טיזר לTHIS IS WAR

טיזר לTHIS IS WAR

שהוא, כידוע לכם, הקליפ הבא של הלהקה http://www.youtube.com/watch?v=yiOEQuISVts תהנו

XoLilMissLolaoX

New member
מה?? אויי מיי גאד!!

נו באמת הטיזרים שלהם יפים אבל הם כל כך לא חד משמעיים.... מה זה אומר mars is changing??? והמשולש הפך להיות ריבוע.... קראתי באחת התגובות שכאילו במשולש סימן 3 כאילו 3 חברים בלהקה ועכשיו יכריזו על הרביעי כאילו על טים??? מה אתם חושבים??

BtHeS 94

New member
סכמ''ש וחסר להם אם הקליפ לא יהיה טוב ><

השבוע שהיה: היה נחמד שיר השבוע של 30: capricorn שיר השבוע: helena-MCR להקת השבוע: MCR אלבום השבוע: אע....אין לי מושג :p מאכל השבוע: וופל בלגי משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם הבנות מחולון (את חלקן אתן מכירות-שרון ועדן),ישנתי אצל אחת מהן,והיה ממש כיף,גם הלכנו ביחד ל'אליס בארץ הפלאות' D: משהו רע שקרה השבוע: איזה ידיד לשעבר סיפר להורים שלי שקרים עליי,והם האמינו לו,וכעסו...מאוד... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חח לא זוכרת :p אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: אליס בארץ הפלאות תמונת השבוע : http://www.facebook.com/photo.php?p...83320&id=100000274850178&fbid=109004292452065 השבוע שיבוא: נקווה שיהיה טוב.. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להיפגש עם הבנות,שוב משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): ליל הסדר,כי אני פשוט לא סובלת את זה XDDD בקשר לטיילר לקליפ- נקווה בשבילם שזה יהיה קליפ טוב,כי לפי הטריילר זה נראה כמו אחד ממש טוב... חסר להם אם הם מפשלים :p שיהיה שבוע טוב,וחג פסח כשר (?) ושמח 3> נתראה ב-4.4 ^^

BtHeS 94

New member
רציתי להגיב גם לקטע עם הקליפ,אז שמתי את שניהם

באותה הודעה בהקשר לקליפ XDDD

TyrAnnyA

New member
אני ממש לא אוהבת את הריבוע,

אני ממש אוהבת את השינויים שלהם, אני ממש מקווה שישארו שלושה (למרות שמקובל עלי שמאט יחזור, אבל אך ורק הוא) ואני ממש אוהבת את מיקס השירים שהם עשו בטיזר הזה. S O O N

RenanaD

New member
טיזר יפה ומסקרן, אבל לא נראה לי שהלהקה יצרה

אותו. תסתכלו בפרופיל של היוזר. אם כבר, אז האשלון הספרדי...

TyrAnnyA

New member
ברור שזה לא הלהקה

אני רק מקווה שהם עשו אותו על בסיס הדימיון שלהם ולא על בסיס איזה שהו מידע שאין לנו.

RenanaD

New member
זהו. ה-Mars is changing הזה מטריד קצת.

ד"א, נראה לכן שיש סיבה שהם הפכו את הסמל ממשולש דו-מימדי לקוביה? כלומר תלת-מימד, צורה בעלת נפח?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואו, זה מדהים!@$

אני מאודמאוד אוהבת את המיסתורין בזה, יש למה לחכות:)

למעלה