טיול EZ Riders - התמונות הלא רשמיות

ארבעים ואחת קילומטרים של הנאה צרופה

פנים חדשות,קצת היסוס מילים ראשונות של בחינה של קשר.מן אוירה של התחלה אוירה של התחדשות - השעה : 05:30 נקודת המפגש התחנת הדלק אשתאול. היינו רק עשרה רוכבים "ותיקים" שמונה מצטרפים חדשים. עליות ירידות עליות ירידות,דני ועקיבא מנווטים בשטח כמו שועלי מדבר,מתייעצים משנים נתיבים לא צמודים למסלולים שבלונים,נוף פסטוראלי קסום מתחלף עם חיכוך הצמיגים בכורכר האוירה המהוססת קמעה הפשירה הקבוצה זורמת כגוף אחד בשבילי ההרים היישר לשכשוך במעיין. בסוף המסע הארוך שהחל עם עלות השחר והסתיים בשעות אחה"צ המאוחרות אצל הלבנוני במסעדה הקבוצה התרחבה בחמישה רוכבים חדשים ואני כהרגלי שלמתי הפעם שוב שבעים שקלים לטובת הכלבים של עקיבא בשבוע שעבר הם קיבלו סטיק עין,הפעם זאת היתה פרגית ממולאת. שבוע נפלא לכולם יורם

יורם חן

New member
יורם, תנו תיאור של המסלול, נראה מה

עשיתם. עקיבא התייעץ עימי ארוכות בטלפון על המסלול , מעניין לדעת מה עשיתם לבסוף והאם ירדתם את הר כרמילה ?

akivab

New member
הלו יורם

היעוץ שלך היה מעולה, הסוף של הר כרמליה היה הדובדבן , הנוף בעלייה וואהה , והירידות ובסוף , רכבת ההרים, זה היה שווה !!! תודה לך על הייעוץ, תמתין לעוד.

מסלול לא מעגלי - הקפצת רכבים

המרחק גדול מאד בין שתי הנקודות אשתאול-יד קנדי. זמן ההתארגנות להקפצה וזמן נסיעה הלוך-חזור מוסיף עוד כשעתיים וחצי בערך שצריך לקחת בחשבון הכולל של יציאה וסיום. אבל שווה את המאמץ + בונוס. לעבור את אחד הכבישים היפים בארץ, אשתאול-רמת רזיאל על הבוקר..זו חוויה בפני עצמה. קטעי כביש בנוף מהמם, אירופאי,לי זה הזכיר את טוסקנה,הכנה ואווירה נפלאה של בוקר שבת להתחיל טיול אופניים. מומלץ בחום. יורם

xrafix

New member
איך מצליחים להתעורר כל כך מוקדם??

עושה רושם שהטיולים בהחלט מהנים. אלא מה?? איך לכל הרו.... אתם מצליחים להתעורר לפני חמש בבוקר!?!! ועוד ביום שבת??? מתי אתם הולכים לשון??? בשמונה בערב???? אין בילויים?? אין פאבים??? למרות שאמשיך לנסות להתעורר (אפילו השעון לא מצליח..) בזמן... נראה לי כמעט לא אנושי...

מ א ג י

New member
האם הגב שלך כאילו נישבר , את אותה

הרגשה היתה לי בעליות , קוצר נשימה ,והרבה תיסכול לרדוף אחרי פריי ריאדרים שעולים עליות כאילו יש להם מנוע רציני ברגליים. לי אין מנוע כזה ואני מתנשפת חזק בעליות והגב, אוי הגב נישבר כאילו. מה עושים האם יש פתרונות, או אולי הפתרון הנכון זה לטייל עם אנשים באותה יכולת כושר כמו שלך. כייף לראות תמונות יפות שלא מראות את המאמץ והכאב.

רֶשֶף

New member
רדפת אחרי פריריידרים בעליות? ../images/Emo12.gif

אני מתקשה להאמין. רוב הפריריידרים שאני מכיר עולים את עליות ברגל או נגררים ע"י מכונית. אם זו היתה האופציה השניה, זה מסביר למה חשבת שיש להם מנוע.

arnonke

New member
יכול להיות שאלו היו דאון הילרים ../images/Emo8.gif

חייה נדירה, קרובה ביותר במראה לפרי ריידרים יתכן והתבלבלת בין שני המינים
להבא אפשר לקחת מגדיר רוכבי ארץ ישראל או פשוט לצלם לפרסם בפורום, יש כאן כמה חברה שמתמחים בזיהוי והדגרת חיות ארצנו.

איתי נ

New member
למאגי

קודם כל אני לא יודע עם מי רכבת קודם. ניסית כבר להצטרף לטיול עם הקבוצות של דרור גלר או יורם גלבוע? אלו קבוצות הטרוגניות שרוכבות בקצב איטי אבל יש בקבוצות גם כמה רוכבים חזקים. אחרי כמה רכיבות אני מאמין שהכושר שלך יישתפר וככה גם ההנאה שלך מהטיולים. עוד אפשרות שיכולה לענין אותך, אם תחפשי בפורום "אופניים" הודעות של הדס אדלר בנושא קבוצת רכיבה לנשים. זו קבוצה לאימון (כושר וטכניקה) ולא לטיולים. קוצר נשימה? בעליות להוריד הילוך, להוריד קצב ולהקפיד על נשימות עמוקות ומלאות. ככה להחליף את האוויר בריאות על כל נשימה. ואחרון והכי חשוב. אם הגב שלך "נשבר" אז הגאומטריה של האופניים לא מתאימה לך או תנוחת הרכיבה שלך לא נכונה. נסי לקבל עזרה ממומחים (או שתפני לחנות אופניים רצינית).

מ א ג י

New member
תשובה ממש לעניין. רק תומר לי איך

ניתן ליצור קשר עם הקבוצה של דרור גלר, כי הקבוצה של יורם גלבוע באמת לא מתאימה לי לפי רמת המסלולים שהם עושים.

כך תגיעי לדרור גלר

Geller, Dror [email protected] המסלולים בדרך כלל קצרים כ-15-20 ק"מ בתנאי שטח לא מסובכים במיוחד והבונוס הגדול שזו קבוצה שנותנת הדרכה. והדרכה מעולה של יניב. גם ישתפר לך הכושר ואולי גם כאבי הגב. ולא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה והנאה מהאופניים. יורם

איתי נ

New member
דרור כבר היציע לך להצטרף

תראי בקישור. רק תזהרי לא להתבלט ולקבל הכל בהומור (בקישור השני). ויקטור (viczan1)... אני לא מבין מה יש לך נגדו. מהיכרות אישית (קצרה) איתו הוא רחוק מהסטיריאוטיפ שתיארת בהודעות הקודמות שלך. בכלל אני לא מבין למה פסלת את ה EZ Riders לפני שהצטרפת לרכיבה. גדי אלוני... למיטב ידיעתי אף פעם לא רכב עם EZ Riders. אני רק מאחל לך להגיע פעם (כשתהיי בכושר) לרכיבה איתו באותה קבוצה. נראה לי שהיו לך טראומות קודמות. לא ברור לי אם זה יותר בגלל הקושי הפיזי או בגלל שוביניסטים. נסי להתגבר על זה ולהתקדם הלאה. אם הטראומות מהסיבה הראשונה אז כושר זה רק ענין של זמן. אם מהסיבה השניה אז אולי כדאי לך לנסות ולארגן בעצמך קבוצת טיולים על טהרת המין הנשי.

viczan1

New member
הי איתי

מה שלומך! מקווה לראות אותך מצטרף בקרוב.
ויקטור

איתי נ

New member
היי ויקטור

אני מתאושש מהפציעה וכבר רכבתי בשבת. הכתף עדיין חלשה אבל מחלימה בקצב מהיר יותר ממה שחששתי. בשבת הקרובה אני מצטרף לתרגיל בנווט רכוב באזור קיבוץ הזורע אז שוב לא ארכוב ב-EZ אבל בשבת שאחרי מתוכנן בכרמל שזה המגרש הביתי שלי. ויש גם רכיבות אמצע השבוע.

למעלה