טיול עם ילדים בתאילנד

medbrat

New member
טיול עם ילדים בתאילנד

הי ,אנו טסים לתאילנד עם ילדים (12,8 ) בפברואר. יש לי כמה שאלות (בינתיים) :
1. אנו נתחיל את הטיול הצ'נג מאי. אנו רוצים להיות שם 2 לילות ואז לצאת לטיול של 3 ימים.האם להמין טיול מראש? או אפשר לסגור את הטיול שם? ועוד דבר ביום שלישי של הטיול מתי חוזרים לצאנג מאי? בערב? אני רוצה באותו יום לעבור לקו סאמוי . האם זה אפשרי ? או שעדיף להשאר עוד לילה בצ'אנג מאי ואז לצאת לאי?
2. מה דרך הכי טובה להגיע מצ'אנג מאי לקו סאמוי (וגם זולה אם יש דבר כזה ) ?
3.באיזה חוף ומלון מומלץ עם ילדים ? לא יקר - לא חובה בריכה,אבל חשוב קרבה לחוף (למרות שאנו מעדיפים לטייל ולא להיות כל הזמן במלון או על החוף).
4. אנו רוצים להיות באי כ 6 ימים מלאים ואז לחזור לבנקוק ל4 ימים . מה דרך זולה להגיע מהאי לבנקוק? אפשרי ברכבת לילית (לא מפחיד עם ילדים) ? לדעתי זה גם סוג של אטרקציה בשבילם
.
5. המלצות מלונות בבנקוק- רצוי באזור טוב (מה נחשב איזור טוב בבנקוק- מרכז העיר? ) .
6. פארק Drream World בבנקוק מומלץ ?
המלצות על אטרקציות עם ילדים יתקבלו בברכה .
הההמון תודה. בטח יהיו לי עוד המון שאלות בהמשך.

T o m c o

Member
מנהל
תשובות.
1. אני לא חושב שיש הכרח של להזמין מראש, ואפשר בערב ההגעה להזמין, (יוצא "מעכשיו למחרתיים", במרבית המקרים אין בעיות עם זה, הזמנתי גם טיולים "מעכשיו לעוד שעתיים").
באשר למעבר לסאמוי - לדעתי עדין לתת עוד לילה בצ'יאנג מאי ולצאת בבוקר בטיסה המוקדמת האפשרית. (אני פשוט חושב שכדאי להסתמך על שעת החזרה, כי זה משתנה).
&nbsp
2. טיסה זו הדרך העדיפה והמהירה ביותר, אם כי אינה זולה לרוב, שדה התעופה בסאמוי הוא שדה של חברת Bangkok airways, מה שאומר שהחברה היחידה שטסה לשם היא זו והחברה הרשמית של תאילנד, Thai airways. שתיהן לא זולות מאוד אך אין הרבה ברירה.
&nbsp
3. לא יודע להמליץ על מלונות, החברים האחרים בפורום יעשו זאת במקומי (המרכז למטייל די טובים בזה.)
&nbsp
4. אפשרי ברכבת לילה, מצריך הזמנה מראש והבנה כי מצריך שייט מסאמוי לסוראט ת'אני ומשם ברכבת עד בנגקוק, כך שתכנון הזמן בהתאם. כל סוכנות טיולים שתפגשו תדע להזמין לכם את הכרטיסים המתאימים. לדעתי זו אכן חוויה, שונה מכל נסיעת רכבת בארץ.
&nbsp
5. המלון שאני שוהה בו כשאני בבנגקוק הוא Centrepoint Pratunam, המלון אינו מלון זול (כ-80-90 דולרים ללילה), הוא ממוקם באזור פראטונם, מתחתיו שוק בגדים, מולו קניון פאנטיפ פלאזה (אלקטרוניקה) ופלאטינום (ביגוד ואביזרים), במרחק הליכה ממנו (כ-10 דקות) אזור הקניונים המרכזי (MBK, Siam Paragon, Siam Discovery, Siam central world), ובניין Bayoke2 (עליו אפרט עוד רגע). המלון כולל ארוחת בוקר.
&nbsp
6. אני לא מכיר את הפארק, לצערי לא אוכל לעזור כאן.
&nbsp
7. המלצות נוספות: בניין Bayoke2 - בניין בן 84 קומות, בראש הבניין בקומה ה-81 תערוכה על תאילנד ותצפית, בקומה ה-82 מסעדת בופה (בתשלום של 650 בהאט לאדם ותוספות עבור שתיה) ובקומה ה-84 מרפסת עגולה עם רצפה מסתובבת לתצפית על העיר. לדעתי שעה מומלצת להגעה היא שעת בין ערביים - לתפוס את התצפית מהקומה ה-81 באור יום ואת התצפית מהמרפסת בלילה.
&nbsp

Yuval I

New member
ממליץ להזמין מראש כל מה שאפשר

אתם עם ילדים ואף אחד לא מחכה לכם עם מספיק מקום פנוי לכל טיסה או טיול.
&nbsp
אם יש טיסה ישירה מצ׳יאנג מאי לסמוי, תזמינו מקומות ודחוף.
אם צריך לשלב שתי טיסות, יש אולי קצת יותר חופש.
&nbsp
כנ״ל בטיסה חזרה לבנגקוק.
&nbsp
בצפון ממליץ להזמין את כל הטיולים עם מדריך שמתאים את עצמו לישראלים, לא להצטרף לטיולי הג׳יפים שנראים יותר כמו חופשת שחרור מהצבא ולא בטוח מתאימים לילדים.
&nbsp

למעלה