טיזר-טריילר חדש לפרק הקריסמס המתקרב

timetraveler900

New member
נראה שמופט לוקח סיפור שקיים

ופשוט מכניס לתוכו את הדמויות שלו עם קצת שינויים.... הוא עשה את זה עם הפרק כריסמס שעבר וזה מתחיל להימאס...

tomer21010

New member
זה לא נכון
לספיישל

מופאט אמר בבירור שהדמיון היחידי בין נרניה (הסיפור הקיים, למי שלא זיהה) ולבין הספיישל הזה הוא- שם הספיישל והעולם המושלג. מעבר לזה, מדובר בסיפור חג מולד מקורי לחלוטין שבדה מופאט עם חייזרים (לא ארחיב מדי) שיהוו קושי מיוחד לדוקטור. בשונה מהספישל הקודם, אפרופו, בנוכחי יהיה באמת אקשן. אל תשפטו לפני שזה התחיל. כי ממה שאני רואה מהצד לפחות, הגולשים בקהילה הזו הם לא מהאנשים שעוקבים אחרי ספוילרים/פרטים על הפרקים והסדרות, אז רוב הסיכויים שאתם באמת לא יודעים מה יהיה בספיישל הזה.

shaharEB

New member
נכון אבל בכל זאת - טריילר תמיד אמור להיראות

טוב ,גם אם הסרט גרוע. וכאן הטריילר לא נראה טוב >< ..

timetraveler900

New member
אני מקווה שאתה צודק...

כי בטריילר זה נראה שהם ממש עוברים דרך דלת של משהו לעולם אחר והילד בסכנה והאמא מסכנה.. לא יודעת... אני ממש מקווה שזה הרבה מעבר.

tomer21010

New member
להבהרה... פרטים על הספישל

הספישל יתרחש במהלך מלחמת העולם השנייה. אם לשלושה ילדים מאבדת את בעלה, טייס, במהלך המלחמה ועוברת לאחוזה גדולה וישנה ובה נמצא הדוקטור. זה נכון, הספיישל אכן מכיל מעין דלת לעולם אחר- אבל העולם המקביל מכיל מעין שומרי יערות וכמו כן גם מלך ומלכת עץ(היצורים שנראים כמו מסכות מעץ). *אני חושב שזה די ברור עכשיו הקושי של הדוקטור מולם לא ברור בדיוק מה העלילה המדויקת של הספישל, אבל יצא קטע קצר מתחילת הספישל... שאני חושב שהוא מעיד על היותו אדיר. :) תנו לו סיכוי, יש לנו עוד תשעה ימים ^^

למעלה