טיול קראוונים של עשרה חודשים איזה מסלול לבחור

טיול קראוונים של עשרה חודשים איזה מסלול לבחור

שלום לכולם, אנחנו שני הורים ושני ילדים בני 3.5 ו5.5 תכננו לצאת בספט לטיול קראוונים בארהב עד יולי (החודשים הם אילוץ מהעבודה) ידענו שנכנס לחורף ואמרו לנו שנצליח לתמרן חודשים קרים במקומות חמים יותר בארהב. תכננו לקנות קראוון לתקופה כזו ובסוף למכור. אתמול היינו בייעוץ בחברת קראוונים ויצאנו מבולבלים ואובדי עצות... נאמר לנו שהתכנון בעיייתי שבחורף מאוד קר ולא ממש מטיילים ...שהחלק המעניין של ארהב הוא קליפורניה וזה רק ממרץ אפשרי...הציעו לנו ללכת על כרטיס סובב עולם ולעשות חודשיים אירופה אחר כך אוסטרליה ניו זילנד קצת תאילנד ובסוף קליפורניה.. זה מייקר בהרבה את הטיול ואומר לשכור קראוון בכל מקום והשאלה מה עושים? האם אפשר בכל זאת למצוא דרך להיות רק בארהב בחודשים הנתונים או לשלב אירופה ארהב או שכן לללכת על סובב עולם ולוותר על כמה חודשים בקליפורניה וללכת רק על חודשים כי זה יצליח להוזיל קצת את הטיול אשמח לתגובות.....

../images/Emo66.gifארה"ב בחורף

המסלול שתכננתם לעשות הוא לא כל כך גרוע. עשו זאת לפניכם מספר משפחות והצליחו להנות מאוד. תנסו לחשוב על מסלול שמתחיל בספטמבר בניו יורק ויורד לפלורידה ( שם קיץ תמידי) לעזוב את פלורידה בסביבות דצמבר ולנסוע מערבה עד פברואר \ מרץ. ממרץ עד מאי תטיילו לאורך החוף המערבי ורק ביוני יולי תכנסו חזרה מזרחה מאיזור וושינגטון לכיוון ילוסטון. אחרי ילוסטון רדו דרומה לפארקים של יוטה -אריזונה ברייס \ ציון \ גרנד קניון \ ותסיימו בלאס וגס או בלוס אנג'לס. אורך המסלול המוצע הוא כ 7000-8000 מייל - ראו תמונת מסלול מצורפת. בהנחה שעומדים לרשותכם כתשעה חודשי טיול זה בהחלט ממצה. היתרנות של טיול בחורף הם שהטבע בעונה זו במיטבו \ אין עומס מטיילים מחירים זולים - כולל שכירת קרוואן שאגב בעונה זו זה יותר משתלם מלקנות בגלל המחיר הזול יחסית. החסרונות ידועים, קריר ויש להקפיד שלא יקפאו המים בצנרת של הקרוואן. מנסיוני האישי - טיילתי תשעה חודשים עם משפחתי- אני סבור שההנאה מהטיול ועוצמת החוויה אינה תלויה בכמות המקומות בהם תבקרו אלא באיכות הטיול, החיבור וההווי המשפחתי והזוגי. אישית אני דוגל בשיטה של להפסיק להספיק ולא הייתי ממליץ על "מסע כובש \סובב עולם" אלא לטייל בנחת. בסיבוב סובב עולם כפי שתיארת שכרך יצא בהפסדך כיוון שזה מייקר מאוד, יוצר לחץ של זמן להספיק כמה שיותר עד הדילוג הבא ובטוח שהילדים לא ידעו אח"כ להבדיל בין סידני ללוס אנג'לס. בכל אופן שיהיה לכם טיול בכיף.

שכירת קראוון

אבי שלום תודה על תגובתך עודדת אותי רציתי לשאול האם ידוע לך כמה עולה שכירות ל10 חודשים בארה"ב והיכן כדאי לשכור לפי דעתך , תודה.

תעשי סקר והשוואת מחירים

לתקופה כזו ארוכה אני בטוחה שתצליחו להשיג מחירים נמוכים באופן יחסי להשכרה לטווח קצר.

יער285

New member
טיול קראוונים ארוך לארה"ב

שלום קרן של נועם קראתי רק עכשיו את ההודעה שלך ורציתי ליצור איתך קשר, אם את עדיין בארץ. אנחנו יוצאים ביום שני לטיול של 9 חודשים לארה"ב, בערך באותו מסלול שהוצע לך על ידי אבי ברסלר. יערה

למעלה