טיול שבת..קרוב לקרייתים

אורניהו

New member
טיול שבת..קרוב לקרייתים

גן הבאהיים שבפאתי עכו.גן נהדר ופריחה מרשימה,מטופח ומטופל ומקום נחמד להסתובב כאן.הכניסה כיום היא מהכביש לנהריה וקצת ישנו מחסור בחנייה שם,אבל צריך לנסות בשבתות באם גמרו את השיפוץ בכניסה השנייה שלצד הכניסה למחנה 'בן עמי'[עוד 500 מטר קדימה מימין]לברר קודם שעות פתיחה..! ואחר כך מה עושים..?אפשר לנסוע לכיוון 'מחנה שרגא'[מול לוחמי הגיטאות]ולהגיע דרך הישוב הנטוש של הקראוונים[חצרות יסף]עד לחוף הים הנהדר כאן.. חומוס טוב אצל שניים בעכו ומבלי להיכנס לצפיפות של העיר העתיקה..האחד הוא;'חמודי' שממול לתחנת אגד בפינה.והשני;'גאלרי סמעאן' שבצד הכביש מימין כשמגיעים מצומת היציאה מעכו[לא רחוק מהשוק]שתי קומות של מסעדה קטנה וסולידית,חנייה בשפע,והחומוס..ללקק טיול נעים ***זכות קדימה נותנים=נותנים שלט עצור עוצרים=עוצרים נוסעים יותר לאט=לאט יותר כמובן.. חגורה שמים=שמים בפלאפון מדברים בנהיגה=לא תגיד לי;מה אתה מזיין ת,מוח..תן לטייל

ציפי א.

New member
אגב הכניסה לגן הבאהיים לא בתשלום???

ומה בעניין התיאום מראש ?? זה לא כמו בגן הבאהיים החיפאי ? ציפי

אורניהו

New member
היי נירית המקורית,ואני מאלה שמספרים

ובעצם אין לי מה להסתיר!ואני מתחיל בקשר..מה תפקידי כאן. בן חמישים וחמש פנסיונר ממפעל תעשייה וותיק.. עבדתי עשרים ו-8 שנים בעבודת משמרות טייל רציני ואיש טבע..ככה מנסיון השנים נולדתי בנשר/שכונת הצריפים להורים חלוצים של ממש.. נשוי+2 בנות 31,28 גר בקרית חיים משנת 77 פרישה מוקדמת..לפנסיה רק הכתובת נשארה.. תחביבים;דייג בצלילה,בחכה,טבע,טיולים,ארכיאולוגיה,צמחים,ידע בצפרות[עופות מים],צילום,בישול[עם כל המשתמע מכך..]הנקיון הביתי עלי!,ובשנה האחרונה ההתעסקות עם המחשב,פורומים של טיולים ועוד.. רגע...אני גם סבא כבר! ותודה שטסתם קריות.. ואיפה עוד ראית כאן מישהו שמפרט כל כך?

אפי לוג

New member
כנראה שאתה בן יחיד...

כל הכבוד על התעוזה. זה לא מפחיד לפרוש לפנסיה לפני הגיל המקובל?

סחה עלייך!!!!!!

תמשיך ככה! לא שאלתי את זה כי ראיתי שאתה ממליץ על כל מיני מקומות וכאלה אז חשבתי אולי אתה מדריך טיולים....סתם

למעלה