טיופלים בעקב

• פותח הנושא niriq
  • פורסם בתאריך

דר אר

New member
אם כך

עליך להגיע למכון לבדיקה, כיוון ויש בעיה בנתינת תרגילים ללא ידיעת הבעיה

niriq

New member
כן פשוט

הייתי הולך לפיזיוטרפיה בצבא ואמרו שהם לא מכירים תרגיל לעקב- הם ממליצים על מדרסים הייתי אצל רופא משפחה והוא אומר שלא צריך מדרסים שהרגליים שלי בסדר כאילו אז עכשיו השתחררתי ואני הולך לפיזיוטרפיה במכבי. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שיכולים לפתור את הבעייה בעקב? בגלל שאני כבר לא כל כך יודע מה לעשות...

niriq

New member
טיופלים בעקב

יש לי כאבים בעיקר בעקב ימין לפעמים גם בשמאל יש סוג של תרגילים לזה? מישהו יודע מה זה יכול להיות? יש לציין שאין לי פלטפוס לא עקמת ולא הלכתי אף פעם עם מדרסים מתואמים וכו' תודה..

לא כל כך ברור לי...

אתה למעשה נמצא כבר בטיפולי פיזיותרפיה. מה בדיוק האבחנה ? מה אמרו לך לעשות בפיזיותרפיה במכבי? איזה טיפול את המקבל שם? בברכה יעל

niriq

New member
תשובה

אני כרגע לא נמצא בפיזיוטרפיה בגלל שהשתחררתי מהצבא. התחלתי טיפולי פיזיוטרפיה ממש לקראת סוף השירות. שם אמרו שאין מה לעשות מבחינת הפיזיוטרפיה לגבי העקבים הם המליצו ללכת לאורתופד כדי שייתן לי מדרסים לעומת זאצ רופא המשפחה שאליו הלכתי במכבי בעודי אזרח אמר שאני לא צריך מדרסים והפנה אתי לפיזיוטרפיה כרגע אני ממתין לפיזיוטרפיה במכבי שתהיה עוד שבועיים בערך אולם המצב כרגע שכואב לי העקב- אני לא יודע ממה זה נובע והאמת אני קצת מיואש מכל המצב הזה מתשובת הרופא זה נראה כאילו אין פיתרון(הרי זה ברור שזה לא נכון)- ולכן אני לא יודע מה לעשות. השאלה שלי האם בתרגילי פיזיוטרפיה ניתן לפתור בעיות כאלה? ואם כן אז אולי יש תרגילים? תודה

דר אר

New member
בירור ראשוני

אני ממליצה לך קודם לעשות קצת יותר בירור על הכאב, כיוון ובעקב עצמו (בתחתית הרגל) קיימת כרית שומנית, ואולי קיימת שם דלקת באזור לכן הייתי ממליצה על בירור ראשוני אצל רופא המשפחה, והוא יפנה אותך הלאה אם יהיו לך יותר פרטים - אולי נוכל לעזור יותר און-ליין

למעלה