טיול קרוואנים עם ילד אוטיסט

אטלאנטה

New member
טיול קרוואנים עם ילד אוטיסט

שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי, מחפשת חברה שמשכירה קרוואן מהסוג הגדול (אנחנו משפחה גדולה) שמותאם למגבלה של נעילת דלתות מבפנים, באופן כזה שימנע מבנניו, שואף טבע וחברה (גם ב 2 לפנות בוקר) לנסות ולהאכיל את הדובים באופן עצמאי, או לחלופין לרקוד על כביש ראשי, או לבקר בקרוואנים אחרים... בנסיון קצר לשכור קרוואן לצפון אמריקה, דרך חברה ישראלית אחת, נטרקה הדלת (ללא מנעול) בפנינו. אי אפשר אמרו, לא בבית ספרנו, יותר מזה, אשת המכירות הסבירה לי שאני לא ממש מבינה באוטיסטים, והיא יודעת שאפשר גם בלי... מרוב תדהמה שכחתי לספר לה איך זה לחפש ילד מיוחד בהיתרו...יחד עם כל שרותי הביון הבריטי, משמר המלכה, והאינטרפול... נו...לא התחלנו את הטיול וכבר אנחנו אוספים חוויות... וכמובן, תודה, שבת שלום ושנה טובה...

../images/Emo66.gif לא ממש נעילה אבל בכל זאת פיתרונות

אישית, היתה לי הזכות לחנוך במשך שנתיים וחצי בחור אוטיסט בכפר עופרים. במשך הזמן נפתח בפני צוהר לעולמו הנסתר. כך שאני יכול להזדהות עם רגשותייך וברור שהגברת שעימה שוחחת דיברה לא לעניין. זכור לי מקרה שבו החבר שלי, כך נהגתי לכנותו, החליט לצאת לטיול לילי מחלון חדרו. לרוע המזל החדר נמצא בקומה השניה והחבר היקר שלי צנח והתרסק על האדמה. למזלנו זה נגמר רק ביד שבורה ובהתקנת סורגים על חלונות הקומה השניה. לגבי השאלה עצמה, הרי שיש בעייה כיוון שבאופן מסורתי וברור יצרני קרוואנים מנסים למנוע מאורחים לא רצויים להיכנס לתוך הקרוואן וכאן את רוצה למנוע מאנשים רצויים לצאת החוצה מהקרוואן. עולים בדעתי שני פיתרונות אפשריים: 1. מנעול רצועה המודבק מצידה הפנימית של הדלת. החיסרון בפיתרון זה הוא שאם לילדך יש יכולת מוטורית \ מכנית גבוהה, הוא יוכל לפתוח זאת בקלות 2. מערכת אזעקה ניידת - שתתריע בעת פתיחת הדלת - ניתן גם לשכור-ראי לינק אשמח אם אוכל לעזור. 5471771 03

הוא כבר נתן לה את הטלפון שלו בתגובה מעליך...

למעלה