טיח ודלתות פנים

דנה A

New member
טיח ודלתות פנים../images/Emo187.gif

יש למשהו המלצות על טייח?? הבנתי שהטיח הוא אחד הנקודות היותר קשות, מבחינת משך הביצוע, ההיעדרויות של העובדים, סיום וכו'.. טיפים יתקבלו בשמחה!!! דלתות פנים - מחפשת המלצות למקום איכותי, אמין, ובעל מחירים סבירים ממה שהבנתי מבירורים עם אנשים דלת פנים עולה בסביבות 2500 ש'ח, זה נראה לי המון, לא?? אני רוצה דלת כמו בתמונה המצורפת, רק בצבע שמנת, עם חלוקה של חריצים (בתמונה זה כמו לייסטים) תודה.. יום נפלא דנה

הדלת הזו יפיפיה

מאיפה מצאת את התמונה? מאתר ישראלי? אבל מצד אחד, אם היא עולה 2500 שח... נראה לי יקר מחירי הדלתות אצלנו נע בסביבות ה 200- 250 יורו ומבירורים בארץ מדובר על מחירים שעומדים על חצי מזה אבל דלת חלקה, יפה אבל חלקה ועם משקוף עבה ויפה ומצד שני כמה כבר דלתות פנים יש בבית, אולי לא שווה להתפשר אם ננעלת על עיצוב מסויים

דנה A

New member
סביר להניח שהדלת השניה יקרה יותר...

חיפשתי שוב.. הן מפנדור, מה שאומר בטוח יקרות יותר את ה 2500 שח' לדלת שמעתי על חברות יותר "עממיות"... אז דלתות פנדור.. יש להם אתר עם דוגמאות מקסימות האמת, אם את מחפשת לקבל רעיונות, ו200 יורו, וואו, נשמע לי מחיר פצצתי...

איריסג

New member
תגידי,

יכול להיות שאת אחותי האובדת????? התאומה שמעולם לא היתה לי? אני מתה על הדלתות האלה, אלו דלתות (אם אני מזהה נכון) שצבועות בשלייף לק ולכן הם יותר יקרות. יש דלתות "דמוי עץ" גם ב 700-800 ש"ח לדלת (ראינו כאלה למשל ב"פנדור" ) - אבל הן דלתות "לימינטו" - שהבנתי שזה זבל בקופסה... פנים הדלת עשוי מין קרטון או משהו נחות כזה. אני לא יודעת כמה דלתות יש לך בבית - לנו יש משהו כמו 7 או 8 - אני חושבת שנלך על הדלתות האיכותיות יותר. בסופו של דבר - נניח שההפרש יהיה עשרת אלפים שקל. נכון שזה הרבה כסף - אבל כשכבר מוציאים 200 אלף דולר.... חוץ מזה - תתעודדי. הן לא הכי יקרות.. ראיתי דלתות יפיפיות ב"סקריניו" - החל מ 6000 ש"ח לדלת...

דנה A

New member
התגעגעתי אליך...../images/Emo13.gif

אני מתה על הדלתות האלה גם, עדיין לא ביררתי ממש פרטים את כמובן כבר יודעת את כל המפרט הטכני, ובעל פה
אנחנו נצטרך 6 דלתות פנים, כי ביטלנו חדר ילדים אחד.. איפה ביררת? על מה מומלץ ללכת? ממה להתרחק?? טוב, בטוח סקריניו לא יהנו מביקורי אצלהם.. טוב שעידכנת אותי במחירים.. לא בתקציב שלי

איריסג

New member
טוב, אל תגזימי...

עשיתי בירורים אבל לא נכנסתי ממש ממש לעומק. היינו בפנדור בדיזיין סנטר. הם היו מאד נחמדים, אבל עוד לא ממש חקרתי לעומק מה אומרים עליהם. לאופן גלרי יש דלתות יפות אבל שם נוראי ב"שוק" - המתקינים שלהם (שזו החוליה החשובה באמת) על הפנים. ככה אמרו גם בחלק מהפורומים שקראתי וככה גם אומרת מעצבת הפנים שלי ... יש בחור נחמד מהצפון שמסתובב פה בפורום שמבין בתחום הזה וקוראים לו רונס (זה הניק שלו) - תנסי לשלוח לו מסר ולבקש הצעת מחיר. מכיוון שאנחנו עוד עמוק בתוך הסבך הבירוקרטי - טרם נכנסתי ממש לעניינים בנושא הדלתות וכו'. אגב - משהו שבטח תשמחי לשמוע: סיימו את המטבח של סבתא שלי - פנל עשו עבודה מצויינת (טרם ראיתי, אבל אבא שלי ממש היה מאושר). הם עמדו בול בלוחות זמנים, ואפילו איש השייש, הפתיע את כולם - אומנם בא ביום איחור - אבל הרכיב את השייש למחרת.... (לעומת התחייבות של שבוע אחרי המדידה) בקרוב אני אגיע לשם - ואעלה תמונות מסודרות לפורום.

דנה A

New member
איזה כיף לשמוע על המטבח!!

כי הזמנתי מהם.. וחוץ מפיירמן, שאני מאוד סומכת עליו, לא מכירה אף אחד שמכיר אותם... אני מחכה לראות תמונות, בטח היא מרוצה עד הגג, נכון? איזה כיף!!! כל הכבוד על עבודת השטח שלך, אני ממש מעריצה!! באיזה פורום כתבו ביקורות על אופן גלרי?? שיגמר במהרה הסבך הבירוקרטי!!

איריסג

New member
הביקורות על אופן גלרי

היו בעיקר ב"שיפוץ ובניה", והאמת היא שזה היה מישהוא קצת מעצבן שבתקופה מסויימת איפה שקשור וגם איפה שלא כתב "רק לא אופן גלרי" ולא כל כך הסכים לפרט. אבל כמו שאמרתי לך - שמעתי מעוד כל מיני כיוונים - ומי שאני בעיקר סומכת עליה בקטע הזה זה מעצבת הפנים שלי.

M הדרך

New member
לפנל מגיע כל הלל ושבח.נקודה!!!

את המטבח שלנו עשינו אצל נגר פרטי שהיה הכי הכי בעיר שלנו. בזמנו עלה לנו המטבח כ-110000 ש"ח נגרות 44000 כוסות נירוסטה 3000 ערבסקות נירוסטה 7000 ידיות נירוסטה 3500 שיש 15000 כולל צוק לכסאות 1500 מוצרי חשמל + מנורה ליחידת אי + מאור מרכזי 35000 שח פנל רצו רק על הנגרות 54.000 ש"ח אז זה היה נשמע לנו המון... עברו השנים, הנגר מת..בניו פרשו מהעסקים... לנו יש מטבח יפה , מדהים אבל מקווים שלא נזדקק לאף אחד... לכיוונים וכאלה.. ולמה לפנל הלל ושבח?? גיסתי שלוש שנים לפני קנתה מפנל פנינה עם פס זהב רצתה שינוי במטבח חברת פנל התייצבה כאילו זו הלקוחה הראשונה והאחרונה שלהם. הורידו הפרופיל זהב, כולל ברגל השןלחן חתכו יחידות עם קרניז זהב והחליפו וכמה עלה לה?? גרוש וחצי והמטבח עשה אפ גרידד רציני בפחות מ10000 מה שאומר אולי בזמנו חסכתי 10000 שח אבל הפסדתי נותני שירות ברמה גבוהה. שאפו לפנל

og3

New member
עשיתי אצל נגר...

נגר מעטרות (קשור למעצבת הפנים שלי). כול דלת ב 1500 ש"ח צבוע בתנור בצבע הקירות. עבודה טובה אבל איטיתתתתתתת (לא כול כך עומד זמנים אבל הסתדרנו). בתמונה אפשר לראות קצת מהדלת (התמונה הכי נמורמלית זמצאתי).

טיח זו בעיה היום , דיברתי עם טייח

אתמול הוא אשדודי ראיתי עבודה שלו בית די גדול , עובד מצויין , התקרה ללא רבב ( כך בודרקים עבודה של טייח ) אם הוא יתאים לך מבחינת איזור מגורים תפני אלי . המחירים היום הם כ 15000$ לוילה של 200 מ"ר , כולל הכל . אבל המחיר נקבע לפי ראות עיניו כלומר יש בתים יותר קשים ויש יותר קלים כך הוא קובע את המחיר . ( טייח שכיר דורש כ 600 ש"ח ליום . )

דנה A

New member
זה המחיר שהוא לוקח..?

אני אשמח לקבל טלפון שלו. הוא עובד רק באשדוד??? היום עם כביש 6 מגיעים בצ'יק לכל אזור, לא? אני אשמח אם תשלח לי את המס' שלו תודה

תזכירי לי , היכן את בונה ?

15000$ זה מחיר טוב ? כנראה שאני אצטרך לעשות את הטיח בעצמי .

דנה A

New member
כפר סבא.

הדלתות שאתה מתכנן נראות כמו שדלתות שהעלתי? יש לך מקומות מומלצים???

אופס , המספר שלו לא נשמר לי

בפלאפון כנראה שעשיתי פעולה לא נכונה , אני אברר שוב ביום יומים הקרובים . דלתות פנים , אני לא חושב להשתגע יותר מידי בקטע הזה, בפעם שעברה עשה לי נגר פרטי יש את הדלתות המתועשות הללו שעולות כ 500 ש"ח זה מה שאני אשים .

דלתות פנים זה התחום היחיד שאני

מתכוון לא להשקיע בו יותר מידי , בטח לא מעל 1000 ש"ח לדלת .

fireman

New member
למצוא היום טייח טוב ובמחיר סביר

זה כמו למצוא ישראלי שיודע לבנות באבן - אין כאלה. המומחים היחידים לטייח הם הערבים. לא סינים, לא תאילנדים ובטח שבטח לא ישראלים. כשאני עשיתי טייח פנים בבית בזמנו עוד היו ערבים מהשטחים עם אישורי שהיה ועבודה בארץ, דרך משרד העבודה הנפקנו אישורים, שילמנו עליהם ביטוח לאומי וכמה מיסים והם עבדו. עבודה נהדרת....היום אין מצב למצוא עובדים ערבים. היום תשלמי הרבה כסף על עבודה שלא תטוח תהיה הכי טובה שיש. 15000$ כולל חומר ומע"מ זה מחיר טוב בשביל 200 מ"ר. אם יש לך הצעה כזאת, נסי להתמקח קצת אבל בגדול זה מחיר בסדר גמור.

עזוב! הטייחים הכי טובים אלו היהודים

ערבים לא מגיעים לרמה של היהודים , אבל מה, צריך לפתוח את הכיס לרווחה . הטייח שדיברתי עליו הוא אחד מאלה , אבל לא יקרן , אני חייב למצוא אותו שוב . 15000$ לטיח ? אוח היכן הימים בהם שילמתי 8000 ש"ח לבית של 250 מ"ר.

למעלה