טיול קראוון לארה"ב ביטוח רפואי וחניונים

טיול קראוון לארה"ב ביטוח רפואי וחניונים

שלום לכולם אנחנו מתכוננים לצאת בספטמבר לכמעט שנה של טיול קראוונים שני הורים ושני ילדים בני 3 ו-5 רציתי לברר איזה ביטוח רפואי כדאי לעשות ואיך משיגים בחול חיסון כמו שפעת ואיך מקבלים טיפול רפואי אם צריך? דבר נוסף שרציתי לשאול אם אני נכנסת לבקר אצל משפחה בסן פרנסיסקו איפה ניתן להחנות בנתים את הקראוון? אשמח לתשובות מפורטות תודה

ביטוח רפואי

ישנם ביטוחים שונים. למיטב ידיעתי הביטוח המקיף והנוח ביותר הוא דייויד שילד - אבל הוא גם היקר ביותר. חשוב לבדוק האם במקרה של מחלה או פציעה של אחד מבני המשפחה המאלצת לסיים את הטיול, הביטוח מטיס את כולם או רק הורה מלווה? כמה רופאים ומה המרחקים שעליכם לעבור כדי לקבל טיפול רפואי?

תתקשרי לחברות הביטוח ולשאול אותם ישירות

בפעם האחרונה עשיתי ביטוח דרך שירביט והיתרון שלהם הוא בזה שאין הגבלה של הכיסוי במחיר יומי אלא בסך הכל של הכיסוי. כמו כן, הם נותנים מחירים מיוחדים לתקופות ארוכות. אם אני לא טועה עושים ביטוח לחצי שנה ואחר כך צריך להאריך את זה שוב. לגבי השאלה השנייה - יש את החניון Candlestick RV Park שבו אפשר להשאיר את הקרוואן ולהגיע לעיר עם שאטל. באופן אישי לא הייתי נכנסת לתוך העיר עצמה עם הקרוואן, אבל הם גרים בפרבר של העיר אז צריך לשאול אותם אם יש בעיה כלשהי. לא לשכוח שלרבים מהאמריקאים יש RV פרטי והם מחנים אותם ליד הבית.

הביטוח שהצעת לא רלוונטי לשאלה שלה

זה ביטוח למכסימום 180 יום - והגברת רוצה לטייל שנה. חוץ מזה אין מה להשוות בכיסויים הניתנים במיוחד לטיולים ארוכים.

shmazya

New member
מעוניינים לקבל עזרה

קרן שלום, גם אנו מתכננים טיול כזה בעוד שנתיים עם ילדים שיהיו בגילאים שלך היום אני מניח שאספת המון מידע ואנו רק מתחילים האם ניתן ליצור איתך קשר לשאלות בסיסיות טלפון או מייל תודה מייקי

למעלה