טיול רגלי באיזור יבנאל

shlm99

New member
טיול רגלי באיזור יבנאל

מחפש מסלול לטיול רגלי באיזור בקעת יבנאל 1. 3-4 שעות בתחילת הקיץ 2. בני 50 ללא ילדים 3. מעגלי/לא מעגלי 4. מצפה אילות ? חורבת סירין ? עין-שרונה ? מנחמיה ? פוריה ? כל מידע מעמיק יתקבל בברכה

ווקשה ../images/Emo140.gif

על הכביש המחבר את כפר תבור ויבניאל נמצאת המושבה שרונה שממש מולה נמצא עין שרונה שהוא מעיין קטן שסודר ונוקה לאחרונה לרווחת המטיילים ותושבי האזור. המעיין והבריכה נמצאים לצד כביש 767 המחבר בין כפר תבור, שדמות דבורה והכנרת.עם הירידה מהכביש תראו עץ אקליפטוס ענק שאם היו מזיזים אותו רק מאה מטר לכיוון המעיין זה היה מקום מושלם לבילוי קריר ורטוב בקיץ - אבל עץ לחד ומעיין לחד - אל המעיין יורדים מהעץ בשביל של 2 דקות הליכה והבריכה עצמה אינה מוצלת - מעבר לשביל ממש מול הבריכה תוכלו לראות את בית המעיין העתיק - חדר נמוך עם עמודי בזלת ובריכה קטנה שהגן בעבר על נביעת המעיין - שימו לב כי המבנה לא במצב יציב ואין להכנס אל תוך החדר המקורה. עוד מומלץ לטייל ביער שוויץ שליד פוריה ואם אתם בסביבה תנו קפיצה לכפר כמא הצ'רקסי, המוזיאון והאתר המשוחזר , בהחלט שווים בקור במנחמיה מלבד האגם הנסתר , אפשר לערוך אתנחתא קולינרית במשק ובמחלבת העיזים עז-עיז מצרפת קישור לבלוג מענין עם מסלול שעשוי לענין אתכם

מיני ישראלי

היי לא כ"כ ידעתי איפה לכתוב אתזה, אז בחרתי לשים אתזה כאן... מי היה, מה היה דעתכם, ו....דירוג מ1-10. ולמי הייתם ממליצים ללכת. אני: חושב שהיה יקר! (72 שח למבוגר), היה חסר קצת השקעה (רואים שלא ממש מטפלים בדברים שם...רק אם ממש נהרס לגמרי), אבל היה נחמד... לא חסר מה לראות, רק קצת הסברים חסר. וגם קצת חוצפה שצריך לשלם על כל דבר שם בנוסף, הצגה, וכל זה... אבל טוב, ככה זה בכל מקום, מסתבר. ולא באתי להגיד אתזה בחוצפה או משהוא! רק להגיד את דעתי. דירוג...המממ..... 7 אולי. והייתי ממליץ ללכת לשם, אבל לא כשכ"כ חם כמו שאני הייתי. ואני ממליץ ללכת ולראות הכל בצורה מסודרת, לא כמונו היום חח. ו......מה עוד? זהו בעקרון דעתי. הנה כמה תמונות(היה קשה לבחור אחת).

מחירי הכניסה מוגזמים!

מצרפת קישור לאופציות של הנחה מסכימה אתך שבימים חמים השהייה שם קשה. מסוג האתרים שאפשר לראות פעם בכמה שנים.

למעלה