טיול שבת לנחל עמוד

maestro9

New member
טיול שבת לנחל עמוד

חברי הפורום הנכבדים בעקבות פנייתה של תמי חברת הפורום אלי. פתחתי טיול הרשמה לנחל עמוד. טיול קליל המשלב מים, טבע והיסטוריה. הנכם מוזמנים להתרשם http://eretz-hatzvi.co.il/81845/נחל-עמוד

לא תמי חחחוגם חשבתי שתפתח אצלך באתר../images/Emo45.gif

מזל שנכנסתי לפורום
אני אשמח לטייל בנחל עמוד....בואו נרשם האמת, אחרי השיחה אתך וה17 קילומטר בשבת הקרובה ....אתה בטוח שהטיול יהיה קליל??? ספר על המסלול הקליל
אה ודרך אגב, קטן עלי 17 קילומטר ...הילדים הפתיעו אותי כאשר סיפרו שבשבת האחרונה הלכתי לחוף הים הקרוב ברגל והמרחק לשם וחזרה זה 10 קילומטר פחות משעה לכל כיוון,בקיצור תרשום אותנו לקבוצה השניה בשביל ישראל. אני מבינה שאתה לא תהיה המדריך בשבת? מי כן?

אוקי ,ראיתי עכשיו שפתחת גם אצלך באתר

כנראה שעדכנת אחרי שביקרתי באתר .... מחכה לעדכון לגבי "טיול קליל" ....זה חשוב כי אני רוצה לענין חברים
מאו מאוד רוצה לטייל בשבת הקרובה ,אז יאללה בואו נצא לטיול

maestro9

New member
לקחתי אותך ברצינות

כפי שאת רואה לקחתי את בקשתך ברצינות ושריינתי מדריך לשבת. מאמין ומקווה שתהיה הרשמה מספקת ואז צפוי טיול נחמד ומיוחד. לכל המעוניינים, יש להרשם אצלי באתר בעמוד "הרשמה לטיול". צביקה

אתה מורה דרך מאוד רציני ואני מבקשת הסבר מדויי

מה זה קליל? כמה הליכה/נסיעה /שעת הגעה? כי החברים שלנו לא מיטיבי לכת

maestro9

New member
ואווו איתכם חחחח

כל הפרטים מצויים אצלי באתר כנסו בבקשה לדף הטיול, דרך עמוד "הטיולים הבאים", נחל עמוד, מבטיחכם שלא תשאר לכם ולו שאלה אחת. באם עדיין תוותרו עם סימני שאלה אשלים את כל הפרטים החסרים. צביקה

לא כתוב

יש כמה מסלולים באתר איזה מסלול בחרת לנו? ספר על המסלול הנבחר..... הולכים במים? נעליים,בגד ים....זה רלוונטי למסלול שלנו? כמה זמן? מפגש ב9:00 האם עושים רק את המסלול הזה או מטיילים בעוד מקומות במשך היום? יאללה תשובות

maestro9

New member
המסלול

המסלול הינו המסלול המעגלי, אורכו כ 4 ק"מ יש להביא בגדי ים כפי שמצויין בפרטי הטיול אצלי באתר. אם יהיה ביקוש אפשר לארגן ארוחה בדואית אותנטית בעלות של 50 ש"ח למשתתף(ארוחה צמחונית) מומלצת ביותר. צביקה

דיברתי עם צביקה מסלול קל וקצר מי בא?שוקו?

המסלול צמוד למים והבגד ים למי שרוצה לרחוץ בבריכה.... צביקה ממליץ על הארוחה הטובה והטעימה במיוחד
משם נמשיך לטייל ביחד.......שוקו כבר תקח אותנו סיבוב כמו שרק היא יודעת
קדימה להתפקד

פלקו1

New member
טיול לנחל עמוד

שלום לכל החברים, נחל עמוד פשוט מקסים, היינו שם בשבת לפני שבוע. ולפי כל דיווחי מזג האויר בשבת יהיה נעים - לא קר ולא חם. כדאי לקחת משהו ארוך ודק לכל מי שסובל מקור. טיילו, תהנו וצלמו לטובת כל מי שלא מצליח להגיע לטיולים.....

שוקו את באה../images/Emo35.gif חברים מה זה השקט הזה../images/Emo35.gif

היום קיבלתי אינטרנט חזרה משלי,עדיין לא במחשב שלי,אבל בקרובבבב היה דווקא סבבה בלי מחשב כמה זמן קדימה להתעוררר
שבת לפני יום העצמאות

למעלה