טיול שניידר מחר....

sporTV

New member
בורכתי בורכתי ../images/Emo164.gif

היה די קצר יחסית למרבה ההפתעה..... אולי זה נראה לי ככה בגלל שמיהרתי ללימודים אז הרגשתי שזאת רק משימה "צדדית"

not for long ../images/Emo4.gif

אני אמורה לבוא בעוד שבועיים (משום מה הביקור הבא אף פעם לא ממש רחוק...) אבל אני מתחילה אותו שבוע גם את הניסוי בהדסה כך שאולי אני אדחה את הביקור בעוד שבוע או שלא, נראה כי אני מבינה שבשנב של הניסוי אני צריכה לבוא חודש אחד להדסה וחודש אחד לשניידר
דיק בלאק הם נותנים לי פלסבו

orii

New member
לא תמיד

את המליחות בודקים בעור את המוליכות בודקים או באף או בקרטום. בכל אחת משלוש הרקמות המצב יכול להיות אחר. כמובן לרוב הוא דומה.

sporTV

New member
מי ייתן לך מי??

את חושבת שיתנו לך חודשיים חופש משניידר?!?! עוד לא קם הניסוי שיגרום להם לדלג על חודש. מאחל לך הצלחה רבה רבה רבה עם הניסוי

sapir8

New member
נראה שאני מדבר בקודים, אז אני אפרט

כשהייתי קטן עשיתי בדיקת זיעה כדי לבדוק אם אני חולה cf, ולפי הבדיקה הזו אנני חולה cf. אז נאמר לי שאני יכול לעשות עוד בדיקה שבה מחדירים צינורית לאף כדי לבדוק ואז בקישור לכתבה יש את העניין של הכנסת צינורית לאף שבה בודקים את רמת החלבון. האם הבדיקה שבכתבה היא זו שיכולה לבדוק אם אדם חולה cf או לא?

sporTV

New member
טיול שניידר מחר....

יש מישהו שמצטרף למסדרונות מחר?

sporTV

New member
ערב טוב ספיר

אני אשלח את שאלותייך על הבוקר לדר' שוסיוב. שאלה לי אליך בקשר לאבחנה. אמרת שאתה לא סיאפניק, אבל חולה כמו סיאפניק. השאלה היא - האם אתה באמת לא סיאפניק? האם עשית את כל הבדיקות בכדי לשלול העובדה הזו? שבת שלום, עוז.

sapir8

New member
שבוע טוב

לפי הבדיקות שעשו לי אני לא סיאפניק, בדיקת דם לא רלוונטית עבורי, אז נראה לי שעשיתי את כל הבדיקות, אלא אם כן יש עוד בדיקות שאני לא יודע עליהן.

בדיקות לאבחון

ספיר, לא הבנתי מכל מה שכתבת אם בצעת בירושלים את הבדיקות של פוטנציאל ממברנת האף שאותה תאר דר' שוסיוב?

sapir8

New member
היי ריקי, לא עדיין לא ביצעתי, לא היה לי זמן

עכשיו התפנה לי המון זמן, נראה מתי אני אלך?

orii

New member
ספיר, איזה בדיקות עשית?

בדיקת הזיעה אינה בדיקה "מוחלטת" יש לה טעויות ומקרים בהם היא מפספסת (ולא בגלל טעות של הטכנאים שמבצעים אותה) גם הבדיקות הגנטיות שמבצעים היום רחוקות למהיות מושלמות (אלה אם כן אתה ממוצא אשכנזי ב 100%) בדיקת הממברנה שדובר בה היא בדיקה שיכולה לתת אבחנה ל CF בוודאות מאוד גבוהה.

ספיר- אני מאד ממליצה שתעשה את הבדיקה בקרוב

אבחון של CF יכול לשפר מאד את הגישה הטיפולית עבורך- כולל מעבר לטיפול מסודר בצוות רק תחומי.

sapir8

New member
אשתדל לעשות זאת בקרוב

אני מאוד מודה לך על התמיכה והעזרה שאת נותנת. את אחלה בחלה

למעלה