התשובה היו לגמרי לעניין ומאוד מתאימות גם לנושא ולענין וגם לפורום. אנחנו מתכננים טיול ראשון בקרוון וצמאים לכל פיסת מידע ולכל עצה. אין לנו שום מושג מה קורה מאחורי הקלעים של עולם הקרוונים הישראלי וגם לא מעניין אותנו. מה שבטוח זה שבפרוש אנחנו נברח כמו מאש מאנשים כמוך- אתה משדר משהו מאוד לא לעניין. השאלה שלי היתה בדיוק בגלל שאנחנו לא רוצים להיתקל באנשים כמוך בתחום שהוא זר לנו לגמרי.תראה בעצמך. אנחנו שאלנו ממה להיזהר. פנינו לפורום כדי לקבל תשובות בדיוק כמו שקיבלנו מבעל הכינוי דחופוס משוכוס ואנחנו מקוים לשאול עוד שאלות ומצפים לתשובות כאלה. מה תשובותיך הענייניות לשאלות ששאלנו? מה עשית פה חוץ מלהפריע לנו לקבל תשובות? תרמת משהו? למישהו? כי לי לא. רק הפרעת. די. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שיש לך מר דוד זוהר אינטרס ואותנו האנשים שרוצים לטייל ולחזור בשלום מאוד מדאיג לדעת שמסתובב בתחום הזה מישהו שלא אכפת לו מהשאלות שלנו והוא רק מנסה לזרוע ארס מסביב.חבל. אנחנו חושבים ומקוים ורוצים להאמין שקרוונים זה כיף ויופי. לאט לאט מתפתחים אצלנו היסוסים. מסתבר לנו שהחששות שלנו הן לא סתם וגודל הרושם שיש ממה להיזהר בתחום הזה או יותר נכון שיש ממי להיזהר. זה לא נשמע ממש טוב. מצטערת על ההתפרצות אבל שאלנו בשביל לקבל תשובות ולשמוע חות דעת של גולשים ולא להכנס לשדה קרב. מה אין מספיק מלחמות?

דודזוהר

New member
תתבייש בעצמך לפני שאתה כועס לחינם

ביקשתם מידע ובמקום זה קיבלתם פירסום זה המידע שאתה רוצה בבקשה אני כמי שנסע שלוש פעמים פעמיים בקבוצה ופעם לבד מוכן לענות לך על כל שאלה שאתה רוצה אבל חורה לי שמי שכותב שאסור לפרסם בפורם למעשה מפרסם בעצמו, תחת אצטלה של עצה טובה, את האתר שלו זה לא לתת מידע זה לפרסם אז שיפרסם בצורה גלויה במקום אחר. אני לא בתחום הזה אני אדם פרטי שטייל ונהנה לטייל בקרוואנים, השכרתי פעם אחת דרך אתר ישירות בחו"ל ופעמיים בארץ בטיול קבוצה של אחת החברות ומשכך כנראה לא ניתקל אחד בשני, אני מקווה שלא תיתקל גם באבי ברסלר שכן אם העצות שלו הם כמו התשובות השקריות שלו בפורום אתם בבעיה. אם אתה רוצה לשמוע מנסיון אישי אשמח לענות לך את המלחמות תשאיר לחמס

קודם כל תירגעו. שתו מים....

כמנהל הפורום הייתי מעדיף כמובן שאת הלהט יפנו הכותבים לתשובות ענייניות התורמות לשיח הציבורי. דוד - גם אם יש לך ביקורת והיא כתובה בשפה לא פוגענית זכותך לכתוב זאת. גם אם יש לך אינטרס כלשהו בתחום זה לא צריך להפריע אלא להיפך. נצל את ידיעותיך לטובת העניין. וכמו שכתבה סיגל בואו נתרכז בכיף של טיולי הקרוואנים. מלחמות נעשה במקום אחר.

דודזוהר

New member
אז בבקשה תתנהג כמו מנהל פורום

תחסום בבקשה את דחופוס... כי הוא תחת הניק הזה שזה למעשה אבי ברסלר מפרסם את האתר שלו ומציג את זה כאילו הוא סתם אדם מהישוב ואתה הרי חוסם ומוחק הודעות של אנשים שכתבו פה על חברות השכרה שונות אני לא בתחום אני מטייל שטייל מספר פעמים אין לי כל בעיה לענות ולכתוב אבל אם רשום שאסור לפרסם אז אסור לכולם כולל לד"ר דוליטל ואפילו למר אבי ברסלר

טוב לי אין קראוונים מטייל וממליץ בחום בנדנה

תפסיק הצרכן צריך לדעת הכול ולא להסתיר את התנאים חברת מטרהם לא מראה לך את התנאים רק כשקורה לך תקלה הם מראים לך שהם לא מחוייבים לכלום,,איפו השקיפות?

sigalmog

New member
קריטריונים

שלום לכולם הסיפור על האתרים מאוד מענין. וגם לפי דעתנו כאנשים שמשתמשים באינטרנט תמיד ולא רק לפני טיול מסכימים עם הכתוב. בדקנו בשלושת האתרים. בחרנו לנו קרוואן (כנראה פמליפלס)ובאמת שמנו לב שאפשר לשכור את הקרוואן הזה דרך כל החברות ואפילו המחיר והמבצעים וההנחות די דומים. איך בכל זאת מחליטים ממי להשכיר את הקרוואן? מה כדאי לשאול? איזה קריטריונים משמשים להשוואה?למה צריך לשים לב?ממה להיזהר? והכי חשוב: איך אפשר לא ליפול כאן ? איפה הבאגים?איך נשמרים?

כפי שכתבתי בתשובה הראשונה שלי

תבדקו השקעה, רצינות, אינטגריטי, תאמינו למה שאתם רואים בעינים ולא בדמיון. אני עובד לפי הכלל ש: מה שהולך על 4, מכשכש בזנב ונובח- זה כלב. בדרך כלל אנשים נוטים תת לעצמם הסברים למה כך ולמה אחרת. אני מאמין למה שאני רואה בעינים. באינטרנט זה יכול להתבטא בהשקעה באתר וברצינות שלו. למשל דוגמא ספציפית: יש באחד האתרים פורום שבו משתתפים 3-4 אנשים שכותבים אחד לשני הודעות. זה אולי משעשע אותם אבל בהחלט לא מעיד על רצינות הפורום. קשה לדעת ממה להיזהר. תסמכו על הרגש שלכם.חפשו נורות אזהרה וכבו אותן רק אחרי הוכחה אמיתית לנכונות הדברים. תשובות מתחמקות, הסברים לא שלמים, מסמכים חסרים הם נורות אזהרה שיש להתייחס להן ברצינות. ראו את הקטע בהודעה המקורית שלי לגבי הרופא או המוסכניק. אל תבחרו בהצעה הנמוכה ביותר בגלל המחיר.האם הייתם בוחרים ברופא הכי זול? בעורך הדין הכי זול? ודאו שאתם מקבלים תמורה נאותה לכסף שלכם. אין ארוחות חינם. מי שחותך מחירים מקצץ זאת מכם. אף עסק לא מחלק מתנות חינם. עוד דוגמא: נניח שמצאתם את הקרוואן המתאים לכם בכמה אתרים. בכולם המחיר די זהה וקשה למצוא הבדלים. שאלו את עצמכם מי התאמץ והשקיע יותר. מי דואג להעשיר אותי במידע עינייני לצרכים שלי. אני מדגיש לצרכים שלי. ללא כל מיני מסיחים שיבלבלו אתכם מהנושא המקורי שלשמו אתם בעניין. דוגמא: סיפורי מטיילים מתאימים לאתר כמו למטייל, תפוז, ואתרי טיולים. לא לאתר להשכרת רכב \ קרוואנים. לא שזה לא מעניין לקרוא אבל באתר השכרה יש לכם עניין בהשכרה ולא בסיפורים מסיחים. כשאתם באים לקנות משהו זה צורך ספציפי. אתם לא נכנסים לחנות לקנות משהו סתם ללא סיבה. לשיטתי. מי שעונה הכי ברצינות ויסודיות לצרכים שלי ממנו אני קונה. כמובן שגם המחיר הוא פקטור חשוב. אבל 100-200 לכאן או לכאן זה לא משמעותי בטיול לחו"ל. תיהנו

תבדקו מי נותן יותר מעבר רק למחיר

מי מסייע לכם בהכנה לטיול. מי נותן לכם את מקסימום המידע הנדרש לכם על מנת להבין בכלל מה זה קרוואן. תתקשרו ותדברו עם האנשים בחברה. תראו מי רציני יותר ומי מבין בקרוואן עצמו ולא רק יודע לחולל הצעת מחיר על פי טבלה. לעיתים שווה לשלם 200 ש"ח יותר בשביל לקבל את השירות הטוב ביותר.

amirh68

New member
השכרת קראוונים

טוב נראה לי שהתחלתי מלחמת עולם קטנה ממש. אז תודה רבה לכל מי שתרם וכתב, אין כוונה כמובן לפגוע באף אחד! מה שכן לא הצלחתי להבין איזו חברה בסופו של דבר יותר טובה, למרות שהקלדתי בגוגל "השכרת קראוונים", קיבלתי כמה וכמה אתרים. אם יש לינקים אני אשמח. בכל מקרה כולם נותנים שרותי GPS? איזה GPS, אני מעדיף iGo. תודה

כל לקוח מרוצה יגיד שהחברה שלו הכי טובה

וכל לקוח לא מרוצה יגיד את ההפך. כמו כל דבר בחיים - גם פה אין אחד שהוא מושלם.

למעלה