טיול נסיון ושפשוף: יער (?) בן שמן

Mנטה

New member
טיול נסיון ושפשוף: יער (?) בן שמן

נסענו שלושה אנשים, YuvR בעל הנסיון והגלגל שנוסע בשמיניות, א. שזה עתה חזר לרכב לאחר שלוש שנים הפסקה ובאמתחתו ספשלייזד ש"מ ואני. כמו שאתם יודעים אני ממש מתחילה וזה היה הטיול השלישי שלי, והראשון על הקונה ההנה (=חנה) החדשות
. yuvR הבטיח עליות לא קשות וטיול מתון של שעתיים ואני כססתי ציפורניים וניסיתי לנחם את עצמי שלא נורא אם חלק מהדרך אני וחנה נחליף מקומות. הגענו, פרקנו את האופניים מהמינשא והתחלנו עם הדאווינים. מסביבינו מלא מנגליסטים פורקים בשרים ואנחנו מתחילים להתקשט בקסדות, כפפות וכל מיני אבזרים מרשימים אחרים
. בשביל הטאצ' הסופי גם חיברנו קומפרסור לנפח את הגלגל שנוסע בשמיניות ואז היינו מוכנים לצאת לדרך !... לא עזר לי שביקשתי רחמים והצוות החליט להתחיל בירידות לכיוון העליה, התחלנו בנסיעה ופתאום נשמע
! הסתכלתי מסביב ועל הרצפה וגיליתי לתדהמתי שלא אני התרסקתי !... מסתבר שא. נזכר כמה כייף לו לרכב ועלה לו קצת דרופאין לא טרי לראש. מאוד לא בריא וגם משאיר כל מיני סימנים אדומים מסביב. במקרה של א. קפצו לו גם כמה עצמות בזרת מהמקום וניסינו לקבע אותן עם 2 מקלות שמצאנו שם ותחבושת פשוטה. המשכנו בדרכנו, עליות ירידות עליות ירידות. בעליות היתי המומה לגלות שמי שהמציא את המהלכים אשכרה חסך לי בכושר ובירידות חנה היתה המומה שהיא מצליחה כל כך יפה ובלי לפחד לרכב עלי. בואנה אנשים - ירידות זה פחד אלוהים !... yuvR הוכיח שאין כמו נסיון ומצא כל מיני טריקים כדי לשפצר את המסלול וא. סבל בשקט
. אחרי שעתיים בערך ראינו כבר המוני פרחים (כן כן ! פשתה שעירה !) וחסידה אחת יפה וגדולה, ואז התחלנו לחפש את הדרך חזרה..... א - ב - ל....... זהו, שלא מצאנו אותה........ אז למי שלא יודע: - אפשר להחזיק המון זמן עם אצבע שבורה ובלי טיפול. - יש כאלו שבאים לבן שמן כדי להעיף טיסנים. - קיים יחס הפוך בין רוכבי האופניים למנגל: ככל שרוכב האופניים מתעייף יותר, הסבלנות שלו לריחות יורדת. - קיים יחס ישר בין רוכב האופניים למנגליסט: ככל שרוכב האופניים עייף יותר, המנגל מפתה אותו יותר. ואחרון חביב: - ירידות מטורפות על כבישים הרבה פחות מפחידות !...
בסוף הגענו למכונית עם קצת עזרה של שוטרים והרבה התמדה, לקח לנו בסך הכל שעתיים למצוא את הדרך
וקינחנו בארוחת ענק
בעודנו מתגלגלים למקלחת ולמיטה, הגיע א. לבית החולים ושם ניתחו אותו ודפקו לו מסמרים בתוך עצמות האצבע... אבל סוף טוב הכל טוב
yuvR נהנה מהטיול האחרון לפני המבחנים, א. חזר לרכב ואני ? אני הרווחתי עוד טיול בדרך אל הכושר המיוחל

Eyal Hershtik

New member
יפה יפה!! אבל מה עם שמות ?? מאחורי

כל כינוי בפורום עומד בן אדם אז רצוי להשתמש בשמו ולא באיזה כינוי אינטרנטי אייל

yuv R

New member
נעים מאוד

היי אייל. שמי יובל ואני סטודנט מתל אביב. אני רוכב על אופני ז"ק ראשונים, ומחפש את הזוג הבא בתפר שבין XC אגרסיבי לשבילים. רוכב כשנה פלוס ואולי אצטרף בקרוב לקבוצתכם שנשמעת מאוד מעניינת - למרות שאני חייב לומר שההבדלים בין קידה שעירה לפישתה פרחונית נשמעים לי עלומים בערך כמו הדקויות בין XT ל- XTR. נעים להכיר, מקווה שנתראה בשבילים יובל R בהזדמנות זו אני מרגיש קצת אחראי על שיטת הכינויים השב"כניקית משהו שייסדתי כזכור כאן, אך עם זאת זו נראית לי פשרה חביבה בין שיתוף בחווית הטיול לבין שמירה על פרטיותם של הרוכבים האחרים. אם כולם יהפכו לדיירי הפורום הזה וישתמשו בשמם האמיתי אשמח להוסיפם לתיאורים.

ואני בכלל לא מבין..

מה החשאיות הזו - אנשים מתביישים בעצמם או אולי מתבישים בעיסוק שלהם - אז שלא יכתבו בפורום. ואני גם חושב שלא צריך לתת שום התיחסות בפורום לאנשים כאלה. גדי

yaron j

New member
גדי, ידידי,

את ההודעה הזאת רשמת לפני כשבועיים. ואני, תייר מזדמן כאן בפורום, הצצתי בהודעתך ולא יכלתי שלא להגיב. יכול להיות שישנם, איפשהו, אנשים שרוצים לשמור על אנונימיות. יכול להיות שאתה פחות מעוניין (או בכלל לא) לשמור על עילום שמך אך אל לך לקפח את זכותם של עלומי השם להשתמש בפורום זה- לשאול שאלות לקבל תשובות ואף אולי גם לתרום מידי פעם תשובה אחת או שתיים. תאר לך ועלומי השם יחליטו להתעלם ממך? בברכה.

אייל אתה צודק לחלוטין

זה לא פורום הכרויות, סקס או אהבה אלא פורום טיולים בו אנשים שרוכבים יחד או ירכבו יחד מייעצים אחד לרעהו בנושא הנ"ל. הרבה יותר משכנע לקבל המלצה ממישהו שיש שם וכתובת מאחוריו, ורצוי גם טלפון ותמונה - לא חייבים כמובן, אבל מי שנוח לו ונעים לו לשלוח הערות, לפעמים סרקסטיות ולפעמים בוטות, אבקש ממנו במלוא הכבוד שאני רוחש לו, שיעשה זאת בפורום אחר. תודה ציקי

למעלה