טיול סוכות קרב ובא!

טיול סוכות קרב ובא!

יוצאים? כמה נרשמו בערך חניכים ובוגרים אצליכם? גם אצליכם הסתיימה ההרשמה? כמה עולה לשנה?חניכים+בוגרים.... !אוהבת!

שקד9

New member
../images/Emo13.gifאוקיי..

אני לא יודעת כמה בדיוק יוצאים אצלנו.. אני רק יודעת שיש מלא בוגרות משכבת י'-יב' שיוצאות רק ליום אחד.. כי הן מופיעות בכרמיאל.. עלה לנו לחניכי ג'-ד' 130 שח.. ליום אחד לחניכי ה'-ח' 22 שח.. ליומיים לבוגרים עלה 170 ליומיים ו-110 ליום אחד.. נגמרה ההרשמה.. אבל אני לא בטוחה כמה יוצאים..

SoulDancer

New member
מאיזה סניף את???

ולמה רק ליום אחד? לי יוצא להפסיד את כל הטיול בגלל כרמיאל:/ [4 ימים...חח]

שקד9

New member
מזכרון.. ו..

אנחנו יוצאים לכרמיאל רק ליומיים.. בגלל הטיול.. כי רוב הבנות שמופיעות בכרמיאל גם במכבי..

anat135

New member
לא.

אנחנו לא בתחרות . אנחנו מופיעות ביום השני לפסטיבל בהופעה אחת. זה הכל בעצם.. ואני עם שקד..

SoulDancer

New member
איזו הופעה??

אנחנו ביום השני דווקא לא מופיעות אז אולי אני אבוא לראות אתכן
?

anat135

New member
האמת ש..

חחח הבנתי שזה ההופעה או ב3 או ב5. נראלי ב5..

sappirz

New member
../images/Emo15.gif תשובות.. ../images/Emo13.gif

אני יוצאת. לא יודעת כמה חניכים ובוגרים נרשמו, אבל אני יודעת שלקבוצה שלי נרשמו 13. ההשמה הסתיימה. עלות שנה למכבי התכוונת? חניך: 600, בוגר: 400, שמיניסט: 300/200 לא זוכרת :S

assafein

New member
הפתעה שלא ציפינו לה...

כדי שלא נרגיש מחוץ לתנועה לגמרי, אלא רק קצת אז שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לצאת(רק בוגרים, חניכים מי שרוצה יכול ללכת עם הסניף השכן, נילי)... אם אנחנו נצא זה יהיה עם נ"צ... מקווה שיהיה כיף

Tooler

New member
../images/Emo79.gifאה באמת?..

טוב לדעת..הגעתי למסקנה שאני לא יודעת כלום על הטיול הזה.. איפה זה בכלל?!..עוד שניה ההורים שלי חונקים אותי

שקד9

New member
זה באיזור הכינרת..

אבל לכל שכבה(לפחות אצלנו) יש מסלול אחר..

למעלה