טיול R.S. Sport לנחל רז 31/10/03

funkysoul

New member
טיול R.S. Sport לנחל רז 31/10/03

שלום לכולם, בסיכומו של הטיול הקצר אך הממצה לאיזור עין השופט אנחנו רוצים קודם כל להודות מקרב לב לשחר שטייף על ההדרכה המעולה והסבלנית. על כל המקצועיות והבקיאות - יישר כח! וכפי שאמרנו בזמנים הטובים של התנועה הקיבוצית - בבניין ציון ננוחם! לענייננו. מצורף בזאת הקישור לאלבום התמונות של הטיול. כרגע מתכונתו של האלבום עדיין רזה ומצומצמת, שכן הלילה כבר כאן ומחר סובב כינרת... המשך מובטח מחר, ואיש לא יקופח. בינתיים רק טוב, עדי וסיגל.

alonaski

New member
אהה... ../images/Emo3.gif ../images/Emo10.gif לא נותנים לי להכנס

לאלבום!!!!!!!!!!!!!!!

yasigal

New member
שיחקת אותה עם העוגה גרגורי../images/Emo140.gif

גרגורי הגיע עם עוגה סוף הדרך שהוא הכין שמכילה פירות יבשים מכל טוב..רוצים את המרשם - שווה מאוד מאוד..

Greg jinji

New member
והינה זה באה !!!!!!!!!!

ויאגרה טיבעית: 200גר' אגוזים מכל הסוגים 400-500גר' פירות יבשים מכל הסוגים 3 ביצים 7 כפות סוכר(אפשר סוכר חום) 8 כפות קמח רגיל לערבב הכל ביחד (זה לא קל) למלע שתי תבניות 10-30 לאפות בחום 135' כשעה לקרר ולהקפיא לאחר מספר שעות להוציא מהמקפיא ולפרוס בתאבון

funkysoul

New member
טיול R.S. Sport לנחל רז - לינק עובד

היי, סליחה על הלינק מוגבל הסיסמא קודם... הפעם זה צריך להיות בסדר. עדי.

steiff

New member
לא האמנתי שהיום הזה יגיע

שאני אספר לאלונה איפה נמצא איזה נחל. נחל רז הוא אחד מיובליו הצפוניים של נחל תנינים והוא מתחיל בערך קילומטר דרומה לקיבוץ עין השופט, זורם מערבה במקביל לנחל תנינים, חוצה את כביש דליה-גלעד כקילומטר וחצי מצפון לגבעת הרקפות ונשפך לנחל תנינים. לטעמי (וזה עניין אישי, כמובן) זה הנחל היפה והמעניין יותר מבין אלו שזורמים מרכס הרי מנשה מערבה. יש לארכו (והוא לא כל כך ארוך) שפעת מעיינות וצמחייה והוא יפה בכל עונה אם כי לא כל כך עביר בחורף בגלל בוץ. נקודות התורפה הן שתי בריכות חמצון - בראשיתו של הנחל ובסמוך לשפך שלו לנחל תנינים. הבריכה השניה חוסמת למעשה את ערוץ הנחל בסמוך לאחד המעיינות - עין פרחה - ויוצרת במקום בריכה "חצי טבעית" שמתמלאת בחורף.

alonaski

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif סחתיין....

איזו מחמאה!!!!...
עכשיו אבל הבנתי איפה נחל רז נמצא!!!!
האמת, את בריכת החימצון העליונה שלו אני מכירה!
- באביב האחרון התעמתנו איתה בצורה שלא תשכח!!!...
פשוט כשהגענו היא כנראה היתה אחרי ה"גאות" שלה כי כל האזור סביבה כולל השביל שלנו עליו רכבנו לכיוון נחל תנינים - היה מוצף!!!!
אבל במבט אחורה... - הכל חוויות!
אשמח לאמץ את נחל רז שלך ולשנות את המסלול שלי בפעם הבאה כשאהיה שם...
חן חן!

heruher

New member
תודה לשחר ו-rs sport

הצטרפתי לטיול בפעם הראשונה ונהניתי מאוד.

למעלה