טיול של חודש-חודשיים לפני תחילת הלימודים

*איתי*

New member
טיול של חודש-חודשיים לפני תחילת הלימודים

אני חושב לעשות טיול של חודש-חודשיים לפני הלימודים שלי (אם היה לי יותר זמן לא הייתי פוסל גם 3 חודשים אבל אין לי את הזמן הזה, אפילו חודשיים זה בלחץ) מה אני מחפש? אין לי מושג. אני לא טיפוס של טיולים בשטחים ומחנאות, ככה שאני לא חושב שדרום אמריקה יתאים לי. נראה לי שיותר משהו בקטע של רוגע (אולי אוסטרליה?), באירופה אני לא יודע אם יש לי ממש מה לחפש, כנ"ל ארה"ב (אין לי גם שום כוונה לעבוד) מישהו יכול לתת לי הכוונה כללית מניסיוני האישי? אהה, ומה המצב אקונומיקה?

היי ../images/Emo13.gif

חשבת על תאילנד? אוסטרליה כל הקטע שלה זה הטיולים בשטח ככה שזה די פוסל לך גם אותה השאלה היא מה אתה באמת מחפש בטיול כי לדוגמא טיול רכבות באירופה זה אחד הדברים...

josie1986

New member
אוסטרליה זה ממש לא טיולים בשטח.

כלומר, יש טיולים כאלה, אבל זה לא הדבר שרוב הישאלים עושים. אם כבר, רוב האנשים שמטיילים באוסטרליה עושים את החוף המזרחי שהוא בעיקר חוף של מסיבות, שתייה ואנשים צעירים ויפים (גם סמים אם מישהו בקטע) ומלא אטרקציות (צלילה, שייט של כמה ימים לאיים, טיול ג'יפים בפרייז'ר איילנד - שזה גם קצת קמפינג, אבל לייט ואמור להיות נחמד,ג'ונגלים, צניחות, באנג'י, טיולים קצרים של יום, חופי רחצה ואפילו פארקי שעשועים וגני חיות),כמובן שלמשוואה נזרוק גם את סידני ומלבורן ובקיצור, הכל מהכל. בכיף אפשר להעביר שם את הזמן במשך חודשיים. למי שלא אוהב לטייל בחברת ישראלים, זה כניראה יהיה קצת סיוט, אבל מצד שני, פחות סיוט מתאילנד. ועוד דבר, עכשיו זה ממש לא מזג אוויר לטייל שם - כך שזה אולי הדבר היחיד שיכול להוות בעייה. וכסף. כי זה דיי יקר. בדרום אמריקה אפשר לטייל גם בלי לעשות טרקים ולישון בשטח. מה התקציב שלך?

*איתי*

New member
../images/Emo13.gif קודם כל תודה על ההסבר המפורט

אם את אומרת שזה לא המזג האוויר הנכון להיות שם אז אני מוותר מראש (אני לא בא לסבול מן הסתם). נראלי שתאילנד יתאים לי, גם רגוע, גם אפשר לכייף שם וגם זול מאוד! אני בכל זאת רוצה לחסוך כמה שיותר בשביל הלימודים.. מה התקציב שלי? אני לא יודע, הייתי רוצה לדעת כמה טיול כזה יעלה לי ולשקול אחר כך אז זה מתאים לי או לא. אני אחפש פה באחד האתרים בקישורים של הפורום בשביל לא להציק לכם יותר מדי (כי שוב, אני עוד לא יודע מה בדיוק אני רוצה, אני רוצה לבדוק את האפשרויות/עלויות ורק אז לשקול את הכל) תודה לשתיכן!

josie1986

New member
האמת, גם תאילנד לא נשמע לי מז"א טוב

ספטמבר זה כבר מונסונים.... האמת היא שמבחינת אוסטרליה רק הצפון יתאים לך עכשיו, בגלל ששם כרגע יותר חם, אבל עוד לא מונסונים וכמובן שעוד לא עונת המדוזות הקטלניות, שזה יתרון. אוסטרליה היא ענקית ואפשר לטייל בה באיזור שונה בכל עונה, אבל כמובן גם אופי הטיול יהיה שונה. המלצתי לך היא: כנס לאתר של "למטייל" (זאת לא פרסומת). יש שם מידע על נקודה על הגלובוס, לתייר הרגיל ולתרמילאי וכתוב שם בכל מקום מה אפשר לראות ולעשות, מה העונה הנכונה לטייל ומה העלויות המוערכות. האתר יחסית מאוד מעודכן ואני הסתמכתי עליו מאוד בתכנון הטיול שלי בניו זילנד ואוסטרליה. קח בחשבון שאצלנו עכשיו קיץ, מה שאומר שבצד השני של העולם ברוב המקומות - חורף. קיצר, כנס לאתר, תקרא קצת על מקומות שיותר מושכים אותך ותוכל להחליט בקלות.

למעלה