טיול + נופש של חודש וחצי בברזיל

aviv193

New member
טיול + נופש של חודש וחצי בברזיל

שלום אני מתכנן טיול ובעיקר נופש בברזיל שיכלול קורס קיט סרפינג שם וגלישה אח"כ כמה שיותר. ארצה גם לשלב טיול למקומות מומלצים, אך הגלישה והנופש חשובים לי יותר, כך שאקדיש לזה יותר. מישהו יכול להמליץ לי לאן כדאי לטוס (לצפון, למרכז?). הבנתי שבצפון יש בתי ספר לקיט סרפינג ותנאי גלישה טובים ? האם זה נכון? מישהו יכול להעריך לי עלות של טיול כזה של חודש וחצי כאשר אני יוצא באמצע אוגוסט? תודה

The Cat Woman

New member
יש בבארה דה לגואה

ברזיל מלאה בחופי גלישה, כן? אבל אני הייתי באחד ממש ממש פופולרי- היו שם כמויות אדירות של גולשי רוח, גלים, קיט... הכל! barra da lagoa- נמצאת על אי ענק בשם ilha de santa catarina, מקווה שאייתתי נכון בקיצור- מפלוריאנופוליס שהיא שער הכניסה לאיליה ג'י סנטה קטרינה- נוסעים לבארה דה לגואה, שם יש מלא מקומות לישון בהם ממש קרוב לחוף ויש אופציה לקורסים ולשכירת ציוד. אפילו בוגי! יש גם חוף שממש קרוב ונקרא mole יש גם בצפון האי אחל'ה מקומות- בדניאלה למשל... חוף כיפי כזה של צעירים. ובמקרה מצאתי עכשיו מפה של אזורי גלישה באי- שתבין כמה אופציות יש לך! אגב- זה מדרום לריו. תריץ חיפוש בגוגל-תמונות כדי לקבל רושם על האזור. ובחודש וחצי נראה לי שאתה יכול לנסות גם את הצפון וגם את הדרום- למה לא? וחפש פה בפורום הודעות לגבי ברזיל... יש ממש מתחתיך מישהו שכבר ענינו לו.

aviv193

New member
אתה יכול לתת לי הערכת עלות?

אם אני רוצה לעשות קורס קיט סרפינג ולקנות שם ציוד, כמה יעלה לי בתוספת הטיול עם הלינה האוכל והכל במשך חודש וחצי (בהנחה שכשבועיים אטייל גם)

natyh

New member
הציוד יקר מאד שם

קורס + ציוד עשה פה ממליץ על סער קייט קלאב בחיפה . בכל מקרה המסים על ציוד בברזיל מטורפים קנה כאן וקח איתך. בקייטסייט כבר יכונו אותך היטיב .

The Cat Woman

New member
אה! ויש גם מועדון גלישה מצוין באילת

שם יותר נפוץ הקטע של קייט סרפינג כי אין שם גלים

aviv193

New member
מה לגבי השכרת ציוד גלישה?

אם אני רוצה לסוע לברזיל לשכור שם ציוד גלישה לחודש, זה גם יעלה לי הרבה?

natyh

New member
אענה לך בסיפור

לאותו שי הציוד לא הגיע . אז במשך כמעט שבוע הוא ישב שם בכה והתחבר לרשת כל רגע כדי לבכות על הציוד שלא הגיע . הציעו לו לשכור והמליצו לו על בית ספר מתאים , ומדובר על מספר ימים בודדים, אך הוא לא שכר ציוד, מאוחר יותר נקרע לו הטרפז , הוא ביקש שישלחו לו אחר מהארץ הוא לא שכר שם ואפילו לא קנה ! בקיצור כנ"ל יקר מאד , הדרכה לשעה במקסיקו לא ידועים לי מחירי ברזיל היא בסדר גודל של 100 דולר לשעה וצפונה . קורס בארץ ניתן להשיג במחיר של בן 600 לאלף ש"ח , למיטב ידיעתי 6 שעות ,מחיר לשעה בארץ עם ציוד שלך לא יעלה יותר מ 100 ש"ח , ציוד של המדריך עדיין לא יקר בהרבה . שאל גם בקייטסייט הם המומחים , אני רק בדרך להיות מומחה ...

aviv193

New member
כן אבל בארץ הקורס יכול להתארך מאד לא?

הרי צריך לחכות לרוחות כל הזמן, וזה לא תדיר אצלנו. שם ניתן לסיים את הקורס מהר כי יש רוחות כל הזמן, הלא כן?

natyh

New member
כן ולא

בבת גלים יש מערבות בקייץ כמעט כל יום ובספטמבר יש צפוניות כמעט כל יום. לשם כדאי להגיע כשכבר יודעים משהו ויש בסיס טוב.

natyh

New member
פורטאלזה

את המומחים שישיבו לך תמצא בקייטסייט kitesite.co.il שי המוכר בכינויו שייק shake בדיוק חזר משם לפני חודשיים שלושה אחרי כמעט שלושה חודשים במקום . הרוח מצוינת בתקופת אוקטובר נובמבר ודומני גם דצמבר את כל השמות הגדולים בספורט ת]גוש שם כי זה המקום ללמוד. ברזיל מוטו בון תיהנה .

למעלה