טיול שנתי!

olgaa1991

New member
טיול שנתי!../images/Emo146.gif

ערב טוב חברים, ביום חמישי בערב חזרתי מהטיול השנתי שלי, והרגשתי צורך עז לחלוק אותו אתכם :) הטיול המקורי היה אמור להיות בנובמבר, אבל הוא התבטל בגלל השביתה. אז בסופו של דבר, יצאנו ל4 ימים בנגב באמצע ינואר. חשוב לציין, שלא כדאי לנסות את זה בבית
איכשהו, במזל מטורף, הצלחנו לצאת לטיול בארבעת הימים היחידים בשנה שיש גשם בנגב.
אז למרות שבוטלו לנו כמה וכמה מסלולים בגלל הגשם, ולמרות שהיה קפוא ורטוב, ולמרות ששעות שלמות פשוט ישבנו בקור וחיכינו שיחליטו מה לעשות איתנו, היה כיף ענק ענק ענק
(ואפילו ישנו באכסנייה שנקראת "משושים", שהחדרים בה באמת היו משושים! זה נורא הצחיק אותנו בזמנו P: ) רציתי לשאול, מה איתכם? גם לכם התבטל שנה שעברה (או השנה) הטיול השנתי? ספרו חוויות! D:

הטיולים שלי...../images/Emo13.gif

לי לא היה טיול שנתי, אבל היה לי טיול גיבוש וטיול של של"ח... הטיול של של"ח היה מגניב, ההתחלה טיפה משעממת אבל הסוף היה ממש כיףףף הכנו פיתות (עם שוקולד... יאמי!
) וטיפסנו על חבלים כאלה היה מצחיק
הטיול גיבוש היה קצת פחות כיף, גם כי היה ממש קר והייתי מצוננת ושבוקה לטישו מה שהרס קצת (הרבה) את החוויה, וגם כי בסוף היה ממש משעמם, כולם רצו הביתה ושוב- היה קר
! רק המשימות גיבוש עצמן היו נחמדות. ו.....זהו. אין לי שום מושג לגבי טיול שנתי.

mor000

New member
ממממ

הטיול שנתי שלי הוא בפבואר אבל במהלך השביתה היתה אמורה להיות לנו גדנ"ע שלצערי התבטלה, אבל יכול להיות שהיא תתקיים רק למשך 3 ימים במקום שבוע בחודש הבא שזה די מבאס, בעיקר כי חורף \=

amit678

New member
גם לי אמור להיות איזה טיול שנתי השנה...

השאלה הגדולה היא- מתי?

hili האחת

New member
שלנו ב16-17 למרץ../images/Emo79.gif

נוסעים ליומיים לגליל. נהנינו מאוד בשנה שעברה. אני חזרתי משלושה ימים באילת שלשום, אל תדברו איתי על טיולים בזמן הקרוב :O.

R i s a

New member
טיול שנתי ../images/Emo98.gif

בדיוק אתמול חזרתי מהטיול השנתי שלי, שהוא היה לעין גדי וים המלח. הוא היה אמור להיות בנובמבר גם כן, אבל הועבר... כמובן. וירד עלינו גשם רק ביום השלישי ובריצה האינטנסיבית מהתחנת דלק שאלביס כיכב בה (נ.ב - עכשיו יש לי כוס אלביס). החדרים שלנו היו משופצים מחדש, ואני גיליתי שהייתי במקום הזה גם בכיתה ז', רק ליומיים ולא לשלושה. חוץ מזה הייתי במצדה (בפעם החמישית בערך) ובים המלח (אותו אני שונאת, אבל הפלא הוא שאנשים מסויימים כן נכנסו לתוכו ונהנו! אני לעומת זאת, ישבתי והשקפתי עליהם עם צ'יפס וקולה). חוץ מזה שכל טיול שנתי הוא הזדמנות טובה לאיחודים כיתתיים, בסופו של דבר. או לפחות השלמה של חומר קריאה.

למעלה