טיול קראוון בספרד

יורם חן

New member
טיול קראוון בספרד

שלום רב, ב 22/3 אני נוסע עם משפחתי ל-3 שבועות לספרד, בקראוון. מעוניין בהמלצות מסלול (רעיון שילדי) בדגש על טבע, נופים, פארקים, טרקים ברגל. פחות ערים וכו'. יוצאים ממדריד ומסיימים בברצלונה. נטו יש לנו שבועיים בקראוון. אשמח לרעיונות, טיפים וכו. מכיר את רכס הפרינאים, עקרונית מעוניין לעבור שם קצת חושש מזג אויר, האם 'לופ' דרומי ממדריד סביר יותר? סיירה נוואדה? תודה לעונים יורם חן

עוד כמה פרטים

היי יורם חסרים עוד מספר פרטים חיוניים על מנת לחשוב איתך על מסלול: היכן אתם נוחתים? מהיכן לוקחים את הקראוון? היכן מחזירים אותו? איך אתם מגיעים לברצלונה? האם אתם ממריאים הביתה מברצלונה?

יורם חן

New member
עוד פרטים

נוחתים במדריד, מבלים שם יומיים ומקבלים את הקראוון שם. מחזירים כעבור שבועיים בברצלונה, מישם ממריאים הביתה תודה, יורם

רעיון למסלול-ספרד

היי יורם מסלול מלא נוף טבע ויופי של מראות: ממדריד צפונה לפיקוס דה אירופה-->מזרחה לאורך האוקיאנוס האטלנטי-->מזרחה דרך הפירנאים-->דרומה דרך החוף הפראי לברצלונה א-ב-ל סוף מרץ-תחילת אפריל= כבר לא חורף אך עדיין לא ממש אביב לכן:
בחרו מתוך המסלול אתרי טבע בהם תרצו לצאת למסלולי הליכה-התקשרו למרכזי המידע של האתרים ובררו את אפשרויות הבילוי שם בתקופה בה תרצו לבקר. מנסיון: גם אם יורד גשם והשמש לא כל כך זורחת -טיולים רגליים במקומות כאלה הם בלתי נשכחים-בתנאי שמבחינה בטיחותית אין סכנה-ולשם כך בודקים במרכזי המידע ו... בדיוק בשביל זה יש שכמיות גשם!

giramondo

New member
לופ דרומי ממדריד במרץ

יורם שלום, ברר היטב מזג אויר בסיירה נבאדה,בעונה זו עוד ייתכנו שלגים ו..היו דברים מעולם..אני הייתי חולף על מדריד מתמקד יותר בטולדו -הכללית וההקשר שלנו ובכפרים לאורך הדרך בואך אנדאלוסיה (יתכן לופ לדרום פורטוגל-אם יש לכם זמן=ראה לינק מצ"ב http://www.saraphina.com/moseyesp/maps/map-spain%20roads.JPG ) אם אין זמן,הייתי מדרים לקסטיליה-לה מנשה-ולנסייה ולאורך הקוסטה בראבה עד ברצ'לונה. (כאן ניתן לגוון עם כניסות לכיוון הגבעות בצפון מערב עם לופ בפירנאים-אם הזמן ומזג האויר מרשים זאת) כל טוב ובהצלחה, ג'י רמונדו.

יורם חן

New member
תודה רבה!

מבטיח לשתף בחוויות בחזרה. בד"כ הביקורים בחו"ל הם עם האופניים ובגזרה ממוקדת. הפעם נשוטט יותר וברגל. תודה, יורם

למעלה