טיול שורשים של שלומי ואביו

karoleking

New member
טיול שורשים של שלומי ואביו

מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את התוכנית הזו ששודרה בטלויזיה? מדובר על הטיול שורשים של שלומי ואבא שלו בטורקיה. אני חזרתי גם בסוכות מטיול שורשים עם חמי, צילמנו הרבה, היה מאוד כיף... 4 ימים אחרי שחזרנו, חמי נפטר בפתאומיות...עכשיו אני עורכת סרט על הטיול ובחרתי את השיר של שלומי "אבא" ברקע.. מאוד מרגש כפי שאתם יכולים לדמיין..מאוד רציתי לשלוח את הדיסק לשלומי. מישהו יודע כתובת שזה בטוח יגיע אליו? תודה רבה
קרול

orianush

New member
לסרט קוראים "מקום בלב"

טיול שורשים של שלומי עם ההורים והאחים שלו אני לא יודעת איפה אפשר לראות את זה... בכל אופן קוראים לזה "מקום בלב" אולי תצליחי להשיג.. בקשר לכתובת אני לא יודעת.. אני אנסה לברר אולי מישהי אחרת יודעת פה.. בהצלחה עם הסרט ואת מוזמנת להישאר איתנו בפורום

nina41

New member
ברוכה הבאה לפורום הכתובת של המשרד שלו

ת.ד :12237 ואם תירצי אז הכתובת היא : משכית 22 הרצליה פיתוח , עבור שלומי שבת כמובן ואין מצב שזה לא יגיע אליו זה המשרד שלו כמו שהבנת אז זה על בטוח יגיע לידיו בהצלחה ושלא תדעי עוד צער, מקווה בשבילך שזה לפחות ישאיר לך זיכרון טוב מכל המשא הזה ואת מוזמנת להישאר כאן איתנו בפורום כבוד הוא לנו. חיבוק ממני nina41

orianush

New member
../images/Emo45.gif

מאיה מחקתי.. תנסי ללחוץ רק פעם אחת על שלח לפעמים זה מראה שזה לא שולח אבל זה כן שולח.. עושה קצת בעיות.. לא נורא וקרול זה מחק גם את ההודעה שלך כי הגבת לה.. סליחה

nina41

New member
תודה אוריאן , כן עכשיו אני כבר מכירה את התריק

של זה , זה כאילו כותב טעות אבל זה כמו שאמרת למעשה שולח את ההודעה פשוט צריך להמתין מעט זמן ואז ליראות את ההודעה מפורסמת כאן בפורום. ושוב תודה שמחקת את מיליון פעמים שההודעה הייתה כתובה כאן נשיקות ונישתמע בטוב מאיה nina41

למעלה