טיול עם ילדים

טיול עם ילדים

שלום רב, אנחנו מעוניינים לנסוע לטיול קצר איפשהוא באירופה בקרוואן עם שלושה ילדים (11 8 2). האם שבוע-10 ימים זה מספיק? יעד מועדף? אוגוסט או סוכות? תודה

הכל טוב

כל תקופה טובה עם היתרונות והחסרונות שלה. בקייץ יקר וקשה למצא רכב. בסוכות מתחיל "החורף" אבל המחירים יורדים. זה לא פשוט לנסוע בקרוואן. צריך לתכנן מראש מהיכן מתחילים (גרמניה זול) ולאן נוסעים. פשוט חפשו בפורום ובלמטייל על טיולי קרואינים. תעשו כיף ...ץ

אכן כן

מציע לקבל יותר נתונים מחברת מוטור הום רק על מנת לקבל מושג. שווה לקבוע איתם פגישה ללא התחיבות. אחר כך כרצונכם. יש גם את חברת בנדנה אבל אישית לא התנסתי איתם. אין לי כל קשר עיסקי עם מי מהחברות. DRUM BUN

"מספיק" זה כמובן יחסי...../images/Emo13.gif

בהחלט אפשר לטייל באזור מסויים שבוע עד 10 ימים. "הבעיה" היא שלא בכל היעדים אפשר לקחת קרוואן באוגוסט לפחות מ-14 יום - את צריכה לבדוק את זה מול חברות ההשכרה בארץ. כמו שכבר/ה כתב שפיר לכל עונה היתרונות שלה והחסרונות שלה. מבחינת מזג אויר כבר אי-אפשר לדעת. אני הייתי לפני שנתיים בגרמניה באוגוסט וירד לנו גשם ובסוכות לפני שנה היה מזג אויר נהדר. השנה סוכות יוצא קצת מאוחר אז מן הסתם חם לא יהיה.

ברור! הלואי ויכולנו לנסוע בלי הגבלה

לניו זילנד למשל...
זו פעם ראשונה שלנו עם הילדים ואנחנו מנסים לגשש. שבועיים נראה לנו הרבה מדי (ומה אם לא יהיה טוב?) וגם יקר נורא. מה הן חברות ההשכרה המומלצות? סדר גודל של מחיר לטיול כזה?

בשביל פעם ראשונה

אז 7-10 ימים זה בהחלט מספיק. שוב, "יקר" זה מושג יחסי. בטיול עם קרוואן תמיד תוכלו לחסוך בדברים שלא יכולתם לעשות אם הייתם מטיילים עם רכב פרטי ובית מלון. בארץ פועלות 3 חברות השכרה - חיפוש קל בגוגל ותמצאי אותן. קרוואן יעלה לך בין 750-1,100 יורו, תלוי כמובן במספר ימי הטיול ובקרוואן שתבחרו. אוכל למשפחה של 4 זה בערך 40 יורו ליום. דלק לשבוע - תלוי כמה נוסעים כמובן - בסביבות ה-200 יורו. חניונים - בין 25-30 יורו ללילה. כמובן לזה צריך להוסיף כניסות לאתרים, אגרת כבישים במדינות שזה קיים כמו שוויץ או אוסטריה.

אחד הדברים החשובים הוא

עם ילדים אף פעם אין לכם בעיית חיפוש מקום לינה ואולי גם 2 חדרים. אף פעם איןלכם בעייה של פיפי קקי אף פעם אין לכם בעייה של אני רעב/ה אף פעם לא צריך להתחיל לחפש דיור בשעות אחה"צ אנחנו נסענו מספר רב של פעמים גם בארופה וגם בקנדה עם ילדים קטנים שגדלו לחיות בר ומאוד נהנינו. בסיכומו של עניין זה לא יקר בהרבה מטיול רגיל אבל פותר בעיות ודאגות. אין חשש מנהיגה. מסתדרים עם הגודל. מומלץ לקחת רכב גדול יותר ולא להתקמצן ולחשוש.

תודה רבה!

מקצת שיטוטים באינטרנט, הבנתי שתהיה לי בעייה למצוא קרוואן לקיץ עכשיו או לפחות משבועיים, עד כמה זה נכון?

סביר להניח

נסי בחברות הישראליות - תמיד יש ביטולים. יש בחו"ל הרבה חברות להשכרה וכדאי להשקיע זמן בחיפוש. יש לשים לב לאותיות הקטנות - מה כלול ועבור מה צריך לשלם במקום או בהחזרה (ניקיון). הזול ביותר - גרמניה. ממינכן לשוויץ ואוסטריה עשוי להיות נחמד

כן - בקיץ זו בעיה

יש חברות שלא משכירות לפחות משבועיים בתקופה של הקיץ, אבל יש כאלו שכן, יש לי זוג חברים שנסע לצרפת לשבוע אחד - אז שווה לבדוק עם החברות הישראליות.

שינוי כיוון

קצת מייאשים אותי בעניין הקרוואן - "זה לא כזה פשוט, לא תמצאי לקייץ, לא ישכירו לך לפחות משבועיים..." חוץ מקרוואן, לאן הכי כדאי לנסוע כפעם ראשונה עם ילדים?

מה דעתכם על שייט בתעלות

לונדון מספר ימים ולאחר מכן שייט בתעלות ? או דרום צרפת

elsata

New member
טיול בגרמניה

חזרנו מטיול של 10 ימים בגרמניה עם 3 ילדים 10,6,2 דרך מוטורהום. היה נפלא.יש המון אטרקציות לילדים והכי חשוב אין תורים. תהנו

למעלה