טיול קראוון ממינכן

טיול קראוון ממינכן

הי, אנחנו מתכננים טיול של חודש ממינכן, לצפון איטליה, ריביירה איטלקית, ריביירה צרפתית, פרובנס ודרך היער השחור חזרה למינכן. האם אוכל לקבל המלצות לחניוני קמפיינג טובים באזורים הללו? תודה!

fafi10

New member
יש מאות של חניוני קמפינג טובים

הייתי בצפון איטליה בפרובנס והיער השחור אם יש לך מקומות מסויימים שאתם רוצים שאל בצורה מפורט ואשלח לך את המידע פפי המומחה מספר 1 לטיולי קרוואנים בישראל 054-6678180

חניוני קמפינג

יעל קיימת התייחסות לנושא חניוני קמפינג באירופה בתשובות לשאלות שנשאלו באירוח אם התשובות שניתנו לא מספקות- חיזרי ושאלי רונית

fafi10

New member
רק שהתשובות שלך לא ממש מראות ידע

דירוג החניונים נעשה באוהלים ולא כוכבים. הדירוג הוא שונה מארגון אחד לשני מעניין שאת ממליצה רק על זה שמעסיק שלך מוכר כרטיסי הנחה אחליו יש גם את ארגון בעלי הרכב הגרמני DCC יש ארגון עצמאי גרמני, יש ארגון של חניונים ירוקים, יש ארגון של חניוני נודיסטים ויש בס"כ כ12 ארגונים שלכל אחד דירוג שוני וקרטריונים שונים קודם עושים שעורי בית ואחר כך עונים גברת גלבוע

הנך מתבקש לשמור על לשון נקייה

מר פפי, אנו שומרים בפורום על לשון נקייה ואסור להשמיץ להעליב או לפגוע. עד עתה נמנעתי מלהגיב להודעותיך בפומבי אך ניכר מהודעותיך כי הנך ממורמר מאוד או שאינך שבע רצון מהתנהלות הפורום. הכתיבה בפורום היא זכות ולא חובה ולכן אינך חייב לסבול כל כך בעת כתיבת הודעותיך. אתה רשאי להמשיך להלל לשבח ולהדר עצמך כמומחה מספר אחת אך בשום אופן לא נתיר הכפשות והעלבות אל מול רונית גלבוע או כל משתתף אחר. אם יש בינכם סכסוך או יריבות אנא עשה זאת לא מעל דפי הפורום שלנו. השימוש בשפה רפה ו\או הכפשות יוצרים זילות של הפורום.

fafi10

New member
מר ד"ר קרוואן

הטענות הם בעיקר אליך בניהול פורום מגמתי כל כך שאין עוד דוגמה כזו בתפוז אם אתה מביא לפורום מומחה הרי שיגד מה המומחיות שלו ולא יגיד אני מומחה וזהו ראה דוגמאות בפורומים אחרים אני אגב לא מכיר את הגב' גלבוע בכלל כך שאין לי שום סכסוך או יריבות איתה למה כל השואלים בפורום אתמול נרשמו לתפוז במרץ 2008 האם זה מיקריות או שכולם שאלות שתולות עבור גלבוע

fafi10

New member
אני מבין שגם את הודעה זאת אתה תמחוק

כפי שעשית לכל ההודעות האחרונות שלי אבי ברסלר תתבייש לך

../images/Emo66.gifועוד משהו

אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל אם יש לך משהו להגיד לי אתה מוזמן להתקשר. אבי ברסלר, 5471771 03

Tamo daleko

New member
פפי10

אני רשומה בתפוז כבר כמה שנים, ככה שאי אפשר לחשוד בי שנרשמתי לצורך העניין. עניין הקרוואנים הוא חדש אצלי ואנו עומדים לפני טיול ראשון בקרוואן. נכנסתי לפורום הזה בעבר כדי לרחרח ולאחרונה אני נכנסת יותר, ככל שמועד ההחלטה (האם לצאת לטיול קרוואן או לא) מתקרב. אין לי מושג איך הפורום מתנהל, לא שמתי לב למשהו חריג בניהול, לא שמתי לב להתנהלות חריגה ומגמתית של מנהל הפורום או של גברת גלבוע. אני לא אומרת שזה לא קיים, רק אומרת, שלמרות שנותיי בפורומים (אני כותבת תחת הניק הזה מ2004 אבל כתבתי שנים קודם לכן בניק אחר), זה לא בולט לעין בלתי מזוינת. מה שכן בולט לעין, זאת ההתנהלות שלך והפרסום העצמי האגרסיבי. באופן אישי, אני לא אוהבת את הסוג הזה של הפרסום הבוטה והתוקפני. מעולם לא בחרתי בנותן שירות שממקד את השיווק שלו בללכלך על אחרים. בין היתר, עסקתי בעבר בשיווק והמוטו הוא, כמו שלימדו אותי, הוא שכולם טובים, רק שאנחנו הכי טובים. תנסה את השיטה הזאת, אני בטוחה שהיא תביא לך יותר לקוחות.

fafi10

New member
TAMO DALEKO היקרה

קודם כל אני שמח שיש גם גולשים אמיתיים בפורום הזה אני נרשמתי לתפוז בפברואר 2003 (בניק אחר) ועזרתי להרבה מאד אנשים בנושא נסיעות לחו"ל בנושאים כלליים ובנושאי קרוואנים שמחתי שנפתח פורום לנושא קרוואנים אבל אותו ניק שבו השתמשתי בגלל שבחתימה שלו הופיע סלוגן ואתר שלי הוא הניק שאיתו השתמשתי בכל הפורומים בנושאי תיירות שם לא ראו בזה בעיה פה זה התנגש עם המטרות של מנהל הפורום שיש לו אתר מתחרה והוא מוחק את כל ההודעות שלי לא נותר לי אלה למחות על הפיברוק של הפורום והמומחים שלו בדרך אגרסבית אני מקווה שתראי את תשובתי והיא לא תמחק פפי המומחה מספר 1 בארץ לטילוי קרוואנים

פפי שלום רב

עייפתי מלקרוא את הודעותייך-השמצותייך-וכעסך , עד להודעה זו לא מצאתי הגיון לענות לך ולהגיב אבל קצת דיוק לא יזיק. אני אישית רשום מנובמבר 2006 ואתה נרשמת לאתר כפפי במרץ 2008 וכצפריר ישי בפברואר 2003 לדעתי כל ההודעות שלך ושל מיה ישי (אמא של סער) שאני מניח שאתה מכיר טוב, על עזיבת הפורום ה"מסכן הזה" כנראה נועדו בין היתר למשוך את הגולשים לאתר למטייל שכן בדיוק במקרה עכשיו עלה הקמפיין שלכם בכל האתר. אם אתה עוזב אז נא עזוב - יש לך פורום באחד מהאתרים שלך ! תן את הידע המופלג שלך שם לכלל הגולשים , ייתכן שאין תנועה אז אתה מחפש להפיג את השעמום - למעלה מ 18 הודעות של הכפשה ומרמור בפורום ביומיים. כמה אנרגיה אתה יכול לבזבז ... אני בוודאות יכול לומר כי אין סיכוי בעולם שאני יזמין איזשהו שירות ממך . אגב הצעות מחיר קיבלתי מחברתך במהלך השנה והיום זה ברור כי תחושת הבטן שלי כנראה היתה מוצדקת ולפיכך הזמנתי בחברה אחרת. הדרך בה אתה בוחר להתבטא ולהתנצח בפורום מדברת בעד עצמה. ושיהיה לך בהצלחה

אני לא מבינה מה אתם רוצים ממני

אני לא אמא של סער ואני לא הנוסעת בגשם אני מיה ישי - כתבתי את זה בבוקר בניק הישן שלי אבל מחקו אותי אין לי וגם לא יהיה לי ניק אחר בתפוז (מבלבד זה כי לא היתה ברירה - חסמו אותי ) אני לא מאמינה בזה. אני כותבת ועוזרת מרצון טוב ופשוט לא אוהבת שמוחקים אותי לכן עברתי לכתוב במקומות אחרים - בלי קשר למי ומה מפרסמים שם. יש אנשים שעינם צרה בעבודתם של אחרים תחרות בריאה לא הרגה אף אחד. יש היום מעל 300 משרדי נסיעות בישראל לכולם יש תחרות ועדיין כולם קיימים. רק האמינות, הידע והמקצועיות הם שמפרידים בין משרד מצליח לבין משרד כושל. מי שעולה ברוח רמה גם נופל במהרה - כמו כל הכוכבים היום בישראל. אני מקווה שמנהל הפורום ישכיל לא למחוק את ההודעה הזו ובזה יגמר כל הלכלוך שרץ פה בימים האחרונים מיה ישי

יש שיר של מייק בורנשטיין

מתוך הסרט קונילמל שאומר: "אומרים שאני אינני אני, אז מי אני בכלל ?" מתחברת לפוליגרף ואומרת שאת זו לא אני..

javax

New member
fafi היקר

הגברת ביקשה מידע ואתה קפצת על המציאה ופרסמת את הטלפון שלך, במקום לתת תשובה עניינית. פרסום הטלפון לא מראה על ידע אלא על רצון בפרסום אישי... לא יאה לאדם במעמדך נגררת משאלה פשוטה למלחמה אישית (אולי מוצדקת) אבל לא מעניין הפורום. אם דרכו לך על יבלת זה לא המקום להשפריץ את המוגלה לא מכבודך להתנגח ולהשתמש במילים בוטות אני מייעץ לך להסיר את תגובותיך הלא עינייניות שלא משרתות אותך ואף גורמות לך נזק... javax

דרוג חניונים

אני נוסע לטיול בקראוון ממינכן בפסח והסתכלתי על חניונים של קראוונים ליד האגם ציאמסי כי זה ללילה הראשון אז רציתי להזמין מקום מראש ולא לחפש כשנהיה עייפים. הסימון של הדרוג של כל האתרי קמפינג שליד האגם צ'יאמסי הם בכוכבים. לא מצאתי שום סימון של אוהלים מצאתי את כל האתרים כשעשיתי באינטרנט חיפוש לפי אגם ציאנסי אתרי קמפינג ולא דרך איזה איגוד כי אני לא מכיר. באתר קמפינג של כמה כוכבים כדאי לי להזמין מקום?

samy30

New member
קמפינג ליד מינכן

אהרון שלום קמפינג לאוהלים הוא בדרך כלל במקום אליו לא ניתן להגיע עם קראוון בכל קמפינג יש גם מקום לאוהלים לפעמים מקום נפרד אבל אפשר להקים אוהל ליד הקראוון אני לא רואה כל בעיה למצא מקום בקמפינג בתאריך בו אתה נוסע אני נוסע כבר מעל 20 שנה עם קראוון באירופה וגם בסביבות מינכן ובחודשי יולי אוגוסט ותמיד מצאתי מקום בהצלחה בטיול שמואל ממועדון הקמפינג הישראלי

דרוג חניוני קמפינג

ראיתי בארוח תשובה של רונית לגבי דרוג חניוני קמפינג. היא כתבה שהחניונים מדורגים לפי כוכבים. אחר כך היה מישהו fafi מומחה שאמר שרונית מטעה והדרוג הוא באוהלים ולא בכוכבים. חיפשתי את הדרוג של החניונים באזור שאני נוסע וראיתי שיש סימונים של כוכבים אבל המומחה אמר אוהלים ולא מצאתי אוהלים אז אני מבין שהדרוג הוא בכוכבים או שהכוכבים זה לא הדרוג? אני קצת...או ... מבולבלים? גם אנחנו.

samy30

New member
דירוג קמפינגים

דירוג הקמפינגים באירופה(אותם אני מכיר די טוב) הקמפינגים מדורגים עד 5 כוכבים בהתאם למתקנים בהם כדוגמת בריכת שחיה מסעדות דיסקוטק וכ"ו בדרך כלל זה חשוב לקראווניסטים הרוצים לשהות במקום זמן רב וזה מה שבאמת עושים רב הקראווניסטים באירופה מניסיוני גם אם הקמפינג מדורג כוכב אחד או שניים והוא ממוקם במקום יפה ושקט עדיף על המפואר והרועש קיימים עוד סוג של קמפינגים שהם בבעלות העיריות וניקראים קמפינג מוניציפל והם בדרך כלל גם זולים יותר אינני יודע אם מותר לי לתת את הכתובת של האתר שלנו של המועדון הישראלי לקמפינג כי שם יש הרבה תשובות לשאלות המעולות בפורום (אני מצפה לתשובה ממנהל הפורום) שמואל ממועדון הקמפינג הישראלי

למעלה