טיול עם בעיות בריאות

טיול עם בעיות בריאות

אני חולה כרונית
ללא טיפולים מיוחדים, אבל יש תקופות ארוכות שבהן אני מנוטרלת ולא יכולה לעשות כלום.
החלטתי שאני נוסעת לנפאל, למנזר זן ואחר כך לסין, להרי וונג דאנג לבי"ס לטאי צי
לתקופה של 4 חודשים בסה"כ.
הבעיה היא שאני לא יודעת מראש מתי תקופות קשות תבאנה
אז אני פשוט צריכה לשון ולאכול עד שהתקופה תעבור ואז אני ממשיכה הלאה

מה דעתכם ?

ממממ . . .

כמו למשל , האם ה"מקומיים" עשויים לנצל את המצב הזה?
האם אפשר לשהות במלון במקרה כזה, או באכסניה ? אילו סוגי מקומות ישנם שלא יהיו יקרים מדי - אבל בכל זאת בטוחים
אם אני אצטרך רופא - עד כמה זה מסובך?
כדאי להתחיל ללמוד סינית?

תודה

יש תרופות מסוימות שאת לוקחת?

צריך גם להתחשב בזה
בנוסף הייתי ממליץ להיוועץ ברופא לפני טיול כזה.
האוכל והתנאים קצת שונים ממה שאת מכירה כאן וכל ייעוץ שאני אתן לך לפי דעתי לא יהיה טוב.
גם אם מישהו כאן ייתן לך תשובה קחי הכל בערבון מוגבל
אף אחד כאן לא רופא

המון הצלחה ורק בריאות

צול1

New member
להתייעץ עם רופא

תנסי לצבור כמה שיותר מידע לגבי המחלה שלך. לדוגמה האם גבהים יכולים לעורר את זה וכו'.
מבחינה של איפה לנוח, לא חסר. והמקומיים מאד נחמדים.
כשאני לא הרגשתי טוב תמיד מצאתי אנשים נחמדים שיעזרו לי.
במיוחד אם תהי במנזרי זן שבהם יש קהילה תומכת.
אבל שוב, את חייבת להתייעץ עם רופאים (עדיף כמה). לא בשביל שיגידו לך לא לנסוע, אלא כדי להסביר לך איך לנסוע.

תודה רבה על התגובות

כמובן שאני מצוידת/אצטייד בכל המידע הרפואי הנדרש (אין כזה . . . או מעט מאד)
ובכל התרופות שאני לוקחת (שלא עוזרות, אבל שיהיה) ומרשמים. והעתקים של המרשמים
אני אצטרך לנהוג משנה זהירות בכל הנוגע לכללי הבריאות הרגילים: לא להדבק, חיסונים,הרתחת מים/מים מזוקקים וכד'.
וביטוח רפואי שיחזיר אותי כמה שיותר מהר אם וכאשר.

אני יותר מוטרדת מבחינת הפגיעות שלי כתיירת .

וגם אתם - (לא)רק בריאות !

חום - קור

אני רגישה לחום ולקור
קור יותר פשוט: האם יש טעם לקחת מאורר חום ?
ושק שינה לטמפ' נמוכות?

sitvaniyot

New member
נעמה אני מאד מעריכה את האומץ שלך לטייל למרות

בעיית הבריאות. כל הכבוד לך.

בואי נתיחס לבעיה בהיגיון. את בעצם לא זקוקה לכלום בשעת התקף ז.א. שאין סיבה לא ליסוע ובמקרה הכי גרוע את זקוקה למקום שבו תוכלי לישון ולאכול. והייתי אומרת לתקשורת עם מקומיים שלא תמיד יודעים טוב שפה אירופאית, במיוחד בסין.

בקשר למפזר חום או\שק שינה, אפשר לברר מראש את הטמפרטורות באיזור ולפי זה להחליט.

אם כך הכיני לעצמך בכל מקום במסלול אופציה ללינה במלון או אכסניה שמוגדרים מראש כדוברי אנגלית. בררי מראש את המרחק שלך לשירותי רפואה מערביים. החזיקי בתיק מעטפה בולטת עם האינפורמציה הזו, ורשמי עליה באנגלית הוראות למקרה של צורך בטיפול רפואי. הוסיפי אליה מכתב מהרופא שלך עם הוראות ורשימת התרופות שאת לוקחת = שמות גנריים. כך גם אם את לא במיטבך מי שיהיה לידך יידע מה לעשות.

הביאי בחשבון שחברות הביטוח עלולות לראות בך סיכון ותתקשי למצוא ביטוח נסיעות עם פינוי מהמקום שתהיי בו. בררי מראש כמה זה יעלה לך אם תאלצי לשאת בהוצאות לבד. חברות הביטוח גם מקושרות למרפאות מערביות ורופאים שלמדו במערב. אחת המרפאות היא sos שנמצאת בהרבה מקומות במזרח. בררי את הכתובות הסמוכות למקומות שתהיי בהם.

המנעי מקבלת זריקות במזרח. ודאי שהתרופות הן לא פג תוקף.

ולאחר כל זאת, זכרי, את לא פגיעה יותר מכל מטייל אחר שפתאום יש לו חום גבוה או תאונה. את רק יודעת מראש שאת עלולה להרגיש לא טוב.

בהצלחה תהיני.

תודה סיתוניות

למעלה