טיול שני לתאילנד.

• פותח הנושא nuxi
  • פורסם בתאריך

nuxi

New member
טיול שני לתאילנד.

פעם שני השאני מקלידה את ההודעה, זה פשוט נמחק! אני ובן זוגי מתכננים לחזור לתאילנד פעם שניה. היינו בתאילנד לפני שנתיים בטיול גדול למזרח, ועכשיו שנינו סטודנטים ויש לנו רק 3 שבועות לתאילנד. חשבנו על כמה ימים בבנגקוק ואח"כ בטן גב באיים, חשבנו על פיפי ואח"כ סמוי בגלל שאפשר גם לטייל שם. עלה גם רעיון לקחת ג´יפ מבנגקוק ולרדת לסוריתאני או קראבי. מישהו עשה את זה או יודע אם זה אפשרי? כמה ימים זה לוקח והאם זה לא מסוכן מבחינת התמצאו בכבישים? נשמח לקבל הצעות לטיול קצר שכזה, כולל גן מידע על פוקט ואם זה לא רק לזקנים מדושנים. שמעתי שיש איפה לטייל שם וגם פסטיבל צמחונות? האם כדאי לנו בבנגקוק לישון במקום אחר ולא בקוואסן? קוואסן נראתה לי כמו טבור העולם... מה זה בדיוק הרכבת שמיים שיש בבנגקוק? יש לי הרבה שאלות, אני ויודעת, אבל אני אסתפק בכל פיסת מידע קטנה, תודה מראש, nuxi

שלום NUXI

הינה ההודעה שלך כאן והכל בסדר כאן תמצאי מידע על סמוי ועל פוקט כאן על מלונות ובהקשר לקוואסן אתם לא מוכרחים לישון שם יש מספיק בתי מלון בתאילנד השאלה היא היכן תרצו ובאיזו רמה וכאן תמצאו עוד בתי מלון בבנקוק. בקשר לפסטיבל עשיתי חיפוש קטן ברשת וזה מה שמצאתי בין התאריכים 14/10/2002 - 05/10/2002 תקופת התענית התאואיסטית נחגגת באופן ביזארי למדי, מנקודת מבטו של המבקר המערבי בפוקט. מראה רווח בתקופת החג הוא של המוני אנשים המשפדים את חלקי גופם באמצעות סכינים וחניתות. ללא ספק זהו מראה המעורר צמרמורת, מגעיל, אבל מצד שני גם מעניין. הפסטיבל נקרא כאן, Ngan Kin Jeh, כדאי לנצל את ההזדמנות ולבקר בחמשת המקדשים בפוקט.היום הראשון של החג הוא היום בו קוראים לרוחות ולאלים לסיוע ורחמים. יש טקסים ייחודיים בכל המקדשים וגם תהלוכות מרשימות של ההמונים ברחובות. הליכה על גחלים, ריצה על סולמות ששלביהם עשויים סכינים חדים ניתן לראות כמו כן יש תהלוכה ברחבי העיר, שבה רואים המוני אנשים, משפדים חלקי גוף שונים במחטים, סכינים וחניתות. כל אלה- סממני אמונה שלמה ודבקות רבה. אלה טקסי הטהרות ואמונה שמציינים את תחילת התענית התאואיסטית, בה אין אוכלים בשר, ואין שותים אלכוהול, וכמובן- מתנזרים ממין. הפסטיבל נערך ברחבי פוקט. עוד שאלות??? תרגישי כמו בבית !!!

nuxi

New member
תודה, יש לי עוד שאלה

הי, נחמד לדעת שיש כאן אנשים נחמדים שמוכנים לעזור. רציתי לשאול שוב לגבי עניין הג´יפ. חשבנו לקחת ג´יפ בבנגקוק ולנסוע לסוריתאני או קראבי. יש לך מושג בכלל אם זה אפשרי? מישהו עשה משהו דומה? שאלה נוספת- מה יש לעשות באזור בנגקוק, חוץ מקנצ´אנאבורי? ובבנגקוק עצמה חוץ מהגרנד פאלאס והוואט פו... תודה!

אם אין לכם כוונה לעצור בכל מיני

מקומות בדרך [מבנגקוק לדרום] נראה לי די מיותר לנהוג את כל הדרך הזאת. קחי בחשבון, שאין הרבה מקומות מתויירים באמצע, מה שאומר - אין הרבה מקומיים שמדברים אנגלית [לכל צרה שלא תבוא]. אני ממליצה להעביר את ה-12 שעות נסיעה האלה ברכבת לילה עם קרונות שינה, במיוחד אם קצרים בזמן. ולחזור בטיסה ישירה לארץ מפוקט
..
ואם אתם באזור - אז: פרה-נאנג
[לא יפה כמו קו פי פי, אבל האווירה שם הרבה יותר נעימה.

nuxi

New member
איפה זה פרא נאנג?

את פי פי מאוד אהבנו, לא היינו באזור הסואן, אלא בצד השני. תספרי לי קצת על פרא נאנג. הרעיון של הג´יפ הוא של חברים, וגם אני חושבת שכדאי לרדת מזה. תודה!

זה ליד קרבי, לא רחוק מקו פי פי

יש שם צוקים, שאפשר ללמוד לטפס עליהם...[20$] אפשר לצלול.. מה שאני אהבתי, זה שזה נמצא על רצועת חוף, שבצד אחד אפשר לראות בבוקר את
הזריחה [
אף אחד לא קם
] ומצד שני אפשר לראות את השקיעה. [כולם פתאום יוצאים מהחדרים שלהם, עמוסי מצלמות]. זה ממש ליד RAILAY BEACH אם אני לא טועה. מה יש לעשות בבנגקוק
SHOPPING
אפשר גם לקפוץ משם
לאיותיה..

aviron

New member
../images/Emo18.gif עבודות בכביש !!

לא כעת לאיזור קראבי בכלל ולפארה נאנג בפרט ! לא לכף פארה נאנג ולא לחוף פארה נאנג ! כי: בכל האיזור והחופים מתבצעות כעת עבודות רחבות-היקף וגבוהות-רעש ואבק - לסלילת כבישים חדשים. (הסוף לבדידות ולסטלבט?). העבודות ייסתיימו בעוד כשלושה חודשים !! כן לקו פיפי (לפני שייבנו גשר לכלי-רכב ולרכבת מפוקט לקו פיפי....) וכן לפוקט עם דגש לטיולי-יום בסביבה ! ( סירות קאנו במפרץ פנגנגה (ג´יימס-בונד), יערות-הגשם, מופע "פוקט פנטסי".

הי, AVIRON ../images/Emo160.gif

ומה קורה בקו-לנטה
גם שם התחילו לבנות כבישים, או שנשארה לנו איזו פינת חמד שקטה ומבודת
אויייי... ומה עם קו צ´אנג
כשהייתי שם אפילו מים זורמים לא היה שם. תגיד לי בבקשה שעדיין אין שם כבישים....

aviron

New member
מכירה את מלכוד 22, הספר?

זוכרת את ה"צ´יף"? אותו איש צוות-אוויר ממוצא אינדיאני שסיפר שהיכן שהשבט שלו חנה - שם גילו נפט. כך שהשבט "בילה" את כל חייו ב: נדידה - חנייה - צוותים של קודחי נפט על מגדלי הקידוח שלהם מגיעים. השבט זז הלאה - חנייה - צוותי קידוח... וכ"ו. תאילנד מודל מלכוד 22 SAME-SAME . התרמליאים מגלים פינה יפה/אי משגע. - היזמים אחריהם בונים בתי מלון. - התרמילאים זזים - יזמים אחריהם-.... . מה נשאר עוד אם בג´ונגל שבצפון/מערב תאילנד, בסמוך למה-הונג-סון, סללו כביש (כן. כביש.) מהגשר שעל נהר הפאי ועד לגבול בורמה , במקום בו "יושב" כפר הפאדונג (ארוכות-הצוואר)? אז כבישים יהיו בקו-לאנטה, בקו צ´אנג ובכל מקום. טוב שיש עוד , בינתיים, לאוס.

למעלה