טיול סוכות 2007

assafein

New member
טיול סוכות 2007../images/Emo13.gif

איך היה? חוויות כאן ועכשיו!!!(גם תמונות אם יש
)

yaelula94

New member
היהה פשוט....

אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41 חניכים בלי עין הרע זה לא קל במיוחד שהיינו כל כך מעט בוגרים... אבל בעזרתה של שירלי החיננית ועוד כמה מראשון מערב הצלחנו לפחות בערב לארגן אותם אבל בשאר היום הסתדרנו לבד!!
וכמובן כהרגלי אני צרודה =] קיצור היה מוצלח ומהנה וכמובן לא לשכוח- נופר הוניגמן מ-ל-כ-ה-!

../images/Emo45.gif

גם אנחנו:O נסיעה שלא נגמרת!!!!!!!11111 נסענו איזה 4 שעות או 4 וחצי רק חזרה=\וגם עצרנו בחדרה..

מחכה לתמונות!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין על מה... נהנתי מכל רגע. יש לכם חניכים הכי חמודים בעולם!!!
תספרו להם על הפורום, שיצטרפו ונדבר איתם. אני כבר מתגעגעת.

Rioter

New member
היה מעולה ^^

אין על ראשון מערב.
(אמרה שיר, שהחליקה פעמיים למים..)

היה חביב ביותר.

המסלולים (ג'יבלון ובניאס) היו מאוד טובים וכייפים. האווירה הסניפית הייתה כמו תמיד- מעולה. =) העפיפונאידה הייתה כייפית גם היא.. וממש ריגשה אותי.
תמונות לא אצלי. אבל- היי! פלדמן!!

היה כייייייייייייייף!../images/Emo13.gif

המסלול ביום הראשון של נחל דן היה ממש נחמד
ביום השני היה את הגילבון[אם אני לא טועה חחח] והוא היה מעיייייייייייייייייייף ואחר כך את מעיין עדן- המעיין של מי עדן
שהיה שם ממש מצחיק[אהמ מאיההה חחחחחח] העפיפוניאדה של החטופים היתה גם נחמדה
[חוץ מהעלייה הזאת וזה שירדנו בחושך חחח] ו.. באמת שהיה כייף!!!!!
[רק שהייתי משנה את המסלול של היום השני..חחחחח] וסניף נ"צ אימפריההההההההההההההההההההההה
יש לנו סניף ככה ככה ומתוכו יוצא עשן ככה ככה ככה
זה בעצם מה שקורה שלא שמים קרם הגנה לסניף של אשכנזים
הוא נשרףףףףףףף!

מאיה888

New member
היה..

קשה,מתיש ומעייף. אבל,נסכם את זה כחוויה מלמדת.. ותמונות, אני מניחה אצל חן/יסמין..

היה כ"כ כייייףףףףףף

אינטר גלאקטי אינטר גלאקטי אינטר גלאקטי סמוראי!:) יאייייייי וואי היה טיול כזה שווה... בניאס וג'ילבון ...פשוט נופים מהממיםםםםם רוצה שוב! לא חשבתי שיהיה כזה כיף האמת:) שמחה... הלכתי לישון אתמול ב-10 וחצי בלילה וקמתי ב-רבע ל-4 אחרה"צ

maymay24

New member
היה מוי כייף!!!

אחד הטיווליםם..גם שבג'ילון היה קצת קשה...היה נחממד=] ובלילה המקסיקנים היו כל כך חמודים!!!!!!!נשארתי עם ליאור מהסניף שלי ואיתם עד 3 בלילה=] הם כל כך יפים!! אממ יש לנו סניף מטווורף!!! חחח הרגיש לי כמו טיול בוגרים...עשינו שטויות ושכחנו שיש חניכים
מחכה לטיול הבא כבר!

למעלה