טיול סינגלים עצבני יש למישהו רעיון?

liorsos

New member
טיול סינגלים עצבני יש למישהו רעיון?

אני מעוניין לתת בראש מחר באיזור חיפה והצפון יש למישהו כיוון או מסלול טוב בשבילי?

shl17

New member
סע לאזור של סוללים

צריך לרכב בר בגבעות אותו אופי כמו בן שמן

shl17

New member
כרמל ,שוקף ,נחל אלון ,ירידה לנחל

כלח ועליה לשווצריה הקטנה

alonaski

New member
מה הבעיה?! ../images/Emo3.gif

תבחר מסלול - אשמח להצטרף אליך ולעצבן אותך כל הדרך!!
- הולך?

shl17

New member
שוצריה הקטנה זה רחוק מטיול סינגלים

עצבני אתמול עשינו את אחד הסינגל בירידה הכי ארוך בצפון(שאני מכיר, אשמח לשמוע על מסלולים נוספים)מפסגת הר מירון עד גשר אלקוש דרך נחל נריה ונחל כזיב עליון מסלול חובה לחובבי ירידות טכניות .ואני לא מדבר על הנופים המשגעים ועל מזג אוויר נוח לימי החום(היה ממש נעים אתמול למרות השרב)

aFish

New member
נשמע שוה קפיצה

אתה יכול לפרט את כל המסלול ואיך אפשר לעשות אותו מעגלי. האם העליה היא מה שציינת בעבר מקבר רבי שמעון וכלתו לפיסגה?

shl17

New member
שלא תחשוב אפילו לעלות משם

בקושי אפשר לרדת לגבי מסלול מעגלי אןפציה לחנות בסאסא ולעלות למירון גומרים בגשר אלקוש אם אין כח תעלו בכביש אם יש כח תנסו לעלות למתת דרך השטחים החקלאיים עליה קשה ואתגרית עם מקומות של 1|1

David C

New member
בגלל המוזכר לעייל לא קבענו סופית?

עד כה ??? וכשקבענו בליל ירח [כמה רומנטי..] ביטלנו עקב התחייבויות קודמות/נוספות?

shl17

New member
שלחתי לך מסר

לא יודע אם הגיע בכל אופן מחר אחהצ אני בחורשן ועושה רק סינגלים (ויש המון) תשיג מגינים ולוא רק בגלל קוצים (אבל לא רק)

shl17

New member
נסה בשופ הרים

חוץ מזה תלוי באופי הרכיבה בעיקר כשמדובר על מגיני ברכיים הרוב או מסורבלים ואז קשה לעלות או קלילים מדי ואז הגנה פחות טובה אני קניתי לאחרונה מגינים של axo עם פרק גמיש ודי נהנהמשני העולמות חנות אופנןעים קצת דרומית לחנות הישנה של מצמן

admyers

New member
האם ניתן להצטרף ?

במידה וכן אשמח לקבל קצת פרטים על הרכיבה - מקיום, שעת מפגש, וכיו"ב

shl17

New member
עוד לא קבענו כלום

אני רוכב מחר בהר חורשן בערך ב1630 חונה בעמיקם לפני הכניסה לשביל הלבן עי הרפת יש לי סיירה אפורה

למעלה