טיול קרוב -שבת25/10/03

ארתור3

New member
טיול קרוב -שבת25/10/03

נושא הטיול:מבשרי הסתיו בגולן. בטיול זה נלווה את מבשרי הסתיו בגולן- כרכומים, סתוניות וחלמוניות-ונחווה "שלכת אירופית"ביער בשנית במרומי הגולן. נסיים באזור גשר בנות יעקוב שם נראה אומגה מהגשר הממלוכי שנמצאה לא מכבר. היציאה בשעה 06.30 בבוקר. ציוד רגיל(נעלי הליכה,מים,סנדויצים לכל היום) אני יוצא עם סניף כפר-סבא-חדרה. לוקחים אותנו בהצטלבות בית ליד ומחזירים אותנו לאותו מקום. הנסיעה באוטובוס מלווה מדריך ומזכירות הסניפים כפר-סבא-חדרה מחיר הטיול למבוגר 130 שקל חברי הגנת הטבע רק 110שקל. אם יש מעונינים נא להודיע לי .ואחרי זה אמסור את הפרטים האחרונים. לילה טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
ארתור אתה גדול ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

ארתור אתה גדול
האם זה למטיבי לכת? מתי חוזרים? מה הם נקודות האיסוף פרט לבית ליד? האם זה כל היום ללא אוטובוס? לדעתי, זה צריך להיות ממש טיול מענין גם אם לא יהיו הפעם קליינטים (אני מקווה שכן) אנא המשך לעדכן אותנו בהמון הערכה יעלי

ארתור3

New member
../images/Emo34.gif בוקר טוב-מועדים לשמחה|כלנית

!מקוון לכל חברי הפורום
כתבתי קודם תגובה ואני לא יודע איך קפץ לי הדף ונמחק לי הכל איזה עצבים כעת אשתי כבר מוכנה ליציעה למכון כושר אז אמשיך תשובה כשאחזור

ארתור3

New member
../images/Emo141.gifהטיול המשך../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

הטיול ספציפי זה הוא לא למיטיבי לכת,כל הזמן עם אוטובוס יורדים כל פעם וחוזרים לאוטובוס. אפשר להצטרף בכל אורך הטיול מכפר סבא וצפונה כמובן אם זה לאורך המסלול. הטיול הוא לכל היום. הרשמה ואם רוצים פרטים נוספים: רכזת סניף כפר-סבא אסתי לב-אור ימים ג,ה בין השעות 19.00-16.00 טלפון 09-7675513. רכזת סניף חדרה עדה הוידה ימים א,וג בין השעות 17.00-18.30,יום ה בין 10.00-12.00 פלאפון 051-953829 דאר אלקטרוני [email protected] . מועדים לשמחה ל כ ו ל ם

emmy5

New member
../images/Emo24.gifערב טוב לכולם ../images/Emo75.gif../images/Emo3.gif

maxima

New member
יעלי.......אתקשר לסניף בכפר סבא

לשאול מהיכן אוספים אני צריכה להשאיר את המכונית בסביבה האם את מצטרפת?

למעלה