טיטולי ג'ינס - הדבר הבא או טמטום צרוף?

חבר משק

New member
טיטולי ג'ינס - הדבר הבא או טמטום צרוף?

אני יודע שיש פה הורים שכבר שכחו מה זה להחליף טיטול אז אני אנסח בצורה יותר כללית - מה דעתכם באופן כללי על מוצרים שברור מאליו שמיועדים בעיקר להוות גימיק שיווקי ולהצדיק מחיר יותר יקר? הייתם קונים? מנסים? מבטלים בבוז? אני מרגיש באופן אישי שהטיטולים האלה הם פשוט בדיחה גרועה של איזה איש שיווק שהפכה למוצר שנמכר ואפילו נחטף (למרות שיש התוהים אם למחסור במידות מסוימות יש קשר לזה). אני מניח שבגילאים יותר מבוגרים יש מצב שהילד ידרוש משהו ממותג ויהיה קשה להתנגד - אבל טיטולים???!!!! כמו שאומרים במעריב: איפה הבושה?

schlomitsmile

Member
מנהל
כל עוד יהיה מי שיקנה- יהיה מי שימכור אותי לא תתפוס קונה דבר כזה...

shno

New member
גם אנחנו לא התרגשנו מהעניין

מילא, אם הילדה הייתה הולכת בטיטול בלי מכנסיים - ואז יש משהו נחמד בטיטול "מעוצב". אבל בואיל וזה לא המקרה, מה אכפת לי איך נראה הטיטול שלה מתחת למכנסיים? ובטח שאני לא אשלם יותר רק בשביל עיצוב או מיתוג. אמנם אנחנו ממילא משתמשים בהאגיס, אבל מבחינתי זה גימיק מיותר לגמרי. וכמו שאמרה שלומית - כל עוד יש קונים - יש מוכרים. ובתחום ההורות (ואני בטוח שכבר נחשפת לזה) עושים הכל כדי למכור להורים הנרגשים כמה שיותר - ישחקו להורים על המצפון, על הלב, על הגאווה - על כל רגש אפשרי - העיקר למכור עוד מוצרים...

חנול

New member
אני רואה שאתה חזק בעניייני צריכה-אני איתך

בהמשך לשרשור הקודם של שלומית על פרסום, בואו נמשיך- לא מבינה את הקטע של הטיטולים האלו. למען האמת, איכשהוא (לא יודעת איך) זה הצליח לא להרגיז אותי בכלל. מצד שני, יש פה כישלון פרסומאי- כי זה גם לא הזיז לי. בעולם המודרני, כשיש כמה הורים נאורים, הם פנו לדעתי למגזר "ההורים המתלהבים". היה יותר חכם לפנות למגזר "כל הורי העולם", וזה לא כ"כ קרה.כי אם זה היה קורה, כולנו היינו עכשיו קונים חולצות כחולות-תואמות-טיטול-ג'ינס, ולא מזרזרים על זה פה.. אז בואו נשאל- למה זה קרה? למה הרבה הורים רואים בזה גימיק בלבד? מה היה צריך לעשות כדי שגם הורים כמונו (שהאמת, מדי פעם קונים גימיקים וזה לא נורא) לא הביאו את עצמם לרכוש את הטיטולים המפגרים האלו?

hirshfe

New member
אישית

לא מבין מה זה, שלושם הייתי בסופר. אז ניגשתי להעיף מבט מה זה אומר (ולכן חנול הפרסומת עבדה - הייתי מודע לזה). מיששתי, נראה כמו חיתול רגיל רק בכחול וייקר יותר ב-15 ש"ח לחבילה. ראיתי הפנמתי וקינתי את החיתול הרגיל. חצי מטר משם מכרו טושים אז קניתי טוס כחול, שאם נדבי יתלונן אני אצבע לו את החיתול בכחול. דוחה דוחה אבל מסתבר שזה עובד רק תראו את התגובה לכתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3412153,00.html

hag70

New member
נראה לי מיותר. אבל ממש מיותר.

אמנם אנחנו כבר לא מחליפים טיטולים, אבל זה נראה לי גימיק ממש לא לעניין. פרופר בשביל ההורים. אני מבין שהם יקרים יותר, ואין להם שום יתרון "תפעולי", ולכן המטרה העיקרית היא להפוך את ההורים לקולים. אם הורה חושב שככה הוא יהפוך לקול, או לחילופין שילד בן שנה לא יכול להסתדר בלי זה - שיבושם לו. אולי זה עדיף מאשר לקנות לילדים בני שנה מכונית חשמלי. או שאר מוצרי "בברלי הילס" חסרי תוחלת. אני מניח שלא היינו מתקרבים למוצר הזה.

anguly

New member
הם דווקא במחיר הרגיל

המחיר בלי הנחות... למרות שבדרך כלל אני קונה רק בהנחות - ככה זה כשיש שתיים - זה עולה המון ואני מנסה לחסוך. אבל דווקא קניתי את הגימיק זה נחמד כשמלבישים שמלות - במיוחד שבגיל הזה עוד רואים ....

akavishon

New member
אני מעדיף את החיתולים האלה (באותו המחיר אגב)

לעומת נייר טואלט תלת שיכבתי, רך ומפנק במיוחד בניחוח וניל !!!! פעם אחרונה שבדקתי, חוש הריח שלי הרבה יותר חד באף...

hag70

New member
אם זה באותו מחיר, תשכחו את מה שאמרתי ../images/Emo3.gif

אז זה סתם הופך להיות משהו חביב, שנותן להורים הרגשה נחמדה שהם קולים בלי להציא גרוש אחד יותר מהסטנדרד שהם רגילים... זה באמת באותו מחיר?

למעלה