טיול EZ לברבהר

hayerushalmim

New member
טיול EZ לברבהר

טל, חבל שלא היית. היית נהנית מאוד!!!! תודה רבה לדני על הטיול המדהים!! באהבה, אשתו של דני

viczan1

New member
דני הבטיח טיול חוזר....

לאלה שלא יכלו להשתתף היום. מה לעשות ה"סנייק בייק" שהיה לי ביום חמישי השבית אותי לכמה ימים. מקווה לחזור בהקדם לטיול הבא.

tal bs

New member
../images/Emo7.gif כול כך רצינו לבוא

אבל אין מה לעשות יומולדת חמש דוחה ברבהר מסתבר. אז אחרי תקופת צער קצרה על ההפסד של טיול ה-EZ הממשמש ובא החלטנו (דן ואנוכי) לנקוט בגישה חיובית. הגיאוגרפיה הייתה לטובתו היומולדת מוקמה ב-12 בבית אורן! חישוב זריז הראה שאפשר להספיק לטייל קצת בכרמל לחזור להתקלח ולהגיע ליומולדת במצב שפיר וקביל על כול דודה. וכך היה 7.00 פרקנו את אופננו במוחרקה. רכבנו מהמוחרקה לעוספייה ודרך החלק העליון של נחל יגור לדרך נוף כרמל. היה קליל ויפה בצורה כמעט לא חוקית. והכי חשוב הגענו ליומולדת בזמן, נקיים אך מרוצים. אני כמובן מצטרפת לקריאתו של ויקטור לטיול חוזר דני תמיד מרכיב מסלולים נפלאים! בקיצור שמחה שנהנתם נתראה שבוע הבא טל

מסלול טיסה בדרך למערת הנטיפים

עצרנו אי שם במרומי ההר. בדרך מתחנו צווארנו לראות ריקוד אווירי מדהים של להקת בזים ירושלמית מסתובבת בתזמון יפיפה מעלינו ומקבלת אורחים בשבת בבוקר. השעה היתה 8:30 ואנחנו במרחק יריקה מברבהר. משמאל שילוט >> מערת הנטיפים.. שאלתי את דני מה המרחק? 3 דקות בערך.. ככה היתה התשובה.. 4X4AFB רשאי להמריא,נשמעה הודעה במכשירי האלחוט של שי.. 3 דקות של טיסה במהירות מסחררת סיבובים,פניות חדות הרוח שורקת.. המוח מעכל לאט לאט את משמעות הירידה שעוד מעט תתורגם לעליה.
קטן עלינו העליות האלה.. יורם

viczan1

New member
ויש כאלה שקוראים לכם קשישונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Eli R

New member
כזאת ירידה (65 קמ"ש בלי סיבוב פדל)

החיוך לא נמחק גם אחרי כל העלייה חזרה. לקראת הסיום הייתה ירידה נוספת (אל תוך המחצבה) שגם שם נמדדו קמ"שים לא חוקיים (היה שם שלט - מהירות מירבית 20 קמ"ש, נו באמת, עם כזאת ירידה, תשכח מזה). עליות מטורפות, עם לא מעט דרדרת, וכנגד ירידות מטריפות (אחת בכביש וכל השאר בשטח). אם יש שידור חוזר, תודיעו לי ! ! ! אלי

למעלה