טיול פריחה טכני בפארק בריטניה

טיול פריחה טכני בפארק בריטניה

קבוצת או-פן יוצאת בשישי הקרוב לטיול ברמה טכנית קשה בפארק בריטניה במטרה להגיע גם לגבעת התורמוסים המדהימה מול נתיב הל"ה ובדרך לא לפסוח על מרבדי הכלניות והרקפות. רוכבים שמעוניינים להצטרף נא לשלוח מייל. ציקי מצורפת תמונה של התורמוסים

adirguy

New member
Ziki - Who`s the good looking ?

Next to your son

XCrider

New member
כמה קשה??? קשה כמו אבן

או שגם מישהו ברמה בינוני+ (טכני ופיזי) יכול להנות ממנו? האם יהיו במסלול דרופים גדולים או שמדובר יותר בשליטה באופניים? מציע שתיתן קצת יותר פרטים גם כדי לעודד רוכבים להגיע וגם למנוע אכזבות (לקבוצה ולמצטרפים...).

alonaski

New member
מה הבעיה??! אני לא מבינה למה

עושים עניין מדירוג אופי הרכיבה???!! מדובר בטיול אופנים! - משהו כייפי ונחמד שסביר להניח שרוב קוראי הפורום פה אוהבים. אז מי שחפץ בטיול אופניים - יצטרף ואם יהיה לו קשה מטר פה מטר שם - יואיל בטובו לרדת מהאופניים ולעבור את המכשול ברגל ואח"כ אם הוא בכושר מספיק טוב לטיול קבוצתי באופנים - ידביק את השאר! אם אתה (-כל אחד מקוראי ההודעה) רוכב אופנים שלא יכול לסבול שבמהלך רכיבה תאלץ ללכת קצת ברגל, כי עבורת המושג "רכיבה" או "טיול אופניים" זה משהו זורם ורציף ללא הפסקה משך 4 שעות רצופות... אז אל תצטרף אם אתה שומע שהמסלול הוא טכני ואתה חושש שלא תוכל לעמוד בגישה הזאת של רכיבה נטו ללא ירידה מהאופנים!... אני אישית חושבת שאופני הרים קיימים לשרת את המטרה - טיולים, כייף, וכושר ולא להיפך!!! המטרה - רכיבה וכל השאר צריך לשרת אותה!... מה זה משנה לברר בדיוק לפרטי פרטים עד כמה טכני ??!!... שמישהו יסביר לי את העניין הזה... כי זה תמיד מתמיהה אותי מחדש....!

XCrider

New member
אני אסביר לך את העניין הזה...

לי אין כל בעייה להצטרף לכל קבוצה, ואין לי בעייה לעבור ברגל מכשולים קשים (להיפך, אז אני זוכה קצת להנות גם מהליכה שגם אותה אני מאד אוהב, ואפילו משיג לפעמים רוכבים בעלייה...) אלא מה? כבר יצא לי לרכב עם קבוצות שכל תכלית הרכיבה הייתה קפיצות, ומי שאין לו בולמים ונסיון מתאים עלול ממש ממש לא להנות (כי הוא לא יוכל לקפוץ) או חלילה יותר גרוע - להפצע באופן רציני! כנ"ל לגבי עליות קשות. בתור רוכבת מאד מנוסה ואפילו אורבנית עם אופניים טובים הרבה מעל לממוצע אולי לא תביני, אבל ראיתי לא פעם רוכבים מתבאסים להיות אחרונים ואולי אף מעכבים את הקבוצה, ועוד יותר גרוע, נפצעים. אז כשיש (תודה לאל) מבחר כזה גדול של קבוצות רכיבה, למה לא להתאים את הרוכב לקבוצה? אני אישית תמיד נהנה מכל טיול (גם אם הכושר או הציוד שלי לא מתאימים באותו רגע, אני מאלתר) כי אני בדעה שלך, אבל בכל זאת נראה לי שכבר שכחת מה זה להיות רוכבת מתחילה/בינונית...

הטיול הוא טכני - הקבוצה לא כל כך

ז"א שאנחנו כולנו ברמה בינונית וכולנו נרד הרבה מהאופניים. ציקי

alonaski

New member
מממ... הבנתי אותך! אבל...

כשאני הייתי רוכבת מתחילה, לא טרחתי בכלל לברר עד כמה הרכיבה טכנית כשאנשים פרסמו טיול רכיבה בפורום! מיד הבנתי שזה לא בשבילי כי... 1. אולי לא אצליח להתמודד עם השטח ואעכב אותם 2. כי לא רציתי שיחכו לי ויתעכבו בגללי 3. כי... ידעתי בדיוק מה היכולות שלי ומה המעמד שלי ולכן יזמתי בעצמי טיולים וקראתי לכל מי שהוא לא רוכב מהיר ובכושר - שיצטרף אלי
אני קצת זוכרת איך הייתי כמתחילה...
אבל... חייבת לציין, שדווקא הקטע הטכני - מאוד הפליא אותי! בזמן שאני הייתי מתחילה באופנים ויצא לי לרכוב עם ותיקים - התפלאתי לראות שהם לא מעיזים לעבור סלעים , מדרגות סלע או מכשולים - שאני עברתי בקלות ותמיד חשבתי שמהות רכיבת הרים - זה זה!!! לגבי הכושר: פה תמיד היה עקב אכילס שלי
רוב הזמן היה לי קשה להדביק רוכבים מנוסים... אבל כשרכבתי בקוצה מזדמנת כזו... תמיד היה שם איזה "מלאך-צולע"
כזה ששמח על נוכחותי ברכיבה - שיש לו אפשרויות מנוחה רבות יותר - בזכותי!

XCrider

New member
אלונה - קלעת בול! שכחתי לציין שגם

כשאני הייתי מצטרף לקבוצה חזקה, תמיד היו כמה ששמחו מאד שהגעתי...

XCrider

New member
חכמה גדולה - כרוכבת מתחילה היה לך

יתרון גדול - הכרת הארץ וניווט - מה שאיפשר לך כנראה לארגן אחלה טיולים! (מה שנקרא "ידע אישי" או "נסיון קודם", בטח, גם כן רוכבת מתחילה...).

alonaski

New member
ממממ.... צר לי להגיד לך אבל...

זה לא היתרון היחידי שלי...
יש לי עוד כמה... אבל זה לא לפורום...

alonaski

New member
אתה החוליה החלשה - שלום! ../images/Emo13.gif

או: טעית - נסה שנית!

XCrider

New member
מעניין אם את הבנת למה אני

התכוונתי... בכל אופן, בשעות כאלו, בהחלט יתכן שאני החוליה החלשה... רמז?

hurod

New member
כל כך מדויק !!! ואם כך...

את בהחלט יכולה להבין את השאלה לגבי רמת הקושי - אני קורא בדבריך המון פירגון ועדוד למתחילים אבל זה קצת אופטימי מדי לבנות על כך שתמיד יהיה שם ה"מלאך-פדלאה" הזה, המושיע, שלא משנה מה גם אם תזחל על ארבע בעליה, עדיין ידדה מעט מאחוריך, מספיק מאחור שיחשבו שאתה עוזר לו..., מצלם אותו..., מסביר לו את הנוף..., עושה משהו מועיל שם עדייןלמטה... אז האם הטיפוס הזה באמת מצטרף לכל קבוצה ומטפס את כל העליות??? מה אם הוא לא מגיע בדיוק לטיול שאליו העזת להצטרף??? הא?
))

kerengil

New member
ציקי - גם אני מתכננת לטייל באיזור

ביום שישי - האם אתה יודע מה מצב הבוץ באיזור הזה? קרן

XCrider

New member
לא צויין אם בוקר/ערב וגם כתובת מייל

לא מופיעה. האם מספיק מסר בתפוז? אני מניח גם שהכוונה לבוקר. חוצמיזה, אם מישהו בא מאיזור המרכז ומעוניין לחבור לרוכב נוסף, אשמח אם תפנה אותו אלי או תעביר לי את פרטיו. תודה, אמנון.

XCrider

New member
ציקי - לא הגבת עדיין, כך שלא ברור

איפה נקודת המפגש ומתי, כדי שהמעוניינים יוכלו להגיע.

למעלה