טיול שבת וקוץ בצידו

טיול שבת וקוץ בצידו

יצאנו לטיולון שבת, נחל פרצים - הר סדום לתצפית וארוחת בוקר וגלישה במורד נחל סדום חזרה. מסלול חמוד ונעים בשבת נפלאה לטיול. בעצם זהו המסלול העממי ממרוץ הר סדום בתוספת ההר עצמו. וכאן הקוץ
כל המסלול והסביבה מלאים בשלטי ההכוונה, פסי ניילון של סימוןמסלולי המירוץ וגם פה ושם איזה מי עדן קטן ככה בשביל הצבע. חבל, שבוע אחרי אפשר היה להחזיר את פינת החמד הזו למצבה המקורי. ולכל המופרעים שטיפסו על הכביש לערד, אני הייתי מוכר את חמותי לחלפים תמורת ההצעה להעלות את האופניים למנשא ולקבל טרמפ למעלה.
במחשבה שנייה חמותי למכירה גם בלי טרמפ במעלה ההר
אילן

alonaski

New member
חחחח.... ../images/Emo13.gif)))))) אילן!!! ../images/Emo24.gif

הלו... זה פורום "שפוך חמתך על אחרים"?.... או מה?!?!?...
אגב, השמועות אומרות שקרן מורג היתה בקבוצה הזאת שרכבה הפוך את הירידה לסדום...!

חס וחסיסה לשפוך את חמותי על אחרים

חמותי היא צרה שלי ושלי בלבד
הגדרה מצויינת לעליה - הכיוון ההפוך
בלי קשר, חבל לי לראות את כל הזבלה הזאת מפוזרת בשטח, חשוב לארגן מרוצים ולקדם את הספורט וחשוב לא פחות לשמור כל הסביבה. בי אילן

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo45.gif בוא נגדיר את זה ....

שהרבה יותר חשוב לשמור על הסביבה מכל דבר אחר - כולל מירוצים וכו' . אנחנו כאן רק אורחים ,ומה שישאר לעתיד ולדור הבא זו הסביבה ואין לנו את הזכות להרוס אותה .... אייל

m noga

New member
אתה מתכוון מופרעים עם כושר!

היתה חוויה מדהימה לתפס את העליה הזו והיא רק נראית קשה....

m noga

New member
רכבנו את המסלול של חתרורים

לאורך נחל מורג, ומשם למעלה אמיר (מקווה שזה השם)....שם כשנחנו, ראינו את החוצפה בהיתגלמותה! כמה חבר'ה על ג'יפ הוציאו מהג'יפ שלהם את שקית האשפה שלהם, הניחו אותה כך באמצע הדרך ונסעו! לא יאומן לאן החוצפה מגיעה..... הם אפילו לא צריכים לסחוב את השקית על הגב! הג'יפ שלהם עושה זאת.... חבל שלא היתה לי את המצלמה כדי לצלם אותם עושים זאת ואת מס' הרכב...

aFish

New member
באמת חבל....../images/Emo10.gif

ואפילו לא היית צריכה מצלמה, רק לרשום את מספר הרכב, להיות נאמנת נקיון (או כל אחד אחר בחבורה - זה תהליך מאד פשוט) ולרשום דו"ח פשוט שהיה עולה לבעל הרכב לפחות 250 ש"ח (זה המינימום וזה על בדל סיגריה). אולי לא הכי אפקטיבי אבל זה בהחלט ממוקד ומעניש. אין כמו לחנך אנשים דרך הכיס או יותר נכון יש אנשים שרק ככה אפשר....

m noga

New member
הבעיה היא - שללא מצלמה,

זו מילה שלי כנגד מילה שלו..... וכאן קשה להוכיח....בלי מצלמה...

aFish

New member
לא צריך להוכיח כלום

כמו ששוטר לא צריך בד"כ להוכיח את אשמת הנהג שקיבל ממנו דו"ח כך "נאמן נקיון" לא צריך להוכיח שבעל הרכב אשם בלכלוך. בתהליך קבלת התואר "נאמן נקיון" (דורש שעה מזמנך בערך) מקבלים הסמכה רשמית לרישום דו"חות בכפוף לחוק שמירת הנקיון. הסמכה זו הופכת את ה"מילה" שלך לחזקה ומשמעותית יותר ממילתו של אותו נהג. כל זה כמובן, בהנחה שאת אדם ישר ולא בא להתנקם סתם במישהו....
הדו"ח הוא נייר רשמי ולא סתם מכתב שאת שולחת לגורם עלום - זה מקביל לדו"ח משטרה ממש. ודרך אגב, עפ"י הסטטיסטיקה (שלא זכורה לי בדיוק) הרוב המכריע של מקבלי הדו"חות משלם את הקנס ואינו גורר את עצמו להליך משפטי. רוב האנשים בולעים את הצפרדע שבישלו ולא מנסים להיות חוכמולוגים ולהגיע להליך שבו יש את המילה שלהם מול שלך (והעדים שהיו איתך). ממליץ לכל מי שאכפת לו מהסביבה והנקיון לעבור את ההליך הפשוט הזה שכן זו דרך אמיתית להשפיע ולו בצורה מועטה. בכל מקרה זה יותר טוב מרק להוציא קיטור בפורום.

יורם חן

New member
../images/Emo45.gifהקישור הועלה לטאגליינס../images/Emo26.gif

נקווה שיביא להתנדבות....

talctalc

New member
הדו"ח נשלח לעבריין בדואר?

או שאני מסתכן במכות בכל פעם שאני רוצה להעיר למישהו כזה

aFish

New member
לא רק שבדואר אלא גם

ההנחיה היא חו"ח לא להתעמת ולא ליצור קשר - רק דרך מספר רכב - ולא משנה אם מי שביצע את העבירה הוא הנהג או כל נוסע אחר ברכב - הנקיון הוא קודם כל באחריות הנהג/בעל הרכב.

m noga

New member
אני נרשמת - ובהזדמנות זו אני רוצה

להודות לאמיר סלע על הטיול הנפלא, על המקצועיות וההדרכה - הקבוצה מתאמנת כבר חודש במסגרת אימונים אישיים וקבוצתיים. וגם להודות לכל הקבוצה - קרן מורג, גילי, יוסי, מירון, יובל, טל, אורית ורוני על החברה! היה מסלול יפהפה, טיול מאתגר ו...שיאים חדשים.... תודה!

למעלה