טיול

Shpritz

New member
טיול

אהלן. אני נמצא כרגע בלאס וגאס ואני מעוניין בטיול בדרום. ללא שותפים ולא בדיקה מקדימה. האם כדאי לעשות את הצעד ולנסוע לדרום ולזרום? אני קצת חושש שהתקופה הזו לא כלכך מתאימה ותכלס אני מפחד אש לעשות את זה לבד. יש למישהו הצעות?

natyh

New member
אפשר

רק קנה ספר מדריך טיולים שכבר ילמד אותך הכל וקנה ספר לימוד ספרדית מאנגלית שני הדברים הללו יספיקו כי קל מאד להסתדר ביבשת , צריך לנחות במקום הומה ישראלים מה שתמיד נכון בעונה להצטרף לגל לתקופה קצרה ללמוד שפה ואז אתה מסודר יפה הבעיה היחידה היא שוד חפצים שקורה למי שלא התכונן , ולכך אתה חייב להתכונן , להכין שרשרת קשירה לתיקים להיראות עירני להתבונן לצדדים , להיראות שולט כדי שלא יטפלו אליך. אם יהיה לך מרוח זמן של שלושה שבועות תסתדר , ולכן עדיף להיות זהיר בהתחלה .

ענתוש 24

New member
אני אומרת- לך על זה!!

כמובן שלפני כן הייתי ממליצה לך להיכנס לאתר "למטייל" ולקרוא המלצות על אכנסיות שבהן מתרכזים "החבר'ה" ושתגיע לשם תוכל לפגוש אנשים להמשיך איתם את הטיול הלאה ולזרום. אני נסעתי לבד ולא הצטערתי לרגע, הכרתי כ"כ הרבה אנשים על כל צעד שהלכתי והיה מדהים. ועוד דבר חשוב- תקנה לונלי פלנט או ספר מפורט אחר שיהיו בו את כל המדינות,ככה שגם אם תחליט לזרום למדינה שלא תכננת, יהיה לך את כל המידע בספר איתך. בהצלחה!!

למעלה