טיול פסח כ"י-כפ"ש-מודיעין-מכבים!!

טיול פסח כ"י-כפ"ש-מודיעין-מכבים!!

הללו נשיימלע'ס! חזרתי עכשיו מצחינה ומלוכלכת מטיול מגנייב. כן כן הוא היה מגניב. ז"א, הוא היה מיוחד, מאוד. לא מה שזכרתי ממכבי (רק חבל שהבריזו לנו שלושה חניכים ויצאנו ארבעה חניכים מהשכבה!). קודם כל ראיתי את עידן! (אני סלבריטי!) וכל הזמן המדריכה שלי רצתה להפגיש בינינו והיא נורא צחקה שהתרגזתי. בכלל היא צחקה כל הזמן. זה היה טיול מצחיק. (בכל אופן עידן, אולי, אם במקרה יצא לך לתפוס, אני הייתי החניכה שקפצה כל הזמן על החליל! ואגב, הוא נשאר שם ביער בן שמן. חבל.) טוב טוב בכל אופן, היה סבבה, ולכולם נתפסו השרירים בישבן מהמסלול אופניים הזה, והיה חם, אבל היה כייף. ובקיצור - אני הולכת אחרי החירור שכל הזה להעלות את התמונות. אולי אני אחכה לגלריה מיוחדת שתוקם לכבוד האירוע. עידן?

assafein

New member
בעעע, אין לי מושג מה קורה בסניף שלי

היום הם גם היו אמורים לצאת לטיול, ואין לי מושג אם הם הלכו... בכל מקרה הטיול היה אמור להיות עם נס ציונה ראשל"צ וראשל"צ מערב.... אההה, וכן, גם עם נילי

אסףף..

כ"כ התבאסתי כשלא יצאתם.
פגשנו את הרכז שלכם, נחמד.
אבל ממש ממש התבאסתי שלא אתם ולא נ"צ יצאתם. היינו רק ראשון מערב ומרכז.. היה נחמד סך הכול. אוווףף אני מתגעגעת.

אממ

אני לא יצאתי לטיל אבל היו בלאגנים האוטובוסים הורידו את כולם לא במקום המתאים והם הלכו ברגל פי 2 ממה שהמסלול היה אמור להיות.. בקיצור היה בלאגנים..

idanshaf2

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה?? אני שמח שנהנת מהטיול... גם אצלנו היה טיול טוב.. למרות שהיו כמה פאשלות קטנות אבל בקטנה אני חושב שבסופו של דבר היה ממש טוב... חבל שלא באת להגד לי שלום... מצטער אבל לא שמתי לב למישהי שקופצת עם חליל... הייתי קצת עסוק בדברים אחרים
אם יש לך תמונות אני יפתח גלריית טיולים...

טוב...

היה בסדר גמור...קצת מתיש אבל אני כבר רגילהה... אבל עכשיו אני קצת צרודה- שה מעצבן..אבל נחיה...!

יאי. שמחה שנהנהתם../images/Emo70.gif

נשמע כיייפפ..
איפה היה הטיול? (יער בן שמן?) מה עשיתם? (חוץ מאופניים).. ו.. אשמח לתמונות.

יער בן שמן...

חוץ מאופניים היו לשכבות הצעירות (א' (במקרה של כפ"ש) - ה') פעילות חבלים וכאלה, משהו מגניב, קיבלנו ארטיקים (
) ובמקרה שלנו עברנו פעולת עם המדריכות ואח"כ הח' העבירו לנו פעולות... היה באמת נחמד מאוד. תמונות - כשיהיה לי כוח

למעלה