טיול קרוואנים ארצות הברית

Shani C

New member
טיול קרוואנים ארצות הברית

אני עומדת לקראת סיום שירותי הצבאי, ומתחילה לחשוב על רעיוניות לגבי "הטיול שאחרי"... לאחרונה התחלתי להתעניין בטיול קרוואנים בארה"ב. אבל הבעיה והנושא המרכזי שלי בטיול זה ההוצאה הכספית. אני לא רוצה לבזבז הון עתק על טיול, גם כי אין לי את הכסף, וגם כי חבל. אז באמת רציתי לשאול, מה אתם חושבים שבערך התקציב שצריך להעמיד לטיול מסוג כזה. אני מתכננת לעשות את הטיול עם עוד בנאדם אחד, מקסימום מקסימום 3 סה"כ (כולל אותי). אבל לא יותר מזה. האם השכרה של קראוון לנהג בגילי (נהג צעיר - גיל 21+) עולה יותר, או שזה לא משנה? מה מחיר החניה בקמפינגים ללילה? הטיול שאני מתכננת זה בסביבות החמישה שישה חודשים. כמובן שאני גמישה בזמן, אבל זה פחות או יותר. אני רוצה דיי לעבור את רוב ארה"ב (לחצות מהמזרח למערב), אבל זה בכלל אפשרי? או שמומלץ להתמקד באזור אחד, נגיד החוף המערבי/החוף המזרחי, הריי הרוקי וכו' תודה מראש לכולם... ושבוע טוב.

י ר ח י ת

New member
בדיוק חזרנו עכשיו מטיול

היינו בארה"ב 3 חודשים וטיילנו מחוף לחוף. לדעתנו לא היה טעם לשכור קרוואן מכיוון שהעלות מטורפת, הדלק יותר יקר וגם הלינה הסתבר לנו יותר יקרה (בקאפמגראונדים..) שכרנו רכב לכל התקופה והמחיר היה סביר יחסית. האמת שהתכנון המקורי היה לקנות אך נחתנו בניו יורק והתברר לנו ששם לקנות אוטו זה לא קל כמו שסיפרו לנו.. לכן כדאי לברר לגבי כל מדינה בנפרד. חוץ מזה לא היינו מותרים על החוויה לישון באוהל.. בהחלט אפשרי לעשות את שני החופים בזמן הזה ולנו אפילו היה זמן "מיותר" יחסית למה שתכננו לראות. ושוב- התכנון המקורי היה לחצות את ארה"ב באוטו אך לא התאפשר לנו בגלל העלות של הרכב המושכר.. אגב, המחיר ללינה באוהל התחילה ב- 12 דולר (פעם אחת) והגיעה אפילו עד 40 דולר ולפי מה שראיתי לינה עם קרוואן התחילה בערך מ- 30 דולר, אך מכיוון שלא תמיד ראינו את המחירים אז קחי זאת בעירבון מוגבל.. אשמח לעזור אם יש עוד שאלות..

למעלה