טיול עם המאומן

טיול עם המאומן

היי, רציתי להמליץ לכל המאמנים אופן טיפה שונה של אימון, בסופ"ש יצאתי עם המאמן שלי לטיול אופניים בנמל קיסריה, והיה פשוט נפלא... ממליץ לכולם , אני חושב שזה משפר בצורה משמעותית הקשר בין השניים ויוצר כימיה נהדרת.
 
כן ../images/Emo13.gif

פשוט מהניסוח לא היה לי ברור מה בדיוק עשיתם. קראת לזה טיול ולא הייתי בטוחה.
 
טיילנו ביחד..

המאמן שלי ואני... ללא כסף ! כדי להעמיק את הקשר, מה רע בכך ? הכל תלוי בכסף ?
 
שאלה

אני מבינה שיצאת לטיול אופניים עם המאמן שלך בשביל להעמיק את הקשר. זה פשוט חדשני ולא שמעתי על אחרים שעשו את זה. מי יזם את הטיול? כמה זמן אתה כבר באימון?
 
אז ככה..

אני יזמתי את הרעיון (יזם עסקי או לא ? ) , המאמן שלי התלהב ואמר שזה רעיון נפלא... ואני באימון חודש ( פעם בשבוע), כאשר בקרוב... אני מאמין שתהליך אימון אינו רק להפגש עם המאמן... לשתות קפה ולשוחח על החיים , צריך לעשות פעולות , לקבל משימות , ובעיקר להפיק את המירב, הטיול היה נפלא , אפילו ביום שבת, וההערכה שלי למאמן שלי גברה שראיתי שקשה לו.... לרכב אבל הוא לא מוותר , דרך אגב אני הבאתי את האופניים :) (הוא לא כל כך רוכב...)
 
לא ../images/Emo13.gif

אם כבר פעילות פיסית - לרקוד זה משהו שמאד מעצים אותי ונותן לי תחושה טובה.
 
טוב, זה עניין של תרגול...

ואולי גם שינוי אמונות פנימיות. למשל: אצלי בבית אמרו כל הזמן שאצלנו במשפחה לא ידועים לשיר אבל יודעים לרקוד. וככה יצאתי אוהבת לרקוד ובשירה לא להיט
וגם המודלים בבית שראיתי הם אנשים שרוקדים. אז אולי אצלך בבית חווית דברים אחרים (לא ראית אנשים רוקדים). מה חווית?
 
את יודעת איך זה...

אדם מתנסה... חווה ומפנים, אחרי כמה שיעורי סלסה כושלים וצעקות "אייי" על רגלי הרוקדת... החלטתי לפרוש ולעסוק ביזמות עסקית..
 
למעלה