טיול של שבועיים וחצי במערב קנדה

ענתקל

New member
טיול של שבועיים וחצי במערב קנדה

הי, אני רוצה לעשות טיול במערב קנדה בסביבות סוף מאי עד אמצע יוני בקראוון - 3 מבוגרים ו-2 תינוקות. התחלתי לחפש קצת באינטרנט חברות להשכרת קראונים והתבלבלתי מרוב אינפורמציה. אני אשמח לדעת: - איזה סוג קראון מומלץ לשכור - לקבל המלצות על חברות השכרת קראונים בקנדה - האם בקנדה צריך להזמין מקומות לינה באתרי קמפינג מראש - האם המיטות בקראון מתאימות לתינוקות (בני שנה וחצי וחצי שנה) - האם יש קראונים שיש בהם הפרדה של "חדר הורים" (לשני מבוגרים) וחדר ילדים (לכל השאר). - כמה מזוודות אפשר "לדחוף" בקראון - כמה זמן מראש צריך להזמין את הקראון - מה סדר גודל של מחירים. - יש כל מיני אופציות שדרוג, אילו שדרוגים מומלצים אם מישהו כבר עשה כזה טיול באיזור מערב קנדה, אשמח להמלצות על מסלולים. תודה, ענת

אז ככה

עשינו גם עשינו. לקחנו בוונקובר והחזרנו בקלגרי. ולתשובות : לקחת רכב גדול. אין בעייה לנהוג ולא לפחד כלל. לקחנו מחברה בשם קרוז אמריקה. חפשו באינטרטנט. גם מוטורהום הישראלית עובדת איתם. תמיד צריך לחפש את האותיות הקטנות בחוזה ההשכרה. אצלנו התקלקל מקרר ונאלצנו לנסוע 350 ק"מ לכל כיוון על מנת להחליף רכב. קורה. קיבלנו החזר על דלק וביזבוז יום נסיעה אבל היה קריעת תחת. לינה אין צורך להזמין מראש. אנחנו הסתדרנו. לישון לחופי אגמים בדרך כלל לא ניתן. כדאי לרכוש כרטיס פארקים שנתי. מיטות לילדים קטנים אין. יש מיטת קומותיים ורצוי להביא מחסום מהארץ או לרכוש באחת החנויות אם יש. אנחנו נסענו עם 3 גמלות (מהמילה גמל) גדולות ולא נדרשנו לדבר. יש הפרדה בין חדר הורים שנמצא בדרך כלל מאחור. שימו לב שאם אתם "מתהפכים" בלילה (סקס) כל הרכב רועד ולכן כדאי לשים ג'ק מתחת לרכב. בכל רכב גדול יש גנראטור ומזגן. יש המון מקום למזוודות אבל רצוי להביא צ'ימידנים הנדחסים היטב לאחר פריקת הבגדים לתאי האיכסון. כמו כן תביאו אוכל מהארץ כמו מנות חמות וכדומה. חוסך בהוצאות מט"ח. יש להזמין כבר עכשיו רכב שכן ככל שמתקרבים המחירים עולים. תהנו.

היי ענת

- איזה סוג קראון מומלץ לשכור: קרוואן המתאים לעד 5 איש יספיק לכם - לקבל המלצות על חברות השכרת קראונים בקנדה: יש בארץ 3 חברות שעוסקות בהשכרת קרוואנים בחו"ל. תעשי חיפוש באינטרנט תחת הערך "קרוואנים" ותקבלי את שלושתן. תמיד עדיף לקבל מכולן הצעות מחיר. - האם בקנדה צריך להזמין מקומות לינה באתרי קמפינג מראש: בתקופה שאת נוסעת אין צורך. זה עדיין לא שיא העונה. - האם המיטות בקראון מתאימות לתינוקות (בני שנה וחצי וחצי שנה): זה תלוי בדגם שתבחרו. אפשר בהחלט לשים את שניהם במיטה זוגית אחורית ולשים מחסום. - האם יש קראונים שיש בהם הפרדה של "חדר הורים" (לשני מבוגרים) וחדר ילדים (לכל השאר): כן. יש מספר דגמים הבנויים ל-6 איש ויש שם דלת שאפשר לסגור בין חדר ההורים לבין שאר הקרוואן. - כמה מזוודות אפשר "לדחוף" בקראון: בקרוואנים הגדולים אין בעיה, אבל תמיד עדיף לביא מזוודות שיכולות להכנס אחת לתוך השניה. - כמה זמן מראש צריך להזמין את הקראון: ככל שתזמיני מוקדם יותר כך תהני ממבצעים של הזמנות מוקדמות. - מה סדר גודל של מחירים: זה תלוי בקרוואן שתבחרו. כמו שכתבתי לך קודם - תפני ל-3 החברות ותקבלי הצעות מחיר מהן. - יש כל מיני אופציות שדרוג, אילו שדרוגים מומלצים: זה תלוי בכם. יש ערכות שינה שאתם יכולים להזמין או לא. יש חברות שנותנות אפשרות של איסוף הקרוואן בשעות הבוקר והחזרתו בשעות אחר הצהריים וכך להרוויח כמעט יום שכירות שלם, דבר שאני תמיד ממליצה עליו. - מסלול: המסלול הקלאסי הוא מקלגרי ועד ונקובר. מינימום של 8-10 ימים על מנת שיהיה אפשר להנות מהמקום. תוסיפי לזה ביקור באי ויקטוריה וגם ונקובר עצמה (אפשר להשאיר את הקרוואן בחניון ולהכנס לעיר עם תחבורה ציבורית).

מערב קנדה

איזה סוג קראון מומלץ לשכור - יש המון אפשרויות תלוי בתקציב וברצון להתפנק ... במקרה שלכם הייתי מציע לקחת גדול. האם בקנדה צריך להזמין מקומות לינה באתרי קמפינג מראש - בעונה אני בטוח שכן. האם המיטות בקראון מתאימות לתינוקות (בני שנה וחצי וחצי שנה) - ניתן לפתרון. האם יש קראונים שיש בהם הפרדה של "חדר הורים" (לשני מבוגרים) וחדר ילדים (לכל השאר). - כן כמה מזוודות אפשר "לדחוף" בקראון - יש הרב מקום - ניתן לקנות שקיות וואקום לאחסון יעיל בנוסף כמה זמן מראש צריך להזמין את הקראון - מוקדם = חסכון מה סדר גודל של מחירים. - לדעתי מאד משתנה ותלוי בסוג הקרוואן ובספק. יש כל מיני אופציות שדרוג, אילו שדרוגים מומלצים - תלוי בתקציב השמיים הם הגבול... חלק מהכיף זה התכנון אז אל תבהלי מכמות המידע.... סעו בזהירות

למעלה