תודה, ועוד כמה פרטים
היי תודה על התייחוסתך, כל הכבוד מניח כי הפורום מעניק הרבה לאנשים טוב, אנחנו משפחה של 6 נפשות, כולל תינוק שיהיה בן שנה במועד הנסיעה. אנחנו גם מכירים את ארה"ב היטב. 2 הגדולים שלנו חזרו מארה"ב לפני 11 שנים ואנחנו עכשיו בנסיעה עסקית רוצים לשלב גם טיול משפחתי. עדין לא החלטנו לאיזו עיר לטוס באיזו עיר נעצור לעניינים העיסקיים אך בטוח שהיא תהיה בין טורונטו למיאמי רוצים מצד אחד שהילדים יראו את המפלים ומצד שני החוויה של ארבעת הפארקים באורלנדו אישית לא הייתי באלף האיים, ורציתי לבקר גם בהרי הסמוקי חשוב לעבור עם הילדים בניו-יורק, וושינגטון DC ופילדלפיה כך שמבחינתי הוצאות הדלק הם חלק מהנסיעה (מודה כי הערתך הנ"ל מעלה סימן שאלה, צריך לחשוב גם על היבט הדלק !) אגב את יודעת מהי צריכת הדלק של קרוואן (כמה מיילים לגלון) ? מה עלות גלון היום בארה"ב (כשאני עזבתי גלון עלה 1.1 $). העניין אם השכרת רכב גדול ולינה במוטלים או בית על גלגלים חוץ מזה אני מבין את הדאגה של חברה ישראלית, נכון החברות הישראליות צריכות גם פרנסה, אך לא מאמין כי חברה ישראלית תמצא דיל טוב יותר מאשר סקר שוק בקרב כמה חברות אמריקאיות אבל, מה שנכון צריך לבחון גם וגם אני כרגע רק בתחילת התהליך ורואה שיש יותר חומר למחשבה ממה שתכננתי עד כה שוב תודה, ננדו