טיטו יכנס לHOF של הUFC

udi102

New member
טיטו יכנס לHOF של הUFC

http://www.mmaweekly.com/tito-ortiz-will-be-inducted-into-ufc-hall-of-fame-prior-to-ufc-148

מגיע לו ? אני חושב שכן בכל זאת הגן על התואר איזה שש פעמים למרות שבחמש השנים האחרונות הוא עם 6 הפסדים מתוך 8 קרבות ,אבל גם תרנגול עיוור תופס גרגר כמו שטיטו תפס את ביידר . חבל שהוא לא פרש אחרי הקרב ,בשני הקרבות האחרונים הוא די התבזה .

למרות שאף פעם לא חיבבתי אותו

עדין מדובר על אלוף לשעבר ועל לוחם עם שיא ההופעות בארגון הUFC ככה שבהחלט מגיע.

AmitNHB

New member
ולא פחות חשוב אחד הלוחמים שעזרו לשים את ה UFC

על המפה. ה"פיודים" שלו עם קן שמרוק ועם צ'אק לידל היו הפעמים הראשונות שה UFC עברו את ה 100 אלף קניות, 750 אלף קנות ו מיליון קניות כאשר אלו נראו בלתי אפשריים.

Vizmo

New member
חוץ מסילבה וGSP

מי לדעתכם, מהלוחמים הנוכחיים, כבר קרוב למעמד זהה כמו שטיטו קיבל ?
גם מאלה שקרובים לפרישה או גם כשרונות שאתם רואים בעתיד מקבלים
מקום בHOF.

ג'ונס כנראה יהיה שם בשלב מסויים... עוד שניה גם ככה עוקף את טיטו בהישגים.
לBJ אולי מגיע גם ?

יש לא מעט

BJ.
הנדו.
מיר - בגלל הקילומטרז' והאליפויות
ביג נוג.
גריפין - בגלל ה-TUF הראשון והלוחם שהשיג הכי הרבה (אליפות) עם הכי מעט.
בלפורט
ועוד...

udi102

New member
בלפורט ?ביג נוג ?גריפין ?

כולם לא ראויים .... פיץ ראוי ,דרך אגב גונס יכנס לא משנה מה הוא יעשה עד לסוף הקריירה שלו

גם אני חושב שהם לא הכי ראויים

אולי גריפין בעקבות TUF 1 שעשה הסטוריה ועוד זכה באליפות.
אבל לבטל את הרשימה הזאת ובאותה הנשימה לומר שפיץ' ראוי זה קצת הזוי.. למה מה פיץ' כבר תרם לארגון ולספורט?
הוא מעולם לא היה אלוף, הוא כמעט חסר אוהדים, הוא קצת חי בסרט גם כשסרב לשת"פ עם המשחק וגם שיצא בהכרזה שהוא מוכן להלחם רק באלופים או באלופים לשעבר.
אפילו עונת TUF לא יתנו לו לאמן אז HOF?!

udi102

New member
מאזן מדהים נלחם בלוחמים ברמה הגבוהה

ביותר והפסיד רק לGSP ולהנדריקס (לטעמי לאקי פאנץ מובהק ) ,נמצא במחלקה הכי קשה וכן יותר מLW .

יש אלופים כמו גריפין שלא שווים יריקה ובלי יכולת והם לא ראויים יותר ממנו ,מה גם שגריפין זה האלוף הכי גרוע בתולדות הארגון וזה כולל אפילו את קן שמרוק . לגריפין לא מגיע חד וחלק אבל דיינה הגג יכניס אותו בודאות ,כי דיינה הוא אפס שכל הספורט הזה שנקרא MMA זה ארגון פרטים שלו והוא זה שקובע מה יהיה ,לפעמים שאני חושב על זה אני נדהם כמה הספורט הזה מקולקל ורקוב מבפנים

באסטר1

New member
אתה מסתכל על זה כדירוג P4P

לא יודע למה שיתנו לגריפין להיכנס לוחם הגיע היה כמה שנים תרם את הTUF בהחלט וכמה אוהדים משוגעים שלו..אבל ההישגים בספורט עצמו לא משהו חוץ מהאליפות שלקח.

לדעתי הוא על גבול הכניסה לפחות שיעשה עוד משהו שיעשה הייפ בMMA

אפשר רק לנחש

הUFC נותנים את הכבוד לאלופים לשעבר שתרמו להתפתחות הארגון והספורט.
אני חושב שכל ה4 שציינת יקבלו את הכבוד במהלך הקריירה שלהם - סילבה, GSP, ג'ונס, פן.

בנוסף אליהם אני חושב שפרנק מיר נמצא על הגבול ויש מצב טוב שיקבל.
אולי פורסט גריפין שעשה הסטוריה בTUF 1 וגם זכה באליפות.
ולמרות שלא נראה לי כי הוא לא זכה באליפות יש מצב שדן הנדרסון יקבל.

מה עם פרייד?

אם ההיכל שייך רק ל-UFC אז שיכניסו את לוחמי הארגון אבל ברגע שזופה קנו את פרייד הם "חייבים" לתת ללוחמים ההם את הכבוד שמגיע להם.
בגלל זה פידור, ביג נוג ואפילו וונדרלי סילבה חייבים להיכנס להיכל התהילה.

בכדורסל יש היכל תהילה והוא לא שייך ל-NBA. אנשי כדורסל מכל העולם נבחרים אליו.
כמובן שדיינה יכול להגיד "על הזין שלי" אבל ברגע שיש מונופול (וכזה שקנה את פרייד) הם לא יכולים להתעלם ממי שלא שם.

הUFC זה ארגון פרטי

והHOF שלהם מתיחס רק ללוחמים מהארגון שלהם.
בשביל פרסים בשם הספורט יש במות אחרות אבל אני לא רואה מצב שבו הUFC מכניסים את פידור וסקורבה לאיזושהי רשימה למרות שהם קנו את הזכויות.
לכן אם הם לא יכנסו אין שום סיבה להכניס את וונדרלי סילבה, נוגיירה, הנדרסון, שוגון וכוכבים אחרים של פרייד שלא ממש הבריקו בUFC.

mbenyaacov

New member
חזק ביותר!

הבחור מרשים מאוד. היכולת אתלטית גבוהה ביותר. לא יודע מה הוא שווה בשאר האספקטים שאינם קשורים לעמידה אבל רבאק, הבחור תותח! הלוואי שיגע ל-UFC

BT24

New member
לגבי ה-HOF של ה-UFC, אחד הכתבים של שרדוג אמר

את זה הכי טוב לדעתי: זה לא HOF לגיטימי. זה HOF של ה-UFC, הוא מוטה לחלוטין ולא צריך לייחס אליו משמעות גדולה כמו ל-HOF שאולי יקומו בעתיד.

יש הרבה אנשים שמגיע להם ולא יכנסו לHOF של ה-UFC, כמו פידור, וסאקורבה למשל.

udi102

New member
ניתן לומר שאם הUFC מכניסים את גריפין לHOF

הם בדיחה מהלכת וזה משפיל את הלוחמים שנכנסו ויכנסו בעבר שלוזר כזה נמצא איתם באותה הרמה של כבוד שהUFC נותן להם .

למעלה